Hills Prescription Diet Canine D/D Eend & Rijst 12 kg

Hills Prescription Diet Canine D/D Eend & Rijst 12 kg

63,99 - 72,30
Bestel nu direct voor € 63,99

Dit dieetvoer is voor honden hebben last van een allergie of intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen. Als gevolg hiervan kunnen zij lijden aan huid- of maagproblemen. Dit heeft veel invloed op het welzijn van je hond. De allergie, die vaak wordt omschreven als een vervelende reactie op de voedingsstof, wijkt af van de gebruikelijk reactie op eiwitten, die in hoge mate aanwezig zijn in hondenvoer. Prescription Diet d/d maakt geen gebruik van de gebruikelijke eiwitbronnen om de kans op een allergische reactie te kunnen voorkomen. De meeste allergische voedingsmiddelreacties worden veroorzaakt door melkproducten, rund of granen. In het droogvoer van Prescription Diet d/d zitten deze stoffen niet verwerkt. De dieetvoeding Prescription Diet d/d heeft veel omega 3-vetzuren en antioxidanten, die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen. Deze stoffen zijn vooral fijn voor honden die lijden aan huidontstekingen, omdat dit vaak gepaard gaat met te veel krabben op deze plekken. Voor extra informatie over de ziekte en de behandeling van je hond, vraag alsjeblieft je dierenarts om advies. Let op: door het kopen van Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities bevestig je dat je jouw dier hebt laten onderzoeken door een dierenarts, die, na het onderzoek en bepalen van de diagnose, dit dieetvoer heeft aangeraden. Er wordt aangeraden om elk half jaar je dierenarts te bezoeken, wanneer je Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities aan je dier geeft, om de gezondheid van jouw dier te bepalen. Mocht je dier tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivitiesop welke wijze dan ook zieker worden, raadpleeg dan direct je dierenarts. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Zak Eend - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met voedsel(over)gevoeligheid Problemen met voedselgevoeligheid bij de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet d/d Duck & Rice hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met eend en rijst om allergische reacties (huid- en maagdarmsymptomen) op voeding te helpen verminderen en een gezonde huid te ondersteunen. Zie een verschil in slechts 4 weken. Deze complete voeding zorgt vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen en voor ondersteuning van de huidfunctie bij aandoeningen en overmatige haaruitval bij volwassen honden van alle rassen. Dit wordt bereikt dankzij onder andere geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen en een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Helpt de symptomen van een allergische voedselreactie te verminderen * Klinisch bewezen een gezonde huid te ondersteunen * Met eend als enkelvoudig dierlijk eiwit dat zelden een allergische reactie oproept * Zeer smakelijke voeding Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet d/d Duck & Rice is verkrijgbaar in 2 kg, 5 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities hondenvoer met eend & rijst is een compleet dieetvoer dat speciaal samengesteld is om te helpen met het verminderen van voedselintoleranties.  * Helpt bij het reduceren van voedselgevoeligheden en ondersteunt een gezonde huid * Met één enkele nieuwe dierlijke eiwitbron * Hoge gehalten omega-3 helpen bij het behouden van een gezonde huidbarrière (Brekz.nl)

Hill's d/d Food Sensitivities Prescription Diet is een dieetvoer voor honden met voedselallergie of voedselintolerantie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742917900
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine D/D Allergy & Skin Care met Eend & Rijst Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 63,99
12kg Canine D/D Allergy & Skin Care met Eend & Rijst Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Zak Eend - Hondenvoer - 12 kg
€ 67,49
Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities Zak Eend - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities hondenvoer met eend & rijst 12 kg
€ 68,75
Hill's Prescription Diet D/D Food Sensitivities hondenvoer met eend & rijst 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's d/d - Canine Duck & Rice 12 kg
€ 72,30
Hill's d/d - Canine Duck & Rice 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: