ProPlan Large Athletic Puppy Kip 12 kg

50,990 - 106,750
Bestel nu direct voor € 50,99

Om je jonge viervoeter te laten uitgroeien tot een flinke hond, heeft hij tijdens de groeifase een voer nodig dat optimaal is afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's. PURINA PRO PLAN Large Athletic Puppy Healthy Start (voorheen: OPTISTART) is zo'n voer: het is een compleetvoer, speciaal ontworpen voor puppy's van grote rassen met een atletische bouw, om een evenwichtige voeding te garanderen. Purina Pro Plan puppyvoer wordt getypeerd door een reeks geselecteerde ingrediënten. Kip is opgenomen als 1e ingrediënt en draagt niet alleen bij aan een geweldige smaak, maar ook aan waardevolle eiwitten. Het hondenvoer is ook verrijkt met colostrum. PURINA PRO PLAN Large Athletic Puppy Healthy Start voorziet je hond bovendien van omega-3 vetzuren evenals belangrijke vitale stoffen en sporenelementen. De receptuur is compleet en bevat de volledige dagelijkse behoefte van jouw huisdier. PURINA PRO PLAN Large Athletic Puppy Healthy Start in één oogopslag: Smakelijk droogvoer voor atletisch gebouwde puppy's van grote hondenrassen (vanaf 25 kg) tot 24 maanden. Speciale receptuur: afgestemd op de hogere energiebehoefte van atletische puppy's van grote rassen, ook geschikt voor zogende drachtige teven 100% compleet: geschikt als uitgebalanceerd compleetvoer voor dagelijkse toediening Eiwitrijke receptuur met kip: zeer goede smaak, bron van hoogwaardige eiwitten Met colostrum: kan de normale afweer spijsvertering ondersteunen Huid en vacht: bevat visolie als bron van waardevolle omega-3-vetzuren Aangepast mineraalgehalte: evenwichtige verhouding calcium en fosfor Toegevoegde vitale stoffen: met vitaminen, mineralen en sporenelementen Gebitsverzorging: vitamine D draagt bij tot het behoud van een normaal gebit Zonder kunstmatige kleurstoffen Praktische, hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Is jouw hond ook de hele dag actief? Speciaal voor puppy's van grote rassen met een atletische bouw is er de Purina Pro Plan Healthy Start voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen die geschikt zijn voor honden met een actieve levensstijl. * Geschikt voor puppy's van grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Goed voor gezonde gewrichten en gebit. Gezonde ingrediënten Voor een actieve puppy is het belangrijk dat de gewrichten goed ontwikkelen. De Purina Pro Plan Dog Puppy Large Athletic bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. De voedingsstoffen dragen ook bij aan gezonde gewrichten en gezonde gebitsverzorging. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Healthy Start is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Large Athletic Puppy Healthy Start met kip hondenvoer is volledig voer voor pups van grote rassen met een hogere energiebehoefte. Colostrum helpt de natuurlijke afweer van puppy's te versterken. * Biedt ondersteuning aan botten en gewrichten in de groei * Aangepast eiwit- en vetgehalte * Met colostrum ter ondersteuning van het natuurlijke immuunsysteem (Brekz.nl)

Pro Plan Puppy Athletic Robust Healthy Start KipComplete voeding voor puppy's van grote rassen met een atletische bouw.Pro Plan Puppy Athletic Robust Healthy Start Kip (voorheen OptiStart) bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. Deze formule bevat Healthy Start, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijke afweer van de puppy te versterken.Rijk aan kip van hoge kwaliteit. Deze voeding is samengesteld door Purina deskundigen om gezonde gewrichten, de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging. * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal samengesteld voor honden van grote rassen met een atletische lichaamsbouw (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120365
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Healthy Start Puppy Large Athletic - Honden Droogvoer - Kip - 12 kg
€ 50,99
Thuiswinkel Waarborg
12kg Large Athletic Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 50,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 51,49
Pro Plan Large Athletic Puppy Healthy Start met kip hondenvoer 12 kg
€ 54,49
Pro Plan Puppy Athletic Robust Healthy Start Kip 12 kg
€ 58,70
Proplan - Large Athletic Puppy
€ 58,99