Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Dental Hond 6 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Royal Canin Dental Hond 6 kg

Royal Canin Dental Hond 6 kg

40,38 - 47,55
Bestel nu direct voor € 40,38

Royal Canin Expert Dental Medium & Large Dogs hondenvoer is uitgebalanceerd dieetvoer voor volwassen honden dat de vorming van tandplak en tandsteen tegengaat.  * Vorm en grootte van de brok is aangepast aan middelgrote- en grote honden * Complete dieetvoeder * Helpt tandplak en tandsteen te verminderen (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Dental Medium&Large Breed Adult - Hondenvoer - 6 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding die de tanden verzorgt Voor honden is het erg belangrijk dat hun tanden goed schoon blijven. Tandsteen en tandplak zijn vervelende aandoeningen en gebrekkig onderhoud kan erin resulteren dat er tanden moeten worden getrokken. Royal Canin Dental zorgt er met zijn speciale structuur, formaat en vorm van de brokken voor dat alle tanden en kiezen tijdens het kauwen goed worden gereinigd. Geschikt voor: honden vanaf 10 kg. Sterke tanden voor iedere hond Wist je dat tot wel 85% van de honden ouder dan 1 jaar last heeft van gebitsproblemen? Net als dat wij mensen dagelijks onze tanden poetsen, zouden onze honden dat eigenlijk ook moeten doen. De grootte, textuur en vorm van de brok stimuleren het kauwen waardoor het gebit wordt gereinigd en tandplak en tandsteen worden verwijderd. De brokken dringen diep door tot in het gebit. De samenstelling van de brokken zelf helpen eveneens om de gezondheid van de botten en gewrichten te helpen behouden. Om het gebit van je hond zo goed mogelijk te ondersteunen, is het ook aan te raden om regelmatig de tanden te poetsen, in combinatie met het geven van deze Dental voeding. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Dagelijkse gebitsverzorging * Het voorkomen van een stinkende adem * Het beperken van tandplak en tandsteen Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dieetvoeding voor de gezondheid van het gebit van kleine, volwassen honden vanaf 10 kilo. Royal Canin Dental hond is droogvoeding speciaal ontwikkeld voor de verzorging van het gebit van de hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550723664
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Dental - Hondenvoer - 6 kg
€ 40,38
Royal Canin Dental - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental - Hondenvoer - 6 kg
€ 40,38
Royal Canin Dental - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Royal Canin Expert Dental Medium & Large Dogs hondenvoer 6 kg
€ 43,95
Royal Canin Expert Dental Medium & Large Dogs hondenvoer 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Dental Medium&Large Breed Adult - Hondenvoer - 6 kg
€ 47,55
Royal Canin Veterinary Diet Dental Medium&Large Breed Adult - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental Hond - 6 kg
€ 48,55
Royal Canin Dental Hond - 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: