HobbyFirst Canex Puppy / Junior Brocks Maxi Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior Brocks Maxi Hond 12 kg

42,36 - 52,95
Bestel nu direct voor € 42,36

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor pups en junioren van grote rassen die bevordert dat uw pup zorgeloos kan opgroeien. * Licht verteerbaar * Speciaal verlaagd calciumgehalte * Uitgebalanceerd dieet voor jonge honden (Brekz.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip Rijst 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Het grote brokformaat geeft je hond voldoende te kauwen. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je pup of junior hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De puppy-junior brocks maxi van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor puppy"s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht van meer dan 25 kg. doordat het voer een groot aandeel kip en rijst bevat is het licht verteerbaar, hierdoor wordt een goede spijsvertering in stand gehouden. lecithine zorgt ervoor dat de vacht in optimale conditie blijft en prachtig zal glanzen. speciaal voor grote rassen is het calciumgehalte in de brok verlaagd en het eiwitgehalte verhoogd. hierdoor zullen spieren en skelet optimaal ontwikkelen. daarnaast zorgen omega-3 en -6 vetzuren samen met belangrijke voedingsstoffen voor een goede weerstand en leervermogen. (Dierspecialist.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks MaxiPuppy Junior Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Het grote brokformaat geeft jouw hond voldoende te kauwen. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw pup of junior hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega 3&6 (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001366
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer 12 kg
€ 42,36
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip Rijst 12 kg
€ 48,95
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip Rijst 12 kg bestellen
HFC PUPPY-JUN.BROCKS MAXI 12KG 00001
€ 52,44
HFC PUPPY-JUN.BROCKS MAXI 12KG 00001 bestellen
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior Maxi - Hondenvoer - 12 kg
€ 52,95
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior Maxi - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior Maxi - Hondenvoer - 12 kg
€ 52,95
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior Maxi - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hobby First Canex Puppy - Junior Brocks Maxi 12 kg
€ 52,95
Hobby First Canex Puppy - Junior Brocks Maxi 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: