Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Mini Super 3 kg
maandag, 05 december 2022
Prins ProCare Mini Super 3 kg

Prins ProCare Mini Super 3 kg

14,50 - 22,46
Bestel nu direct voor € 17,50

Prins Procare Super mini is speciaal ontwikkeld voor opgroeiende en actieve honden van kleine rassen. De brok heeft een hoge verteerbaarheid, waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Op die manier blijft je hond actief en speels. (Dierenwinkelxl.nl)

De procare mini super active van prins is speciaal gemaakt voor honden van kleine rassen. deze voeding is geschikt voor honden tot ongeveer 8 jaar. de zalmolie in de voeding zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. door de juiste hoeveelheid eiwitten zorg dit voer voor sterke spieren. daarnaast heeft het voer een hoog vetgehalte en bevordert het de ververbranding, speciaal voor actieve honden. dit voer is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.samenstelling:granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten (0,5% zalmolie), suiker, gist. analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 25%ruw vet: 17%ruwe as: 7%ruwe celstof: 3%koolhydraten: 39%calcium: 1,3%fosfor: 0,9%kalium: 0,7%magnesium: 0,1%natrium: 0,4% (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Mini Super Active hondenvoer is een smakelijk droogvoer en is speciaal ontwikkeld voor actieve honden van een klein ras. De voordelen van dit product: * Energierijke voeding * Stimuleert een optimale vetverbranding * Bevordert een goede spierconditie (Brekz.nl)

Prins ProCare Mini SuperProCare Mini Super Active is een geperste voeding voor volwassen honden van een klein ras vanaf 6 maanden tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding houdt jouw hond in perfecte conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ProCare Mini Super Active levert voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. * 100% Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins ProCare Mini Super Active is een geperste voeding voor actieve, drachtige of zogende volwassen honden van een klein ras. Geschikt vanaf 6 maanden tot 8 jaar oud. (Medpets.nl)

Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Super Mini is een hoogwaardige droogvoeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. Deze brok houdt je hond in goede conditie en de zalmolie zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. De essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor je actieve hond en de eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. Daarnaast zorgen vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium voor ondersteuning van het immuunsysteem. De brokken hebben een hoge verteerbaarheid, wat zorgt voor een optimale opname van alle voedingstoffen. De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. Met Prins Procare Super Mini blijft je hond actief en speels zoals je van hem gewend bent! . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595030261
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Super Active
€ 17,50
Prins - ProCare Mini - Super Active bestellen
PRI PC SUPER MINI ACTIVE 3KG N 00001
€ 18,49
PRI PC SUPER MINI ACTIVE 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Mini Super Active hondenvoer 3 kg
€ 20,45
Prins ProCare Mini Super Active hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Mini Super Active 3 kg
€ 21,85
Prins ProCare Mini Super Active 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Super Active - 3 kg
€ 22,20
Prins ProCare Mini Super Active - 3 kg bestellen
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,46
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,46
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,49
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: