Royal Canin Medium Digestive Care Hond 3 kg

21,670 - 50,750
Bestel nu direct voor € 21,67

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. Een gevoelige spijsvertering kan echt ongemakkelijk zijn, zelfs voor jouw hond. Een dieet met hoogwaardige voedingsstoffen kan de gezonde spijsvertering van jouw hond ondersteunen. Royal Canin Digestive Care Mini is geschikt voor honden tussen de 11 en 25 kg. De smakelijke formule is speciaal ontworpen voor honden die gevoelig zijn voor een gevoelige spijsvertering. Royal Canin Digestive Care Medium in één oogopslag: Volledig voer voor kleine (11-25 kg), volwassen honden met een gevoelige spijsvertering Geselecteerde voedingsvezels: oplosbare en onoplosbare vezels kunnen de kwaliteit van de ontlasting bevorderen Prebiotica: kan een evenwichtige en gezonde darmflora ondersteunen Gemakkelijk verteerbare L.I.P.-eiwitten: kunnen helpen bij een optimale spijsvertering Actieve voedingsstoffen: zijn beter verteerbaar dankzij een innovatief productieproces Ook geschikt voor kieskeurige honden: gemakkelijkere voedselopname door speciale brokgrootte, vorm en structuur 91% van de honden behaalde optimale stoelgang, wetenschappelijk getest en goedgekeurd op de Royal Canin campus Bijpassend natvoer voor Royal Canin Medium Digestive Care: Royal Canin Digestive Care Het voer voor honden met een gevoelige spijsvertering, is als droogvoer in de vorm van brokken of als mousse in vershoudzakjes verkrijgbaar. Beide producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. De brokken van het droogvoer hebben per product verschillende groottes, omdat ze bij het ontwikkelen afgestemd worden op wat kleine, middelgrote en grote honden nodig hebben. (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Digestive Care - Hondenvoer ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Medium Digestive Care Medium Digestive Care van Royal Canin is een licht verteerbare voeding voor volwassen middelgrote honden van 11 tot 25 kilo. Deze voeding is ideaal als jouw hond een gevoelige spijsvertering heeft of als de ontlasting niet helemaal goed is. Is bijvoorbeeld de ontlasting van jouw hond waterig, zacht of stinkt het heel erg? Dan is deze voeding geschikt om de spijsvertering van je hond te ondersteunen voor een betere ontlasting. Medium Digestive Care draagt ook bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. De Royal Canin Medium Digestive Care Care gaat perfect samen met de natvoeding Royal Canin Digestive Care Wet. Eigenschappen Voor middelgrote honden van 11 tot 25 kilo Ondersteunt de spijsvertering door licht verteerbare ingrediënten Helpt de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren en zorgt voor stevige ontlasting Bevat specifieke combinatie van voedingsstoffen ter bescherming van gezonde cellen en weefsels Draagt bij aan een gezonde, glanzende vacht met omega 6-vetzuren Geschikt voor Volwassen en oudere honden van 11 tot 25 kilo met een behoefte aan een licht verteerbare voeding Smaak Gevogelte Inhoud 3 of 10 kg Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwemeel, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, visolie, plantaardige vezels, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 25%, ruw vet: 18%, ruwe as: 6,2%, ruwe celstof: 1,9%, omega-6 vetzuren: 40,7 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 21500.00 IE/kg, E1 (ijzer): 38.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.90 mg/kg, E4 (koper): 12.00 mg/kg, E5 (mangaan): 50.00 mg/kg, E6 (zink): 150.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.06 mg/kg, Vitamine D3: 1000.00 IE/kg. Gekozen Product van het Jaar 2020 Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. (Medpets.nl)

Royal Canin Medium Digestive Care hondenvoer is licht verteerbaar hondenvoer voor volwassen middelgrote honden met volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo. Royal Canin Medium Digestive Care adult hondenvoer stimuleert: * Een gezonde huid * Een goede spijsvertering * Een verbeterde ontlasting (Brekz.nl)

Royal Canin Digestive Care Medium - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Zorg voor een gezonde stoelgang van je middelgrote hond met Digestive Care Met een gezonde spijsvertering voelt je hond zich niet alleen comfortabeler, maar het stelt hem ook in staat maximaal voedingsstoffen op te nemen ter ondersteuning van zijn gezondheid. Digestive Care Medium van Royal Canin is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 11 en 25 kilogram en is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de spijsvertering. Helpt de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren Deze formule bevat een mix van prebiotica ter bevordering van een evenwichtige darmflora. Prebiotica zijn essentiële voedingsstoffen die de goede bacteriën in de darmen van je hond ondersteunen, dit helpt bij de ondersteuning van een optimaal gezonde spijsvertering. Royal Canin heeft de eiwitbron aangepast aan de behoeften van je hond en gebruikt alleen eiwitten van hoge kwaliteit. Dankzij de regelmatige en strenge kwaliteitscontroles zijn de voedingsstoffen in deze formule beter beschikbaar voor vertering. Daarnaast bevat deze brok een uitgebalanceerde mix van oplosbare en niet-oplosbare vezels ter ondersteuning van de spijsvertering. De Digestive Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Digestive Care Medium is een bewezen succes en geeft in 91 procent van de gevallen een optimale stoelgang, het bewijs van een gezonde spijsvertering. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Digestive Care Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Digestive Care Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550852678
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Digestive Care Medium Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer
€ 24,66
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Digestive Care - 3 kg
€ 25,95
Royal Canin Medium Digestive Care hondenvoer 3 kg
€ 28,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Digestive Care - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,42
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care Medium - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,98