Royal Canin Cavalier King Charles Spaniël Junior 1,5 kg

Royal Canin Cavalier King Charles Spaniël Junior 1,5 kg

14,35 - 23,11
Bestel nu direct voor € 14,35

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer is een complete, rasspecifieke  droogvoeding voor Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden. * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Bevordert een gezonde hartfunctie * Stimuleert een gezond spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

De groei is een essentiële fase in het leven van je Cavalier King Charles puppy. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk tijdens deze fase. Het is belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy is geschikt voor Cavalier King Charles puppy’s tot een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Cavalier King Charles puppy in het achterhoofd. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy bevat een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van jouw Cavalier King Charles puppy tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. De Omega 3 vetzuren (EPA DHA) en een aangepast gehalte aan mineralen in Royal Canin Cavalier King Charles Puppy helpen een goede hartfunctie te ondersteunen. Een specifieke combinatie van voedingsstoffen in de voeding, zoals het hoogwaardige eiwit (L.I.P), is speciaal geselecteerd vanwege de zeer hoge verteerbaarheid. Daarnaast zijn de brokjes in Royal Canin Cavalier King Charles Puppy exclusief gemaakt. Deze formule bevat calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy in één oogopslag: Compleet voer voor Cavalier King Charles puppy's tot 10 maanden oud Afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's van dit specifieke ras Evenwichtige voedingsverhouding en aangepast mineralengehalte: omega-3-vetzuren (EPA DHA), taurine en L-carnitine kunnen de hartfunctie ondersteunen Prebiotica-formule: kan een gezonde spijsvertering bevorderen Bevat L.I.P.-eiwitten: hebben een hoge biologische waarde en kunnen de spijsvertering bevorderen Op maat gemaakte brokken De speciaal ontworpen brokken bevatten een calciumvanger die de vorming van calculus kan verminderen en de tandhygiëne kan verbeteren. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cavalier King Charles Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor volwassen Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden.Ben jij net de trotse eigenaar geworden van een Cavalier King Charles Spaniel pup? Jij wilt jouw pup dan natuurlijk een goede start geven. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy is smakelijk droogvoer dat de natuurlijke weerstand en het hart van jouw puppy ondersteunt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550813051
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer 1,5 kg
€ 17,30
Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Cavalier King Charles Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 19,48
1,5kg Cavalier King Charles Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - 1,5 kg
€ 21,80
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - 1,5 kg bestellen
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 23,11
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 23,11
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: