Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 400 gr

Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 400 gr

4,25 - 14,41
Bestel nu direct voor € 4,25

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)

Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis direct bestellen in onze webshop! Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Almo Nature voeding sluit goed aan bij de behoeftes van jouw kat, niet alleen bij wat hij lekker vindt maar ook bij wat goed voor hem is. Almo Nature Holistic is compleet droogvoer dat ontwikkeld is voor volwassen katten met een bijzonder hoog visgehalte van 46%. Hiervan is 26% afkomstig van verse, natuurlijke vis, welke dient als hoogwaardige eiwitbron. Deze verse vis krijgt de HFC acroniem - Human Food Consumption - welke ook geschikt zou zijn voor menselijke consumptie. De Holistic formule wordt aangevuld met een combinatie van granen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Waar biotine een glanzende vacht en gezonde huid ondersteunt, houdt taurine de ogen en hersenen in goede conditie . Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Witvis&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert.De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Verse vis (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8001154121261
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Witvis & Rijst - 400g
€ 8,20
Almo Nature - Holistic - Witvis & Rijst - 400g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis
€ 8,94
Almo Nature Cat Holistic Adult 400 g - Kattenvoer - Vis bestellen
Almo Nature Holistic Kattenvoer Witvis&Rijst 400 gr
€ 10,94
Almo Nature Holistic Kattenvoer Witvis&Rijst 400 gr bestellen
Almo Nature Cat Droog Witvis/Rijst 400 gr
€ 14,41
Almo Nature Cat Droog Witvis/Rijst 400 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Droog Witvis/Rijst 400 gr
€ 14,41
Almo Nature Cat Droog Witvis/Rijst 400 gr bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: