Royal Canin Hypoallergenic Small Dog 3,5 kg

Royal Canin Hypoallergenic Small Dog 3,5 kg

32,99 - 37,54
Bestel nu direct voor € 32,13

Allergie treedt op als het immuunsysteem van het dier op een op zich onschuldige stof uit de omgeving reageert. Het maag-darmkanaal en de huid zijn vooral bij honden van kleine rassen twee uiterst gevoelige organen, die onder de meest diverse invloeden staan. Uw hond kan in de loop van zijn leven een voedselallergie of -intolerantie voor zowel plantaardige als ook dierlijke bestanddelen in de voeding ontwikkelen. Typische symptomen zijn jeuk en ontstekingen van de huid, diarree of braken. Royal Canin Hypoallergenic Small Dog biedt speciaal voor honden van kleine rassen een diëtistisch compleetvoer, dat bij voedselintolerantie en -allergie, maar ook voor de behandeling van ontstoken en chronische darmziekten geschikt is. Daarbij zorgen gehydrolyseerde eiwitten voor een hoge verteerbaarheid bij een laag allergeen potentiaal. Omdat kleine honden regelmatig last kunnen hebben van blaasstenen, is de RSS-waarde geoptimaliseerd. Een speciale combinatie van stoffen zoals biotine, niacine en pantotheenzuur kan bovendien helpen het barrière-effect van de huid te versterken. Indicaties: Bacteriële overbevolking van de dunne darm Dysbacterie Uitsluitdieet Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI) Voedselallergie Voedselintolerantie Ontstoken darmziekte (IBD) Bacteriële overwoekering (SIBO/Dysbiose) Contra-indicaties: Puppy's Drachtige en zogende honden Specifieke producteigenschappen in één oogopslag: Gehydrolyseerde eiwitten: soja-eiwithydrolysaat bestaat uit peptiden met een laag moleculair gewicht. Het is daarom zeer goed verteerbaar en heeft een laag allergeen potentiaal. Geoptimaliseerde RSS-waarde: een onderverzadigd urinemilieu, dat spontane kristalvorming van struviet en calciumoxalaat tegengaat. Huidbarrière: de zeer hoge aandelen biotine, niacine en pantotheenzuur gecombineerd met een zink-linolzuur-mix helpen vochtverlies via de huid te reduceren en diens barrière-effect te versterken. Optimale mond- en gebitsgezondheid: de brokjes hebben een mechanisch schuureffect op tandsteen en tandplaque. Bovendien binden natriumfosfaten in het recept het in speeksel aanwezig calcium, dat zo tandsteenvorming kan voorkomen. Nadere informatie: HYPOALLERGENIC SMALL DOG is een hydrolysaatvoeding. Dit is speciaal voor het allergiemanagement bij honden onder 10 kg ontwikkeld en houdt bovendien rekening met de urineweg- en gebitsgezondheid. Behandelingsduur: bij vermoeden op voedselallergie of -intolerantie dient de voeding van de hond te worden omgesteld, en wel direct en zonder overgangsfase. De diëtistische behandeling dient dan levenslang te worden voortgezet. (Zooplus.nl)

Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond is speciaal ontwikkeld voor kleine honden met een voedselovergevoeligheid. Het is ook zeer geschikt als onderdeel van de behandeling van andere maag-darmaandoeningen en huidproblemen bij honden. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic Small Dog is speciale voeding voor kleine honden onder de 10 kg met een voedselovergevoeligheid. * Voor voedselgevoelige honden * Zeer licht verteerbare eiwitten * Bescherming van de huidfunctie * Gebitsverzorging (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550758314
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond - 3.5 kg
€ 32,13
Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond - 3.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3,5 kg Royal Canin Veterinary Diet - Hypoallergenic Small Dog Hondenvoer
€ 32,99
3,5 kg Royal Canin Veterinary Diet - Hypoallergenic Small Dog Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond - 3.5 kg
€ 33,95
Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond - 3.5 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic Small Dog 3.5 kg
€ 36,49
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic Small Dog 3.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: