Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Senior 10 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Prins VitalCare Senior 10 kg

Prins VitalCare Senior 10 kg

55,95 - 69,95
Bestel nu direct voor € 55,95

Dit is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en deweerstand versterken. urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen. betaglucanen ondersteunen de gewrichten en helpen tevens een gezond immuunsysteem te behouden. geinteresseerd in de dieetvoeding van prins? neem dan contact op met de dobey winkel bij u in de buurt. (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Senior kattenvoer is een krokante compleetvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. * Helpt uw kat op gewicht houden * Helpt het immuunsysteem versterken * Ondersteunt soepele spieren en gewrichten (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Senior - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor oudere katten van Prins VitalCare Wanneer je kat ouder wordt, verandert haar voedingsbehoefte. Een voeding die goed aansluit bij de veranderende voedingsbehoefte van jouw kat is Prins VitalCare Senior. Een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. Voor katten ouder dan 12 jaar is er Prins VitalCare Senior 12+. Kenmerken van Senior Deze volledige maaltijd ondersteunt je kat optimaal in haar seniorfase. Om je kat goed op gewicht te houden bevat de voeding een optimaal eiwitgehalte (zodat de spiermassa wordt behouden) en een verlaagd vetgehalte. Het immuunsysteem wordt ondersteunt dankzij vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium. Ook de gewrichten van een oudere kat hebben meer hulp nodig, deze worden ondersteund door bèta-glucanen en zalmolie. Zo kan jouw kat gezond oud worden. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urineverzurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Senior is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Senior kattenvoerVitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf ca. 7 jaar. Deze volledige voeding sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. * 100% Natuurlijk product * Ingredienten als bètaglucanen en zalmolie ondersteunen de gewrichten van de oudere kat. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595620158
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC SENIOR 10KG 00001
€ 55,95
PRI VC SENIOR 10KG 00001 bestellen
Prins - VitalCare Senior - Kattenvoer - 10 kg
€ 63,40
Prins - VitalCare Senior - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins - VitalCare Senior - Kattenvoer - 10 kg
€ 63,40
Prins - VitalCare Senior - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Prins - VitalCare - Senior
€ 69,95
Prins - VitalCare - Senior bestellen
Prins VitalCare Senior kattenvoer 10 kg
€ 69,95
Prins VitalCare Senior kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Senior - Kattenvoer - 10 kg
€ 69,95
Prins Vitalcare Senior - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 10 kg
€ 69,95
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: