Seresto Halsband Vlooien en Teken Kat

Seresto Halsband Vlooien en Teken Kat

23,95 - 36,45
Bestel nu direct voor € 23,95

Seresto 1,25 g + 0,56 g halsband voor katten < 8 kg. Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine.  Indicaties Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Beschermt tegen ontwikkeling van vlooienlarven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Seresto kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen Vlooien-allergiedermatitis (VAD). Het product heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die reeds aanwezig waren op de kat vóór de behandeling, niet binnen de 48 uur gedood worden na het a (Tims.nl)

Seresto Kat teken- en vlooienband Een Seresto Kat vlooienband is een geurloze waterbestendige, veilige vlooien- en tekenband voor katten. De band biedt direct bescherming tegen vlooien en binnen 2 dagen bescherming tegen teken. Deze bescherming houdt tot 8 maanden aan. De band is 38 cm lang. doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving zeer geschikt voor honden en katten met een vlooienallergie doodt teken en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe teken doodt luizen geurloos Hoe werkt de Seresto halsband voor de kat? De halsband geeft gedurende de werkingsduur continu een lage dosering van de werkzame stoffen (imidacloprid en flumethrine) af in een dermate lage dosis dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Deze stoffen verspreiden zich vervolgens over de huid en de vacht van de kat. Hiermee weert het teken af voordat ze kunnen bijten. Gebruiksaanwijzing Seresto vlooien- en tekenband Breng één halsband per kat rond de nek aan. De banden zijn alleen voor uitwendig gebruik. Neem de Seresto halsband net voor gebruik uit het beschermende zakje. Rol de Seresto vlooienband uit en zorg dat er geen restanten van de plastic verbindingsstukjes aan de binnenkant van de band zitten. Pas de halsband aan rond de nek van het dier zonder die te strak te trekken. Een ruimte van twee vingers tussen de halsband en nek is aanbevolen. Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk, op ca 2 cm na, af. Controleer de band regelmatig en pas deze aan indien nodig. Dit is vooral belangrijk bij snelgroeiende pups. De Seresto band is ontworpen met een veiligheidssluiting. In uitzonderlijke geval dat een kat vast zou komen te zitten, zal de kat op eigen kracht de halsband kunnen verwijderen om zo snel los te komen. Hiervoor heeft de Seresto band maar liefst 2 ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, namelijk het loskomen van het openingsmechanisme (bij 40 tot 64 N) en het breken van een vooraf bepaald breekpunt (bij 78 N). Bekijk de video van Seresto met tips voor het omdoen van de Seresto band bij je kat. Gebruik je liever geen halsband om je kat te beschermen tegen vlooien en/of teken? Kies dan voor de pipetten die wij bij Petpost.nl verkopen. (Petpost.nl)

Seresto Teken- en Vlooienband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij katten tot 8 kg. De band heeft een afwerende werking en is geurloos. Afmeting 38cm. Actieve stoffen: Flumethrine (1,25 gr) en Imidacloprid (0,56 gr) Indicaties  Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bescherming tegen Ontwikkeling van vlooien larven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooien-allergiedermatitis (VAD). Seresto heeft een dodelijke en afwerende doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nimfen en volwassen teken. De preventieve werking tegen teken start na twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Het wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen te verwijderen. Contra-indicaties Kittens van minder dan 10 weken niet behandelen. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen. Gebruiksaanwijzing: Één halsband per kat aanbrengenrond de nek. Neem de hasband net voor gebruik uit het beschermende zakje. Ontrol de halsband en zorg ervoor dat er geen restanten van de plastic verbindingsstukjes zijn aan de binnenkant van de halsband. Breng de halsband aan rond de nek van de kat zonder die te strak aan te trekken (een ruimte van twee vingers tussen halsband en nek is aanbevolen). Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk af, op 2 cm na. Controleer regelmatig of de halsband niet te strak zit en pas indien nodig aan, vooral bij snelgroeiende kittens. Deze halsband is ontworpen met een veiligheidssluiting. In het onwaarschijnlijke geval dat de kat vast zou komen te zitten, zal de kat zichzelf snel uit de halsband kunnen bevrijden. (Discount4pets.nl)

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband ter preventie en bestrijding van vlooien en teken bij katten. De halsband met een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. (Medpets.nl)

Seresto Halsband voor de kat werkt tegen teken en vlooien gedurende 7 tot 8 maanden. * Voor katten vanaf 10 weken oud * Bevat een veiligheidsgesp * Grijs en geurloos (Brekz.nl)

Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm direct bestellen in onze webshop! Seresto is een revolutionaire nieuwe vlooienband die maar liefst 8 maanden werkzaam is. Seresto is waterbestendig en geurloos en beschermt je kat tot 8 maanden tegen vlooien en teken. De band geeft gedurende deze tijd continu en lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. Hierdoor blijft je kat veilig voor vlooien en teken. Hoe werkt Seresto? De twee werkzame stoffen worden via de band verspreid over de huid en de vacht van je dier. De band werkt zowel afwerend als dodend tegen teken. Hiernaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis). Veilig en effectief. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Verder is de band ontworpen om gevaar voor verstikking / verwurging te voorkomen: Mocht je kat vast komen te zitten. dan zal de gesp op tijd loskomen. Er is tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid. Seresto is een product van Bayer Petcare.. Alle Seresto voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Natuurlijke afweer van vlooien en teken op uw kat. (Marcovet.nl)

Seresto Halsband tegen teken en vlooien voor de kat. Werkzaam tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden. (petduka.nl)

De seresto halsband van bayer wordt gebruikt voor de bestrijding van vlooien en teken bij de kat. de vlooienbestrijding is direct na het omdoen van de halsband actief, de tekenbestrijding na 2 dagen, waarna het product 7 tot 8 maanden werkzaam is. deze band mag niet gebruikt worden bij kittens die jonger zijn dan 10 weken.werkzame stoffen: imidacloprid en flumethrine. deze geurloze band is 38 cm lang en is geschikt voor katten tot 8 kg. (Dierspecialist.nl)

Seresto Vlooienband Kat Een innovatieve halsband voor de kat ter bestrijding en preventie tegen vlooien en teken. De werking begint zodra de halsband is omgedaan.  De halsband is geurloos en waterbestendig. De bescherming tegen vlooien en teken duurt ca. 8 maanden. De afwerende werking op teken werkt als volgt. Teken die terechtkomen op de huid van uw behandelde kat, gedragen zich alsof ze op een hete plaat lopen. Ze hebben geen tijd om zich vast te hechten en vallen op de grond waar ze sterven. De werkzame stoffen flumethrine en imidacloprid worden door de halsband traag en continue gedurende 7 - 8 maanden afgegeven.  Contra-indicaties Seresto® mag niet gebruikt worden bij: Kittens die jonger zijn dan 10 weken Dieren die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen (petsonline.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221035442
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Seresto teken- en vlooienband kat 38 cm
€ 23,95
Seresto teken- en vlooienband kat 38 cm bestellen
Seresto - Vlooien / tekenband kat
€ 24,71
Seresto - Vlooien / tekenband kat bestellen
Seresto Kat - Teken- en vlooienband
€ 24,95
Seresto Kat - Teken- en vlooienband bestellen
Webshop Keurmerk
Seresto Teken- En Vlooienband Kat
€ 26,95
Seresto Teken- En Vlooienband Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto kat
€ 27,50
Seresto kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto Vlooien En Tekenband - Kat
€ 27,60
Seresto Vlooien En Tekenband - Kat bestellen
Seresto Halsband voor de kat Per stuk
€ 27,75
Seresto Halsband voor de kat Per stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm
€ 28,89
Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm bestellen
Seresto Vlooien- en Tekenband voor katten
€ 29,95
Seresto Vlooien- en Tekenband voor katten bestellen
Seresto band Kat 38 cm
€ 31,20
Seresto band Kat 38 cm bestellen
BA SERESTO VOOR KATTEN 00001
€ 34,00
BA SERESTO VOOR KATTEN 00001 bestellen
Seresto Vlooienband Kat
€ 36,45
Seresto Vlooienband Kat bestellen
Bekijkt u ook: