Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic 5 kg

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic 5 kg

39,75 - 54,05
Bestel nu direct voor € 39,75

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer is een hoogwaardige kattenvoeding voor katten met een gevoelige spijsvertering. * Helpt tegen overgevoeligheidsreacties * Met Omega-3 vetzuren * Met dierlijke eiwitbron (haring) (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare Sensitive HypoallergeenVitalCare Sensitive Hypoallergeen is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding bevatéén geselecteerde eiwitbron vis, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * 100% Natuurlijk product * Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * Geselecteerde dierlijk eiwitbron van vis vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie * Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. * Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen Vis&Gevogelte&Rund - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten hebben van nature last van een gevoelige spijsvertering. Een voeding met maar één eiwitbron kan de reactie op een overgevoeligheidsreactie verminderen. Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. Kenmerken van Sensitive Hypoallergenic Deze volledige maaltijd bevat slechts één geselecteerde eiwitbron, in dit geval vis (haring). Door een exclusieve eiwitbron te gebruiken wordt de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd. De rest van het lichaam wordt ondersteund met voedingsvezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora. Als laatste dragen omega 3-vetzuren bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen ze voor een glanzende vacht. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Cat Sensitive Hypoallergic is heerlijke droogvoeding, speciaal gemaakt voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595690090
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC SENSITIVE HYPOALL. 5KG 00001
€ 43,74
PRI VC SENSITIVE HYPOALL. 5KG 00001 bestellen
Prins - VitalCare - Sensitive Hypoallergic
€ 47,95
Prins - VitalCare - Sensitive Hypoallergic bestellen
Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer 5 kg
€ 47,95
Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer 5 kg bestellen
Prins - VitalCare Sensitive Hypoallergic - Kattenvoer - 5 kg
€ 47,95
Prins - VitalCare Sensitive Hypoallergic - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins - VitalCare Sensitive Hypoallergic - Kattenvoer - 5 kg
€ 47,95
Prins - VitalCare Sensitive Hypoallergic - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Prins VitalCare Sensitive Hypo Allergeen Kattenvoer 5 kg
€ 47,95
Prins VitalCare Sensitive Hypo Allergeen Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen Vis&Gevogelte&Rund - Kattenvoer - 5 kg
€ 49,00
Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen Vis&Gevogelte&Rund - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Cat Sensitive Hypoallergic - 5 kg
€ 58,00
Prins VitalCare Cat Sensitive Hypoallergic - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: