Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Senior 1,5 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Prins VitalCare Senior 1,5 kg

Prins VitalCare Senior 1,5 kg

15,25 - 22,49
Bestel nu direct voor € 15,25

Bewust gezonde voeding voor de oudere kat vitalcare senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en verandert zijn voedingsbehoefte. het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van je kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte je kat op gewicht houdt. tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht.ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en deweerstand versterken. urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen. vitalcare senior is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt. (Dierspecialist.nl)

VitalCare Senior is een krokante voeding speciaal voor katten met een leeftijd vanaf circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. Om je kat ook in de seniorfase optimaal te ondersteunen. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Senior kattenvoer is een krokante compleetvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. * Helpt uw kat op gewicht houden * Helpt het immuunsysteem versterken * Ondersteunt soepele spieren en gewrichten (Brekz.nl)

Prins VitalCare Senior kattenvoerVitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf ca. 7 jaar. Deze volledige voeding sluit aan bij de veranderende voedingsbehoefte van de oudere kat en ondersteunt het immuunsysteem en de gewrichten. * 100% Natuurlijk product * Ingredienten als btaglucanen en zalmolie ondersteunen de gewrichten van de oudere kat. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. (Plein.nl)

Prins VitalCare Senior is een krokante voeding geschikt voor katten met een leeftijd vanaf 7 jaar. Dit voer sluit aan bij de veranderende voedingsbehoeftes van je kat gedurende deze periode. Dit betekent extra focus voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de gewrichten. (Medpets.nl)

Prins Vitalcare Cat Senior Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor oudere katten van Prins VitalCare Wanneer je kat ouder wordt, veranderen haar voedingsbehoeften. Een voeding die goed aansluit bij de veranderende voedingsbehoefte van jouw kat is Prins VitalCare Senior. Een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. Voor katten ouder dan 12 jaar is er Prins VitalCare Senior 12+. Kenmerken van Senior Deze volledige maaltijd ondersteunt je kat optimaal in haar seniorfase. Om je kat goed op gewicht te houden bevat de voeding een optimaal eiwitgehalte (zodat de spiermassa wordt behouden) en een verlaagd vetgehalte. Het immuunsysteem wordt ondersteunt dankzij vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium. Ook de gewrichten van een oudere kat hebben meer hulp nodig, deze worden ondersteund door bèta-glucanen en zalmolie. Zo kan jouw kat gezond oud worden. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Senior is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595620073
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC SENIOR 1,5KG N 00001
€ 19,24
PRI VC SENIOR 1,5KG N 00001 bestellen
Prins - VitalCare - Senior
€ 19,95
Prins - VitalCare - Senior bestellen
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg
€ 22,49
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg
€ 22,49
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Senior kattenvoer 1,5 kg
€ 22,90
Prins VitalCare Senior kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,85
Prins VitalCare Senior Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Senior - 1,5 kg
€ 23,90
Prins VitalCare Senior - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Senior Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 24,94
Prins Vitalcare Cat Senior Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: