Royal Canin Labrador Retriever 30 Adult 12 kg

59,490 - 123,950
Bestel nu direct voor € 59,49

Royal Canin Labrador Retriever Adult helpt het ideale gewicht van de Labrador Retriever te behouden dankzij een aangepast caloriegehalte. De structuur van de waterafstotende vacht van de Labrador Retriever beschermt hem tegen de kou. Een goede conditie van de vacht is hiervoor van groot belang. Daarom helpt een specifiek complex in Royal Canin Labrador Retriever Adult de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagie olie en andere vetzuren die helpen de gezondheid van de huid en vacht te behouden. Als vastberaden atleet geeft de Labrador Retriever zich helemaal als het gaat om lichaamsbeweging. Zijn stevige lichaam en botten zorgen ervoor dat hij goede voedingsstoffen nodig heeft om zijn gezonde gewrichten te ondersteunen. Daarom helpt Royal Canin Labrador Retriever Adult bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA DHA.De brokken zijn speciaal ontwikkeld voor de kaken van de Labrador Retriever. De speciaal aangepaste vorm van de brokken helpt de eetsnelheid vertragen en helpt jouw Labrador Retriever zijn ideale gewicht te behouden. Royal Canin Labrador Retriever Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Labrador Retrievers vanaf 15 maanden Speciaal afgestemd op de behoefte van dit ras Speciaal aangepast energie-gehalte: met verhoogde eiwitgehaltes en verlaagd vetgehalte om jouw Labrador te helpen zijn ideale gewicht te behouden Exclusieve receptuur: bevat vetzuren die kunnen helpen bij de barrièrefunctie van de huid, die op hun beurt de huid- en vachtkwaliteit van jouw hond positief kunnen beïnvloeden Rijk aan omega-3-vetzuren (EPA en DHA): plus glucosamine en chondroïtine, die de gewrichts- en botgezondheid van jouw Labrador kunnen verbeteren De brokken van het droogvoer worden gekenmerkt door een speciale vorm die het kauwen stimuleert en zo te overhaaste strikken voorkomt. Dit kan het ideale gewicht van kouw hond ondersteunen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen én een ideaal gewicht ondersteunen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Maxi Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Labrador Retriever hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Labrador Retriever vanaf 15 maanden. Royal Canin Labrador Retriever Adult hondenvoer helpt voor: * Behoud van het ideale gewicht * Ondersteuning van het skelet * Een mooie en gezonde vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Labrador Als innemende, levendige en goed gehumeurd hondenras, is de Labrador Retriever zowel een populaire familiehond als een zeer veelzijdige hulphond. Immers, dankzij zijn behendigheid, intelligentie en goede reukzin, wordt hij regelmatig te werk gesteld als geleidehond of als een speur- of reddingshond. Royal Canin Labrador Retriever Adult is geschikt voor Labradors vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Labrador in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De noordelijke voorouders van de Labrador Retriever hadden veel calorieën nodig om de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan te kunnen weerstaan en de moderne Labrador heeft hun legendarische eetlust geërfd. Met als resultaat dat jouw Labrador Retriever een zorgvuldig gecontroleerde voeding nodig heeft om zijn ideale gewicht te kunnen behouden. Daarom bevat Royal Canin Labrador Retriever Adult een aangepast caloriegehalte wat helpt het ideale gewicht van de Labrador te behouden. De vacht van de Labrador bestaat uit dicht op elkaar geplaatste korte haren en een dikke ondervacht. De structuur van deze waterafstotende vacht beschermt hem tegen de kou. Een goede conditie van de vacht van de Labrador Retriever is dus van groot belang. Daarom helpt een specifiek complex de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagieolie en andere vetzuren die helpen de gezondheid van de huid en vacht te behouden. Als vastberaden atleet geeft de Labrador zich helemaal als het gaat om lichaamsbeweging. Zijn stevige lichaam en botten zorgen ervoor dat hij goede voedingsstoffen nodig heeft om zijn gezonde gewrichten te ondersteunen. Royal Canin Labrador Retriever Adult helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA en DHA. Daarnaast zijn de brokken speciaal ontwikkeld voor de kaken van de Labrador Retriever. De speciaal aangepaste vorm van de brokken helpt de eetsnelheid vertragen en helpt je Labrador zijn ideale gewicht te behouden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Labrador Retriever Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Labrador Retriever Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
EAN(s)
3182550715645
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Labrador Retriever Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 59,49
Royal Canin Adult Labrador Retriever hondenvoer 12 kg
€ 63,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 64,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Adult 12 KG
€ 64,49