Home > Ontwormen > Milbemax > Milbemax Grote Kat 4 Tabletten
maandag, 17 december 2018
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten

Milbemax Grote Kat 4 Tabletten

13,99 - 26,95
Bestel nu direct voor € 13,99

Milbemax Kat ontwormingstabletten Milbemax kat is het ontwormingsmiddel dat het meest door dierenartsen voor katten aanbevolen wordt. Wormen bij je kat zie je misschien niet direct, maar is een vervelend probleem. Gelukkig kan je voordelig je kat verlossen van deze parasieten. Met Milbemax Kat geef je katten vanaf 2 kg een effectieve bescherming tegen hartworm infecties en zorg je dat spoelwormen, haakwormen en lintwormen geen kans maken. Specialisten raden daarbij aan om elk kwartaal je kat een keer te ontwormen. Een worm vrije kat is gezonder en beter bestand tegen andere parasieten en ziektes. Ontwormingspil Een pilletje is de makkelijkste manier om kattenwormen de deur te wijzen. Een keer in de drie maanden een pilletje toedienen is veel fijner voor je kat dan maanden lang wormen te hebben. Zo ben je eenvoudig en snel van het wormen probleem bij je kat verlost. Let wel op dat je de juiste dosering geeft. Verpakking 4 ontwormingstabletten Dosering Milbemax Kat In onderstaande tabel kan je vinden hoeveel ontwormingspillen die per keer aan je kat moet geven. Volwassen katten van 2 tot 4 kg: 0,5 ontwormingstablet Volwassen katten van 4 tot 8 kg: 1 ontwormingstablet Werkzame stof(fen): Milbemycine en Praziquantel (Petpost.nl)

Milbemax Grote Kat is een ontwormingsmiddel ter preventie van hartworminfecties en ter behandeling van haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij katten. THT: 06-2019 * Doodt alle veel voorkomende wormen * Preventief bij hart- en longwormen * Gemakkelijk toe te dienen Houdbaarheidsdatum 2 tabletten 06-2020 Houdbaarheidsdatum 4, 8 tabletten 10-2020 Houdbaarheidsdatum 20 tabletten 06-2020 (Brekz.nl)

Milbemax ontwormingstabletten, met als werkzame bestanddelen Milbemycine en Praziquantel, werken tegen long- en hartworminfecties en zorgen voor de behandeling en controle van spoel-, haak- en lintwormen bij katten. (Medpets.nl)

Milbemax Ontwormingsmiddel voor Katten Dit is een orale tablet met een brede werking tegen parasitaire wormen. Milbemax bied preventie tegen long- en hartworminfecties en zorgen voor de behandeling en controle van spoel-, haak- en lintwormen bij katten. * Kleine tablet, dus makkelijk te geven * Snelle werking * Veilig (Plein.nl)

Milbemax is een orale tablet en heeft als doel de kat te ontwormen. Het product werkt tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten. Uit Europees onderzoek is gebleken dat de meeste dierenartsen en dierenartsassistenten de voorkeur geven aan Milbemax voor de ontworming van hun eigen katten. Milbemax is een kleine tablet die zeer goed geaccepteerd wordt - vanwege het gebruiksgemak is de tablet onderscheiden met een Feline Advisory Bureau Easy to Give Award. 84% van de katten kan behandeld worden met één smakelijke, filmomhulde Milbemax tablet met rundsmaak 2. Milbemax is een uiterst doeltreffende behandeling - met een snelle en rechtstreekse werking in het maag-darmkanaal 3. Milbemax zorgt voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette katten. Het is effectief tegen onvolwassen en volwassen lintwormen en rondwormen. Milbemax is een precieze behandeling - om (Tims.nl)

Behandeling van besmetting met rondwormen en lintwormen en preventie van hartwormziekte bij de kleine kat en kitten. (petduka.nl)

Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg direct bestellen in onze webshop! Je kat kan overal darmwormen oplopen, zowel binnen als buiten. Het is haast onmogelijk dat je kat er niet mee in contact komt, of het nu tijdens een wandeling buiten, in de tuin of binnenshuis is. Het is van de buitenkant vaak niet te merken als je kat besmet is met wormen. Veel symptomen zijn pas zichtbaar als de problemen ernstig zijn, daarom is voorkomen beter dan genezen. Milbemax is een orale tablet welke werkzaam is tegen rondwormen, haakwormen en lintwormen en ter preventie van hartwormziekte bij katten.  Het is belangrijk om je kat minimaal 4 keer per jaar te ontwormen.  Milbemax is verkrijgbaar in twee varianten, met beide 4 tabletten: - Voor kittens en kleine, volwassen katten tussen 0,5 en 2 kilogram - Voor volwassen katten tussen 2 en 12 kilogram. Alle Elanco voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Milbemax Large Ontwormingstabletten zijn geschikt voor katten van 2 tot 12 kg. Inhoud: 4 tabletten. Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten. Uit Europees onderzoek is gebleken dat de meeste dierenartsen en dierenartsassistenten de voorkeur geven aan Milbemax voor de ontworming van hun eigen katten. Milbemax is een kleine tablet die zeer goed geaccepteerd wordt, vanwege het gebruiksgemak is de tablet onderscheiden met een Feline Advisory Bureau Easy to Give Award. 84% van de katten kan behandeld worden met één smakelijke, filmomhulde Milbemax tablet met rundsmaak. Milbemax is een uiterst doeltreffende behandeling met een snelle en rechtstreekse werking in het maag-darmkanaal. Milbemax zorgt voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette katten. Het is effectief tegen onvolwassen en volwassen lintwormen en rondwormen. Milbemax is een precieze behandeling. Omdat Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien. Milbemax heeft een goed veiligheidsprofiel. Milbemax kan gegeven worden aan kittens vanaf 6 weken oud en/of 0,5 kg, en is geschikt voor drachtige en zogende katten. Het is niet nodig om uw kat tijdens en na de behandeling af te zonderen van andere huisdieren. Je kunt gerust zijn dat contact met jezelf en/of jouw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is. Dosering: 2 tot 4 kg: halve tablet 4 tot 8 kg: 1 tablet 8 tot 12 kg: 1,5 tablet (Discount4pets.nl)

Dit ontwormingstablet van milbemax is geschikt voor katten tussen de 2 en 12 kg. de tabletten bevatten de werkzame stoffen milbemycine en praziquantel en werken preventief tegen long- en hartworminfecties en zijn werkzaam tegen van spoel-, haak- en lintwormen. dit product moet met of na het eten worden toegediend.dosering milbemax grote kat:lichaamsgewicht van 2 tot 4 kg: 0,5 tabletlichaamsgewicht van 4 tot 8 kg: 1 tabletlichaamsgewicht van 8 tot 12 kg: 1,5 tablet; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713343002601
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Katten vanaf 2 kg
€ 13,99
Katten vanaf 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 Tabletten
€ 14,70
Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 Tabletten bestellen
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten
€ 14,75
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax - grote kat - 4 tabletten
€ 15,95
Milbemax - grote kat - 4 tabletten bestellen
Milbemax Kat Ontwormingsmiddel 2x2 tabletten
€ 16,95
Milbemax Kat Ontwormingsmiddel 2x2 tabletten bestellen
Milbemax tablet ontworming kat Large 2x2 tabl
€ 16,95
Milbemax tablet ontworming kat Large 2x2 tabl bestellen
Milbemax - Kat
€ 16,99
Milbemax - Kat bestellen
Milbemax Kat 4 tabl
€ 17,25
Milbemax Kat 4 tabl bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg
€ 17,49
Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg bestellen
Webshop Keurmerk
Milbemax Grote Kat
€ 19,95
Milbemax Grote Kat bestellen
ELA MILBEMAX KATTEN 2X2TBL 00001
€ 26,95
ELA MILBEMAX KATTEN 2X2TBL 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: