ProPlan Large Athletic Puppy Kip 12 kg

ProPlan Large Athletic Puppy Kip 12 kg

46,99 - 51,30
Bestel nu direct voor € 46,99

Atletische puppy's van grote rassen hebben zowel voor groei en ontwikkeling, maar ook door een zeer actieve stofwisseling bijzonder veel energie nodig. Pro Plan Large Athletic Puppy Optistart is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en speciaal aan de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen aangepast. Daarbij garandeert de voedingsstofformule Optistart een gezond en actief opgroeien tijdens het eerste tot tweede levensjaar. Het colostrum in het voer is rijk aan natuurlijke antilichamen en kan puppy's helpen een sterk immuunsysteem op te bouwen, zodat hun gezondheid langdurig kan worden bevorderd. Bovendien zorgt een zinvolle mix aan vitamine, mineralen, sporenelementen en visolie voor een omvangrijke gebitsverzorging en kan de opbouw van gewrichten, die bij atletische honden sterker zijn belast, ondersteunen. De aan de kaken van puppy's van grote hondenrassen aanpaste brokjes met smakelijke stukjes kip worden door gevogelteliefhebbers zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen met het vooruitzicht van een optimaal aangepast voer voor optimaal welzijn. Purina Pro Plan Large Athletic Puppy Optistart in één oogopslag: Droogvoer voor puppy's van grote rassen met een atletische lichaamsbouw en een eindgewicht van 25 – 70 kg Speciaal aan de voedingsbehoeften in de groeifase bij een actieve stofwisseling aangepast Door dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optistart: ondersteunt een gezonde groei Met colostrum: eerste melk, rijk aan antilichamen, ondersteunt de opbouw van een sterk immuunsysteem en zo langdurige gezondheid Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de bij grote, actieve puppy's de bijzonder belaste gewrichten op te bouwen Gebitsformule: inhoudsstoffen bevorderen een omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Grote brokjes: aan de kaak van puppy's van grote rassen aangepast Met biest Moedermelk rijk aan antilichamen, helpt het immuunsysteem van de pup te versterken en draagt ??bij aan het welzijn. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die helpen de gewrichten van gezonde honden van grote rassen te behouden. OPTISTART combinatie van voedingsstoffen Draagt ??bij aan een gezonde groei. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Large Athletic Puppy met optistart Rijk aan Kip droge brokken Purina Pro Plan® Large Athletic Puppy met optistart is ontwikkeld voor puppy´s van grote rassen met een atletische lichaamsbouw. Deze complete puppy voeding helpt uw puppy met zijn dagelijkse uitdagingen door hem de voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft tijdens het opgroeien. Purina Pro Plan® Hond Large Athletic Puppy met optistart helpt gezonde gewrichten en een langdurige gezondheid te ondersteunen. Het helpt ook het in ontwikkeling zijnde immuunsysteem van puppy's efficiënt te reageren. Deze voeding is ook speciaal samengesteld voor een volledige tandverzorging en bevat specifieke uitgebalanceerde voedingsstoffen speciaal geselecteerd voor hun rasgrootte en leeftijd. Deze voeding, bereid met stukken kip van hoge kwaliteit, ondersteunt hun dagelijkse, nutritionele behoeften - zodat ze zich kunnen concentreren op opgroeien en plezier hebben. Deze voeding is ook geschikt voor drachtige-zogende teven. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil bij uw puppy.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer is volledig hondenvoer voor puppy's van grote rassen met een hogere energiebehoefte. Met colostrum als speciaal ingrediënt, helpt de natuurlijke afweer van puppy's te versterken om de dagelijkse uitdaging te bestrijden. Kan gegeven worden tot een leeftijd van 24 maanden. (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Dog Puppy - Large Breed is speciaal samengesteld droogvoer voor pups van 2 tot 24 maanden oud. Dit recept voldoet aan de volledige voedingsbehoefte van puppy's met een atletische of rubuuste lichaamsbouw. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120365
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Puppy Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 12 kg
€ 46,99
Pro Plan Puppy Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Puppy Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 12 kg
€ 46,99
Pro Plan Puppy Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Large Athletic Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 46,99
12kg Large Athletic Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 47,95
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Proplan - Large Athletic Puppy
€ 48,99
Proplan - Large Athletic Puppy bestellen
Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer 12 kg
€ 50,25
Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Puppy - Large Breed Athletic - Kip - 12 kg
€ 55,25
Purina Pro Plan Puppy - Large Breed Athletic - Kip - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: