Royal Canin Cavalier King Charles Spaniël Junior 1,5 kg

12,800 - 101,950
Bestel nu direct voor € 12,80

Royal Canin Cavalier King Charles Junior is van verpakking en samenstelling gewijzigd. Alle Junior producten zullen vanaf voortaan Puppy heten. Daarnaast is het recept ook verbeterd. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy Als trotse eigenaar van een Cavalier King Charles Spaniel pup wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw puppy! Royal Canin Cavalier King Charles Puppy is smakelijk droogvoer dat speciaal is samengesteld voor Cavalier King Charles pups tot 10 maanden oud. Deze voeding draagt bij aan een goede spijsvertering en de natuurlijke weerstand. Daarnaast ondersteunt dit voer het hart van jouw kleine puppy. Eigenschappen Bevat specifieke voedingsstoffen om het hart te ondersteunen Bevordert de spijsvertering en een gunstige darmflora om de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren Ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw pup Speciale brokvorm die jouw pup gemakkelijk op kan pakken Geschikt voor Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden Smaak Gevogelte Inhoud 1,5 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, bietenpulp, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) Analytische bestanddelen Ruw vet: 18%, ruwe as: 7,6%, ruwe celstof: 1,5%, EPA & DHA: 0,4 g, ruw eiwit: 30%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30500.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 38.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.80 mg/kg, E4 (koper): 12.00 mg/kg, E5 (mangaan): 61.00 mg/kg, E6 (zink): 104.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.07 mg/kg, taurine: 2.20 g/kg, L-carnitine: 400.00 mg/kg. (Medpets.nl)

Met zijn levendige, vrolijke en flexibele aard is de Cavalier King Charles Spaniel een populaire en gehoorzame metgezel. Vooral tijdens de groeifase van je Cavalier King Charles puppy is het belangrijk om te zorgen voor een evenwichtige en gezonde voeding die voldoet aan de speciale behoeften van dit ras. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy is een droogvoer geschikt voor puppy's tot een leeftijd van 10 maanden. De formule van het voer bevat een antioxidantencomplex met essentiële vitamine E, die de lichaamseigen afweer kan ondersteunen. Royal Canin Breed Cavalier King Charles Puppy biedt een balans van voedingsstoffen met aangepaste gehaltes aan mineralen, EPA DHA, taurine en L-carnitine, die een ondersteunend effect kunnen hebben op de hartspierfunctie. Prebiotica kunnen het evenwicht van de darmflora helpen behouden en een gezonde spijsvertering bevorderen. De brokken, aangepast aan het gebit van de opgroeiende Cavalier King Charles, hebben een speciale textuur en zijn rijk aan calcium, wat de opbouw van tandsteen kan helpen voorkomen. Royal Canin Cavalier King Charles Puppy in één oogopslag: Compleetvoer voor Cavalier King Charles puppy's tot een leeftijd van 10 maanden. Afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's van dit ras Allround verzorging voor je puppy: De receptuur bevat alles wat je puppy nodig heeft om op te groeien, te ontdekken en zijn immuunsysteem te ontwikkelen. Uitgebalanceerde voedingsstoffenverhouding aangepast mineralengehalte: Omega-3 vetzuren (EPA DHA), taurine L-carnitine kunnen de hartfunctie ondersteunen. Samengesteld met prebiotica: kan een gezonde spijsvertering bevorderen Bevat L.I.P.-eiwitten: hebben een hoge biologische waarde en kunnen de spijsvertering bevorderen Brokjes op maat: De brokjes zijn speciaal aangepast aan de kaak van de Cavalier King Charles en bevatten een calciumvanger die de opbouw van tandsteen kan verminderen en de gebitshygiëne kan verbeteren. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cavalier King Charles Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer is een complete, rasspecifieke  droogvoeding voor Cavalier King Charles Spaniel pups tot 10 maanden. * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Bevordert een gezonde hartfunctie * Stimuleert een gezond spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Cavalier King Charles - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Deze formule helpt de vorming van tandsteen te verminderen dankzij calciumvangers.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550813051
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - 1,5 kg
€ 12,80
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Cavalier King Charles Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 17,98
Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hondenvoer 1,5 kg
€ 20,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Puppy - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 21,60
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg
€ 22,98