Royal Canin Medium Ageing 10+ 15 kg

Royal Canin Medium Ageing 10+ 15 kg

63,99 - 73,65
Bestel nu direct voor € 63,99

Royal Canin Medium Ageing 10+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelbare hond in het achterhoofd en is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram. Royal Canin Medium Ageing 10+ is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van jouw ouder wordende middelgrote hond. Royal Canin Medium Ageing 10+ bevat een exclusief antioxidantencomplex. Deze antioxidanten helpen vrije radicalen te neutraliseren en ondersteunen de gezondheid van jouw hond tijdens zijn seniorjaren. EPA en DHA in Royal Canin Medium Ageing 10+ helpt de botten en gewrichten van middelgrote honden gezond te houden tijdens het ouder worden. Royal Canin Medium Ageing 10+ bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als een natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Medium Ageing 10+ in een overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor honden van middelgrote rassen (11-25 kg) vanaf de leeftijd van 10 jaar Vitaliteit en energie De formule is speciaal aangepast aan veroudering en geeft jouw oudere hond voldoende energie. Lekker en stimulerend De ringvormige brokken verkleinen de kans op schransen en bevorderen de mondhygiëne. Gezond ouder worden: een antioxidantcomplex vermindert vrije radicalen en kan helpen om een gezonde celstructuren te behouden Bot- en gewrichtsbescherming: EPA en DHA, omega-3-vetzuren, kunnen de botten en gewrichten ondersteunen Gezonde huid en mooie vacht: speciale voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een glanzende vacht en een gezonde huid Spijsvertering: een aangepaste inname van vezels kan helpen bij een gezonde spijsvertering Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Medium Ageing 10+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend het natvoer voor Royal Canin Medium Ageing 10+: Royal Canin Medium Ageing 10+ (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw middelgrote ouder wordende hond Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij jouw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Medium Ageing 10+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelbare hond in het achterhoofd en is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram. Gezond ouder worden Royal Canin Medium Ageing 10+ is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van jouw ouder wordende middelgrote hond. De voeding bevat een exclusief antioxidantencomplex. Deze antioxidanten helpen vrije radicalen te neutraliseren en ondersteunen de gezondheid van jouw hond tijdens zijn seniorjaren. EPA en DHA in Medium Ageing 10+ helpen de botten en gewrichten van middelgrote honden gezond te houden tijdens het ouder worden. De exclusieve voedingsstoffen, zoals de uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels en hoogwaardige eiwitten in de voeding ondersteunen de gezonde spijsvertering. De brok bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Tijdens het ouder worden is het belangrijk de huid en vacht van jouw hond te ondersteunen zodat deze in de beste mogelijke conditie blijft. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Medium Ageing 10+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Medium Ageing 10+ is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer is een compleet droogvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht tussen 11 en 25 kg. De kenmerken van Royal Canin Medium Ageing 10+ zijn:  * Helpt uw hond gezond ouder worden * Ondersteunt botten & gewrichten  * Draagt bij aan een gezonde huid- & vachtconditie (Brekz.nl)

Hondenvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 10 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo Royal Canin Medium Ageing 10+ is smakelijk droogvoer dat uw oudere hond helpt om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Dit hondenvoer draagt bij aan sterke botten, soepele gewrichten en een mooie, glanzende vacht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550802758
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Medium Ageing 10+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 63,99
15kg Medium Ageing 10+ Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Medium Ageing 10+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer 15 kg
€ 67,95
Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Ageing 10+ - 15 kg
€ 73,65
Royal Canin Medium Ageing 10+ - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: