Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Kitten Persian 32 4 kg
vrijdag, 03 februari 2023
Royal Canin Kitten Persian 32 4 kg

Royal Canin Kitten Persian 32 4 kg

44,77 - 60,05
Bestel nu direct voor € 44,77

Royal Canin Kitten Persian kattenvoer is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor Perzische katten van 4 tot 12 maanden. De voordelen: * Voor een mooie glanzende vacht * Ondersteunt de spijsvertering * Ondersteunt de natuurlijke afweer (Brekz.nl)

Met de typische raskenmerken van het Perzische kitten moet rekening gehouden worden bij de keuze van de voeding. Aandacht voor het welzijn en groei is belangrijk, vooral als het immuunsysteem nog volop in ontwikkeling is.ROYAL CANIN® Persian Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Perzische kitten. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Tijdens de groei zal je Perzische kitten ook zijn lange, dichte en zijdezachte vacht ontwikkelen. Deze heeft een goede ondersteuning nodig vanaf het allereerste begin. ROYAL CANIN® Persian Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheden vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de huid en vacht. Royal Canin Persian Kitten in één overzicht: Speciaal droogvoer voor Perzische kittens van 2 tot 12 maanden oud Het immuunsysteem van je Perzische kitten is nog volop in ontwikkeling. ROYAL CANIN® Persian Kitten bevat goed verteerbare eiwitten, specifieke voedingsvezels en prebiotica die een optimale darmflora helpen bevorderen. De brokjes van ROYAL CANIN® Persian Kitten zijn speciaal ontwikkeld voor de bijzondere kaak- en schedelvorm van je Perzische kitten. Het brokje is makkelijk op te pakken en te kauwen. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in de voeding ondersteunt de natuurlijke afweer van je kitten. Gezondheid van de huid: speciale combinatie van voedingsstoffen vermindert huidirritaties, versterkt de barrièrefunctie van de huid Voor natuurlijke schoonheid: intensiveert de kleur, glans en gladheid van de vacht Vermindering van haarbalvorming: exclusieve combinatie van voedingsvezels beperkt de haarbalvorming in het spijsverteringskanaal en bevordert de maagmotiliteit Aangepast eiwitgehalte: Voor vitaliteit en kracht Verbeterde spijsvertering: Fructo-oligosacchariden, suikerbietenpulp, luteïne, taurine, vitamine E, vitamine C voor optimale spijsvertering Met EPA / DHA:om het darmslijmvlies te beschermen Geoptimaliseerde bescherming door L-lysine: vermindert de ernst van de klinische symptomen van de herpesziekte en beperkt de intensiteit van de virale transmissie Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kitten ROYAL CANIN® Persian Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor Perzische kittens van 4 tot 12 maanden. Royal Canin Persian Kitten is smakelijk droogvoer voor jouw Perzische kitten. Dit kittenvoer ondersteunt jouw kitten in deze belangrijke groeifase. Zo wordt ook de spijsvertering en de natuurlijke weerstand ondersteund. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550721226
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Kitten Persian kattenvoer 4 kg
€ 44,77
Royal Canin Kitten Persian kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
4kg Persian Kitten Royal Canin Kattenvoer
€ 44,99
4kg Persian Kitten Royal Canin Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Persian Kitten - 4 kg
€ 59,05
Royal Canin Persian Kitten - 4 kg bestellen
Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer - 4 kg
€ 60,05
Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer - 4 kg
€ 60,05
Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: