Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 400 gr

Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 400 gr

3,99 - 7,04
Bestel nu direct voor € 4,25

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)

Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis direct bestellen in onze webshop! Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Almo Nature voeding sluit goed aan bij de behoeftes van jouw kat, niet alleen bij wat hij lekker vindt maar ook bij wat goed voor hem is. Almo Nature Holistic is compleet droogvoer dat ontwikkeld is voor volwassen katten met een bijzonder hoog visgehalte van 46%. Hiervan is 26% afkomstig van verse, natuurlijke vis, welke dient als hoogwaardige eiwitbron. Deze verse vis krijgt de HFC acroniem - Human Food Consumption - welke ook geschikt zou zijn voor menselijke consumptie. De Holistic formule wordt aangevuld met een combinatie van granen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Waar biotine een glanzende vacht en gezonde huid ondersteunt, houdt taurine de ogen en hersenen in goede conditie . Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Bijzonder smakelijk en licht verteerbaar: het uitgebalanceerde droge voedsel Almo Nature Holistic Vette Vis Rijst heeft een bijzonder hoog aandeel vis en vlees op ongeveer 46%. Hiervan is 26% verse vis, dat dient als een hoogwaardige bron van eiwitten en een bron van waardevolle onverzadigde vetzuren. Zorgvuldig gekookt en natuurlijk bewaard, het grote deel van de vis zorgt voor een hoge acceptatiegraad en voldoet op de juiste manier aan de voedingsbehoeften van jouw kat. Het kwaliteitsvoedsel is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden. De voedzame en tegelijkertijd goed verteerbare formule wordt aangevuld door een mix van ontbijtgranen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS werken als natuurlijke stabilisatoren voor een evenwichtige darmflora. Bovendien kan de ingesloten biotine een stralend glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunen. Almo Nature Holistic Vette vis Rijst bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Vette Vis Rijst in een oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor katten van alle rassen, ongeacht hun leeftijd Zeer hoog visgehalte: met 26% vers gevangen vis Verse extrusiemethode: zachte kookmethode, de vis wordt niet chemisch behandeld en de voedingsstoffen worden op een natuurlijke manier geconserveerd Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge visgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ??gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ??vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen Almo Nature kattenvoer is net zo uniek en onbeschrijflijk als alle natuurlijke dingen. Almo Nature - vanuit het perspectief van dieren. (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Verse vis * Voor katten * Vrij van chemische conserveringsmiddelen en kleurstoffen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8001154121261
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Witvis & Rijst - 400g
€ 8,20
Almo Nature - Holistic - Witvis & Rijst - 400g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis
€ 8,69
Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis bestellen
Thuiswinkel Waarborg
400g Vette Vis & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 8,98
400g Vette Vis & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer bestellen
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&Rijst 400 gr
€ 10,94
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&Rijst 400 gr bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: