Royal Canin German Shepherd 30 Junior 3 kg

Royal Canin German Shepherd 30 Junior 3 kg

19,99 - 25,45
Bestel nu direct voor € 19,99

Royal Canin® German Shepherd Puppy is geschikt voor Duitse Herders tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw Duitse Herder puppy in het achterhoofd. De Duitse Herder is een stevig gebouwde, grote hond. Eenmaal volwassen zijn Duitse Herders over het algemeen sterk, gespierd en atletisch gebouwd. Het is belangrijk dat jouw Duitse Herder puppy alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft, ter ondersteuning van zijn groei. De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Duitse Herder puppy, het is de tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke fase ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Royal Canin® German Shepherd Puppy bevat een aangepaste combinatie voedingsstoffen die een optimale spijsvertering ondersteunen. De eiwitten in deze formule zijn speciaal geselecteerd vanwege hun zeer goede verteerbaarheid. Deze formule helpt ook een evenwichtige darmflora te ondersteunen en draagt zo bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Dankzij het aangepaste calcium- en fosforgehalte draagt Royal Canin® German Shepherd Puppy bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Duitse Herder pup. Deze exclusieve formule helpt daarnaast het ideale gewicht te behouden. De vorm en grootte van de brokken in Royal Canin® German Shepherd Puppy zorgen ervoor dat de brokken niet alleen erg smakelijk zijn, maar ze ook speciaal aangepast zijn aan de vorm van de kaken van jouw Duitse Herder puppy. Royal Canin German Shepherd Puppy in een overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor Duitse Herder puppy's tot 15 maanden Hoge verteerbaarheid: zeer verteerbare L.I.P.-eiwitten en prebiotica kunnen een evenwichtige darmflora en een goede ontlasting bevorderen Bevordert het afweersysteem: antioxidantcomplex met vitamine E kan een sterk immuunsysteem bevorderen Gewrichtsbeschermend en gecontroleerde groei: chondroïtine, glucosamine en omega-3-vetzuren kunnen gezonde botten en sterke gewrichten ondersteunen Optimale bespiering: aangepast eiwitgehalte kan bijdragen aan de ideale spiermassa Op maat gemaakte brokken De brokken zijn qua grootte, textuur en vorm aangepast aan de kaak van je herdershond, zodat hij het voedsel gemakkelijk kan opnemen en wordt aangemoedigd om te kauwen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Duitse Herder Puppy: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin German Shepherd Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Puppy German Shepherd hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor Duitse Herder pups tot 15 maanden. Royal Canin Puppy German Shepherd hondenvoer biedt ondersteuning voor: * Een gezonde groei van de Duitse Herder pup * Een sterke opbouw van het skelet * De ontwikkeling van het immuunsysteem (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Duitse Herder pups tot 15 maanden. Royal Canin German Shepherd Puppy is heerlijk droogvoer voor jouw Duitse Herder pup. Dit voer heeft een bevorderende werking op de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup. Zo kan jouw pup opgroeien tot een volwassen en gezonde hond. (Medpets.nl)

Royal Canin German Shepherd - Puppy-Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Duitse Herder Royal Canin German Shepherd Puppy is geschikt voor Duitse Herders tot een leeftijd van 15 maanden en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je puppy in het achterhoofd. De Duitse Herder is een stevig gebouwde, grote hond. Eenmaal volwassen zijn Duitse Herders over het algemeen sterk, gespierd en atletisch gebouwd. Het is belangrijk dat je Duitse Herder puppy alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft, ter ondersteuning van zijn groei. Geef je puppy de perfecte start De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Duitse Herder puppy, het is de tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke fase ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Royal Canin German Shepherd Puppy bevat een aangepaste combinatie voedingsstoffen die een optimale spijsvertering ondersteunen. De eiwitten in deze formule zijn speciaal geselecteerd vanwege hun zeer goede verteerbaarheid. Deze formule helpt ook een evenwichtige darmflora te ondersteunen en draagt zo bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Dankzij het aangepaste calcium- en fosforgehalte draagt deze brok bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Duitse Herder pup. Deze exclusieve formule helpt daarnaast het ideale gewicht te behouden. De vorm en grootte van de brokken zorgen ervoor dat de brokken niet alleen erg smakelijk zijn, maar ze ook speciaal aangepast zijn aan de vorm van de kaken van je Duitse Herder puppy. Wil je jouw pup eens wat afwisseling geven? Probeer dan ook eens het Royal Canin Maxi Natvoer (). Dit is een natvoeding speciaal voor puppy's van grote rassen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin German Shepherd Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin German Shepherd Puppy is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550724142
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg German Shepherd Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 22,98
3kg German Shepherd Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Puppy German Shepherd hondenvoer 3 kg
€ 24,32
Royal Canin Puppy German Shepherd hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd Puppy - 3 kg
€ 29,40
Royal Canin German Shepherd Puppy - 3 kg bestellen
Royal Canin German Shepherd Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,40
Royal Canin German Shepherd Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,40
Royal Canin German Shepherd Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd - Puppy-Hondenvoer - 3 kg
€ 30,27
Royal Canin German Shepherd - Puppy-Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: