Home > Ontwormen > Milbemax > Milbemax Grote Kat 4 Tabletten
dinsdag, 20 augustus 2019
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten

Milbemax Grote Kat 4 Tabletten

14,75 - 30,39
Bestel nu direct voor € 14,75

Milbemax Kat ontwormingstabletten Milbemax kat is het ontwormingsmiddel dat het meest door dierenartsen voor katten aanbevolen wordt. Wormen bij je kat zie je misschien niet direct, maar is een vervelend probleem. Gelukkig kan je voordelig je kat verlossen van deze parasieten. Met Milbemax Kat geef je katten vanaf 2 kg een effectieve bescherming tegen hartworm infecties en zorg je dat spoelwormen, haakwormen en lintwormen geen kans maken. Specialisten raden daarbij aan om elk kwartaal je kat een keer te ontwormen. Een worm vrije kat is gezonder en beter bestand tegen andere parasieten en ziektes. Ontwormingspil Een pilletje is de makkelijkste manier om kattenwormen de deur te wijzen. Een keer in de drie maanden een pilletje toedienen is veel fijner voor je kat dan maanden lang wormen te hebben. Zo ben je eenvoudig en snel van het wormen probleem bij je kat verlost. Let wel op dat je de juiste dosering geeft. Verpakking 4 ontwormingstabletten Dosering Milbemax Kat In onderstaande tabel kan je vinden hoeveel ontwormingspillen die per keer aan je kat moet geven. Volwassen katten van 2 tot 4 kg: 0,5 ontwormingstablet Volwassen katten van 4 tot 8 kg: 1 ontwormingstablet Werkzame stof(fen): Milbemycine en Praziquantel (Petpost.nl)

Milbemax Grote Kat is een ontwormingsmiddel ter preventie van hartworminfecties en ter behandeling van haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij katten. * Doodt alle veel voorkomende wormen * Preventief bij hart- en longwormen * Gemakkelijk toe te dienen Houdbaarheidsdatum 2 tabletten 06-2020 Houdbaarheidsdatum 4, 8 tabletten 10-2020 Houdbaarheidsdatum 20 tabletten 02-2021 (Brekz.nl)

De Milbemax ontwormingstabletten doden spoel-, haak- en lintwormen bij katten. Bovendien helpen de tabletten jouw kat te beschermen tegen hartworm. (Medpets.nl)

Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg direct bestellen in onze webshop! Je kat kan overal darmwormen oplopen. zowel binnen als buiten. Het is haast onmogelijk dat je kat er niet mee in contact komt. of het nu tijdens een wandeling buiten. in de tuin of binnenshuis is. Het is van de buitenkant vaak niet te merken als je kat besmet is met wormen. Veel symptomen zijn pas zichtbaar als de problemen ernstig zijn. daarom is voorkomen beter dan genezen. Milbemax is een orale tablet welke werkzaam is tegen rondwormen. haakwormen en lintwormen en ter preventie van hartwormziekte bij katten.  Het is belangrijk om je kat minimaal 4 keer per jaar te ontwormen.  Milbemax is verkrijgbaar in twee varianten. met beide 4 tabletten: - Voor kittens en kleine. volwassen katten tussen 0.5 en 2 kilogram - Voor volwassen katten tussen 2 en 12 kilogram. Alle Elanco voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De tabletten van milbemax zijn werkzaam tegen de belangrijkste spoelwormen, lintwormen en haakwormen en werkt daarnaast preventief tegen hartwormen. Vanwege Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het... (Dierenwinkelxl.nl)

Milbemax Ontwormingsmiddel voor Katten Dit is een orale tablet met een brede werking tegen parasitaire wormen. Milbemax bied preventie tegen long- en hartworminfecties en zorgen voor de behandeling en controle van spoel-, haak- en lintwormen bij katten. * Kleine tablet, dus makkelijk te geven * Snelle werking * Veilig (Plein.nl)

Tegen rondwormen en lintwormen bij de kat. (petduka.nl)

Dit ontwormingstablet van milbemax is geschikt voor katten tussen de 2 en 12 kg. de tabletten bevatten de werkzame stoffen milbemycine en praziquantel en werken preventief tegen long- en hartworminfecties en zijn werkzaam tegen van spoel-, haak- en lintwormen. dit product moet met of na het eten worden toegediend.dosering milbemax grote kat:lichaamsgewicht van 2 tot 4 kg: 0,5 tabletlichaamsgewicht van 4 tot 8 kg: 1 tabletlichaamsgewicht van 8 tot 12 kg: 1,5 tablet; (Dierspecialist.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8713343002601
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Katten vanaf 2 kg
€ 14,75
Katten vanaf 2 kg bestellen
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten
€ 15,25
Milbemax Grote Kat 4 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 Tabletten
€ 15,95
Milbemax Ontwormingsmiddel - Volwassen Kat - 2x2 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax - grote kat - 4 tabletten
€ 15,95
Milbemax - grote kat - 4 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg
€ 16,49
Elanco Milbemax Kat 2 Tot 12kg - Anti wormenmiddel - 4 tab 2 Tot 12 Kg bestellen
Milbemax - Kat
€ 17,49
Milbemax - Kat bestellen
Webshop Keurmerk
Milbemax Grote Kat 4st.
€ 18,20
Milbemax Grote Kat 4st. bestellen
Milbemax Kat Ontwormingsmiddel 2 x 2 tabletten
€ 18,61
Milbemax Kat Ontwormingsmiddel 2 x 2 tabletten bestellen
4 tabletten
€ 21,70
4 tabletten bestellen
ELA MILBEMAX KATTEN 2X2TBL 00001
€ 28,59
ELA MILBEMAX KATTEN 2X2TBL 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: