ProPlan Large Athletic Puppy Kip 12 kg

ProPlan Large Athletic Puppy Kip 12 kg

53,49 - 59,05
Bestel nu direct voor € 53,49

Atletische puppy's van grote rassen hebben zowel voor groei en ontwikkeling, maar ook door een zeer actieve stofwisseling bijzonder veel energie nodig. Pro Plan Large Athletic Puppy Optistart is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en speciaal aan de voedingsbehoeften van puppy's van grote rassen aangepast. Daarbij garandeert de voedingsstofformule Optistart een gezond en actief opgroeien tijdens het eerste tot tweede levensjaar. Het colostrum in het voer is rijk aan natuurlijke antilichamen en kan puppy's helpen een sterk immuunsysteem op te bouwen, zodat hun gezondheid langdurig kan worden bevorderd. Bovendien zorgt een zinvolle mix aan vitamine, mineralen, sporenelementen en visolie voor een omvangrijke gebitsverzorging en kan de opbouw van gewrichten, die bij atletische honden sterker zijn belast, ondersteunen. De aan de kaken van puppy's van grote hondenrassen aanpaste brokjes met smakelijke stukjes kip worden door gevogelteliefhebbers zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen met het vooruitzicht van een optimaal aangepast voer voor optimaal welzijn. Purina Pro Plan Large Athletic Puppy Optistart in één oogopslag: Droogvoer voor puppy's van grote rassen met een atletische lichaamsbouw en een eindgewicht van 25 – 70 kg Speciaal aan de voedingsbehoeften in de groeifase bij een actieve stofwisseling aangepast Door dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optistart: ondersteunt een gezonde groei Met colostrum: eerste melk, rijk aan antilichamen, ondersteunt de opbouw van een sterk immuunsysteem en zo langdurige gezondheid Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de bij grote, actieve puppy's de bijzonder belaste gewrichten op te bouwen Gebitsformule: inhoudsstoffen bevorderen een omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Grote brokjes: aan de kaak van puppy's van grote rassen aangepast Met biest Moedermelk rijk aan antilichamen, helpt het immuunsysteem van de pup te versterken en draagt ??bij aan het welzijn. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die helpen de gewrichten van gezonde honden van grote rassen te behouden. OPTISTART combinatie van voedingsstoffen Draagt ??bij aan een gezonde groei. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer is volledig hondenvoer voor puppy's van grote rassen met een hogere energiebehoefte. Met colostrum als speciaal ingrediënt, helpt de natuurlijke afweer van puppy's te versterken om de dagelijkse uitdaging te bestrijden. Kan gegeven worden tot een leeftijd van 24 maanden. (Brekz.nl)

Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Is jouw hond ook de hele dag actief? Speciaal voor puppy's van grote rassen met een atletische bouw is er de Purina Pro Plan Dog Puppy Large Athletic voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen die geschikt zijn voor honden met een actieve levensstijl. * Geschikt voor puppy's van grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Goed voor gezonde gewrichten en gebit. Gezonde ingrediënten Voor een actieve puppy is het belangrijk dat de gewrichten goed ontwikkelen. De Purina Pro Plan Dog Puppy Large Athletic bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. De voedingsstoffen dragen ook bij aan gezonde gewrichten en gezonde gebitsverzorging. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Puppy Large Athletic is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optistart Puppy Large AthleticComplete voeding voor puppy's van grote rassen met een atletische bouw.Purina Pro Plan Large Athletic Puppy met OPTIstart bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. Deze formule bevat OPTIstart, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijke afweer van de puppy te versterken.Rijk aan kip van hoge kwaliteit. Deze voeding is samengesteld door Purina deskundigen om gezonde gewrichten, de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging. * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal samengesteld voor honden van grote rassen met een atletische lichaamsbouw (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog Puppy - Large Breed is speciaal samengesteld droogvoer voor pups van 2 tot 24 maanden oud. Dit recept voldoet aan de volledige voedingsbehoefte van puppy's met een atletische of rubuuste lichaamsbouw. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120365
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Large Athletic Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip/Rijst - 12 kg
€ 53,49
Pro Plan Large Athletic Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip/Rijst - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Large Athletic Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip/Rijst - 12 kg
€ 53,49
Pro Plan Large Athletic Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip/Rijst - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Large Athletic Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 56,99
12kg Large Athletic Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer 12 kg
€ 57,95
Pro Plan Optistart Large Athletic Puppy hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 57,99
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Athletic Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Proplan - Large Athletic Puppy
€ 58,99
Proplan - Large Athletic Puppy bestellen
Pro Plan Optistart Puppy Large Athletic 12 kg
€ 58,99
Pro Plan Optistart Puppy Large Athletic 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Puppy - Large Breed Athletic - Kip - 12 kg
€ 63,00
Purina Pro Plan Puppy - Large Breed Athletic - Kip - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: