Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Senior 5 kg
vrijdag, 28 januari 2022
Prins VitalCare Senior 5 kg

Prins VitalCare Senior 5 kg

32,50 - 37,30
Bestel nu direct voor € 33,95

VitalCare Senior is een krokante voeding speciaal voor katten met een leeftijd vanaf circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. Om je kat ook in de seniorfase optimaal te ondersteunen. (Dierenwinkelxl.nl)

Gratis Pathé Thuis voucher voor de film Poeslief bij aankoop van dit product. U ontvangt deze code per e-mail binnen enkele dagen na aankoop. Actieperiode 1 t/m 28 feb Prins VitalCare Senior kattenvoer is een krokante compleetvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. * Helpt uw kat op gewicht houden * Helpt het immuunsysteem versterken * Ondersteunt soepele spieren en gewrichten (Brekz.nl)

Bewust gezonde voeding voor de oudere katvitalcare senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en verandert zijn voedingsbehoefte. het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van je kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte je kat op gewicht houdt. tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en deweerstand versterken. urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.vitalcare senior is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt. (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Senior kattenvoerVitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf ca. 7 jaar. Deze volledige voeding sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. * 100% Natuurlijk product * Ingredienten als btaglucanen en zalmolie ondersteunen de gewrichten van de oudere kat. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. (Plein.nl)

Prins VitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf 7 jaar. Dit voer sluit aan bij de veranderende voedingsbehoeftes van je kat gedurende deze periode. Dit betekent extra focus voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de gewrichten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595620097
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Senior
€ 33,95
Prins - VitalCare - Senior bestellen
Prins VitalCare Senior kattenvoer 5 kg
€ 33,95
Prins VitalCare Senior kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Senior 5 kg - Kat
€ 33,95
Prins VitalCare Senior 5 kg - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Senior 5 kg - Kat
€ 33,95
Prins VitalCare Senior 5 kg - Kat bestellen
PRI VC SENIOR 5KG 00001
€ 36,49
PRI VC SENIOR 5KG 00001 bestellen
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 5 kg
€ 37,85
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Senior - 5 kg
€ 41,25
Prins VitalCare Senior - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: