Proplan Puppy Large Breed Robuust 12 kg

45,830 - 107,750
Bestel nu direct voor € 45,83

PRO PLAN hondenvoer in een nieuw design en met verbeterde recepten! Als super-premium hondenvoer staat Pro Plan voor buitengewone wetenschappelijke expertise om honden te helpen een zo lang en gelukkig mogelijk leven te leiden. PURINA voedingsdeskundigen en dierenartsen doen intensief onderzoek om innovatieve PRO PLAN recepten te ontwikkelen om de gezondheid van dieren te versterken. Zo zijn de meeste PRO PLAN Dog Adult producten nu gebaseerd op de unieke PRO BIFIDUS formule. Tijdelijke aanbieding! Bij bestelling van 9 kg tijdelijk 1 kg gratis en bij bestelling van 10 of 12 kg tijdelijk 2 kg gratis! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1426036 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)Pro Plan Large Robust Puppy Healthy Start met kip hondenvoer is voer voor puppy's van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Het voer kan gegeven worden tot een leeftijd van 24 maanden. * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevat alle belangrijke voedingstoffen * Ondersteunt de groeiende gewrichten (Brekz.nl)

Deze brok van ProPlan is een complete voeding voor puppies van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw, tevens geschikt geschikt voor zwangere of zogende teven. Bevat een combinatie van L-carnitine met een optimale balans eiwit en vet. (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start KipComplete voeding voor puppy's van grote rassen met een robuuste bouw.Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start Kip (voorheen OptiStart) bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. Deze formule bevat Healthy Start®, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijke afweer van de puppy te versterken.Rijk aan kip van hoge kwaliteit. Deze voeding is samengesteld door Purina deskundigen om gezonde gewrichten, de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal samengesteld voor honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120341
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Bonusbag 9+1 kg / 10+2 kg / 12+2 kg - Large Robust Puppy Healthy Start (12 kg)
€ 45,83
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Healthy Start Puppy Large Robust - Hondenvoer Droog - Kip - 12 kg
€ 48,59
Pro Plan Large Robust Puppy Healthy Start met kip hondenvoer 12 kg
€ 54,95
Proplan - Large Robust Puppy
€ 58,99
Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start Kip 12 kg
€ 61,45