Prins ProCare Graanvrij Puppy & Junior DailyCare 7,5 kg

Prins ProCare Graanvrij Puppy & Junior DailyCare 7,5 kg

37,95 - 53,35
Bestel nu direct voor € 37,95

Procare grainfree puppy & junior daily care is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor pups en jonge honden van alle rassen.100% natuurlijk product van nederlandse bodemgraanvrij.sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, mais of andere granen.opgroeiende hond.bouwstoffen en energie zijn belangrijk voor de opgroeiende pup. eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw.hoog vetgehalte voor jonge honden. bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. l-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding.immuunsysteem.vitaminen en mineralen zoals vitamine d, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van uw jonge hond.smakelijke voeding.zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voedingvoor een goede vertering/benutting van de voedingsstoffen is goed kauwen noodzakelijk. als uw pup niet meer op de brokjes kauwt, is het belangrijk een overstap te maken naar procare grainfree adult pro energy. het grotere formaat van de brok van deze voeding stimuleert de pup namelijk om goed te kauwen. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care hondenvoer is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor pups en jonge honden van alle rassen. * Helpt uw pup gezond op te groeien * Ondersteunt de skelet- en spieropbouw * Bevordert de vetverbranding (Brekz.nl)

Prins ProCare Graanvrij Puppy En JuniorProCare Grainfree Puppy&Junior Daily Care is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor pups en jonge honden van alle rassen. * 100% Natuurlijk product * Graanvrij * Bouwstoffen en energie zijn belangrijk voor de opgroeiende pup. Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van uw jonge hond. * Zorgvuldig geselecteerde ingredinten zorgen voor een smakelijke voeding (Plein.nl)

Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care is een graanvrije voeding voor pups en jonge honden van alle rassen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595181451
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PUP&JUN. DAILY CARE 7,5KG 00001
€ 41,94
PRI PUP&JUN. DAILY CARE 7,5KG 00001 bestellen
Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care hondenvoer 7,5 kg
€ 46,95
Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care hondenvoer 7,5 kg bestellen
Prins Procare Daily Care Graanvrij - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 46,95
Prins Procare Daily Care Graanvrij - Hondenvoer - 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Daily Care Graanvrij - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 46,95
Prins Procare Daily Care Graanvrij - Hondenvoer - 7,5 kg bestellen
Prins ProCare Graanvrij Puppy Junior 7,5 kg
€ 46,95
Prins ProCare Graanvrij Puppy Junior 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care - 7,5 kg
€ 57,30
Prins ProCare Grainfree Puppy & Junior Daily Care - 7,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: