Prins ProCare Protection Senior Fit 15 kg

Prins ProCare Protection Senior Fit 15 kg

52,95 - 73,50
Bestel nu direct voor € 52,95

Voor oudere honden vanaf circa 8 jaarondersteunt de gewrichten. ingrediënten als glucosamine, chondroïtine, gelatinehydrolysaat en bèta-glucanen ondersteunen de gewrichten en zorgen voor een soepel bewegingsstelsel.kieskeurige hond. zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en speciaal gevormde brokjes geven een optimale smaaksensatie voor de meest kieskeurige hond.stimuleert kauwgedrag. de vorm en de grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van de hond. de voeding is hierdoor ook bij uitstek geschikt voor honden die hun voeding te snel eten.uitgebalanceerde voeding. ingrediënten als hoogwaardige kip en rijst zorgen voor een uitgebalanceerde en complete voeding. (Dierspecialist.nl)

Prins Fit Selection Hond Senior 15 kgFit Selection Senior is een krokante voeding voor senior familiehonden van alle rassen vanaf circa 8 jaar. Deze smakelijke volledige voeding stimuleert je hond om te kauwen en draagt bij aan een goede vertering en evenwichtige darmflora. Helpt jouw hond fit en gezond te houden! * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem * Hoogwaardige zalm en kip zorgen voor een uitgebalanceerde en complete voeding * Zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten (Plein.nl)

Prins Procare Fit-Selection Senior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken met zalmsmaak van Prins Fit Selection Sommige honden hebben niet last van gevoeligheden of andere klachten en zijn gewoon naar een goede complete voeding. Prins Fit Selection Senior is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere honden van (middel)grote rassen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Kenmerken van Senior Senior is een smakelijke voeding geschikt voor iedere familiehond. Om de oudere hond gezond te houden bevat de voeding onder andere zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen. De toevoeging van ingrediënten zoals hoogwaardige kip en zalm zorgen voor een complete en uitgebalanceerde brok. Ook het immuunsysteem wordt ondersteunt, dankzij vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium en de voedingsvezels in de brok zorgen voor een gezonde darmflora. Waarom Prins Fit Selection? * Zeer geschikt voor de familiehond * Hoge verteerbaarheid * Smakelijke varianten * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brokvorm bevordert het kauwen en zeer geschikt voor schrokkers Krokante brok Senior is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins Fit Selection Senior is verkrijgbaar in 2 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Fit Selection Senior is krokant hondenvoer voor oudere honden van middelgrote en grote hondenrassen. (Medpets.nl)

Prins ProCare Protection Senior Fit hondenvoer is speciale voeding voor oudere honden van middelgrote en grote rassen vanaf circa 8 jaar en ondersteunt uw hond bij ouderdomsverschijnselen. * Ondersteunt de hart- en nierfunctie * Helpt de spieren en gewrichten versoepelen * Bevordert een gezonde en glanzende vacht (Brekz.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8713595050450; 8713595195151
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI FIT SEL. SENIOR 15KG 00001
€ 52,95
PRI FIT SEL. SENIOR 15KG 00001 bestellen
Prins Fit Selection Hond Senior 15 kg
€ 62,95
Prins Fit Selection Hond Senior 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Fit-Selection Senior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 15 kg
€ 64,25
Prins Procare Fit-Selection Senior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Prins Procare Fit-Selection - Senior Gevogelte & Vlees - Hondenvoer - 15 kg
€ 66,30
Prins Procare Fit-Selection - Senior Gevogelte & Vlees - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Fit-Selection - Senior Gevogelte & Vlees - Hondenvoer - 15 kg
€ 66,30
Prins Procare Fit-Selection - Senior Gevogelte & Vlees - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Senior - 15 kg
€ 71,90
Prins Fit Selection Senior - 15 kg bestellen
Prins ProCare Protection Senior Fit hondenvoer 15 kg
€ 73,50
Prins ProCare Protection Senior Fit hondenvoer 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: