Seresto Halsband Vlooien en Teken Kat

Seresto Halsband Vlooien en Teken Kat

24,99 - 44,00
Bestel nu direct voor € 24,99

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband ter preventie en bestrijding van vlooien en teken bij katten. De halsband met een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. (Medpets.nl)

Seresto Halsband voor de kat werkt tegen teken en vlooien gedurende 7 tot 8 maanden. * Voor katten vanaf 10 weken oud * Bevat een veiligheidsgesp * Grijs en geurloos (Brekz.nl)

Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm direct bestellen in onze webshop! Seresto is een revolutionaire nieuwe vlooienband die maar liefst 8 maanden werkzaam is. Seresto is waterbestendig en geurloos en beschermt je kat tot 8 maanden tegen vlooien en teken. De band geeft gedurende deze tijd continu en lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. Hierdoor blijft je kat veilig voor vlooien en teken. Hoe werkt Seresto? De twee werkzame stoffen worden via de band verspreid over de huid en de vacht van je dier. De band werkt zowel afwerend als dodend tegen teken. Hiernaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis). Veilig en effectief. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Verder is de band ontworpen om gevaar voor verstikking / verwurging te voorkomen: Mocht je kat vast komen te zitten. dan zal de gesp op tijd loskomen. Er is tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid. Seresto is een product van Bayer Petcare.. Alle Seresto voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Seresto Kat teken- en vlooienband Een Seresto Kat vlooienband is een geurloze waterbestendige, veilige vlooien- en tekenband voor katten. De band biedt direct bescherming tegen vlooien en binnen 2 dagen bescherming tegen teken. Deze bescherming houdt tot 8 maanden aan. De band is 38 cm lang. doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving zeer geschikt voor honden en katten met een vlooienallergie doodt teken en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe teken doodt luizen geurloos Hoe werkt de Seresto halsband voor de kat? De halsband geeft gedurende de werkingsduur continu een lage dosering van de werkzame stoffen (imidacloprid en flumethrine) af in een dermate lage dosis dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. Deze stoffen verspreiden zich vervolgens over de huid en de vacht van de kat. Hiermee weert het teken af voordat ze kunnen bijten. Gebruiksaanwijzing Seresto vlooien- en tekenband Breng één halsband per kat rond de nek aan. De banden zijn alleen voor uitwendig gebruik. Neem de Seresto halsband net voor gebruik uit het beschermende zakje. Rol de Seresto vlooienband uit en zorg dat er geen restanten van de plastic verbindingsstukjes aan de binnenkant van de band zitten. Pas de halsband aan rond de nek van het dier zonder die te strak te trekken. Een ruimte van twee vingers tussen de halsband en nek is aanbevolen. Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk, op ca 2 cm na, af. Controleer de band regelmatig en pas deze aan indien nodig. Dit is vooral belangrijk bij snelgroeiende pups. De Seresto band is ontworpen met een veiligheidssluiting. In uitzonderlijke geval dat een kat vast zou komen te zitten, zal de kat op eigen kracht de halsband kunnen verwijderen om zo snel los te komen. Hiervoor heeft de Seresto band maar liefst 2 ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, namelijk het loskomen van het openingsmechanisme (bij 40 tot 64 N) en het breken van een vooraf bepaald breekpunt (bij 78 N). Bekijk de video van Seresto met tips voor het omdoen van de Seresto band bij je kat. Gebruik je liever geen halsband om je kat te beschermen tegen vlooien en/of teken? Kies dan voor de pipetten die wij bij Petpost.nl verkopen. (Petpost.nl)

Seresto vlooienband voor katten tot 8 kg De geurloze halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij katten tot 8kg. Seresto is een vlooien en tekenband die na aanbrengen direct bescherming biedt tegen vlooien en binnen twee dagen tegen teken. * Tot wel 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken; * afwerende werking tegen teken; * zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie; * geurloos. * Exclusief reflectoren (Plein.nl)

De seresto halsband van bayer wordt gebruikt voor de bestrijding van vlooien en teken bij de kat. de vlooienbestrijding is direct na het omdoen van de halsband actief, de tekenbestrijding na 2 dagen, waarna het product 7 tot 8 maanden werkzaam is. deze band mag niet gebruikt worden bij kittens die jonger zijn dan 10 weken.werkzame stoffen: imidacloprid en flumethrine. deze geurloze band is 38 cm lang en is geschikt voor katten tot 8 kg. (Dierspecialist.nl)

Natuurlijke afweer van vlooien en teken op uw kat. (Marcovet.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221035442
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Bayer Seresto Vlooien En Tekenband - Kat
€ 24,99
Bayer Seresto Vlooien En Tekenband - Kat bestellen
Seresto - Vlooien / tekenband kat
€ 24,99
Seresto - Vlooien / tekenband kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto kat
€ 25,25
Seresto kat bestellen
Seresto Halsband voor de kat Per stuk
€ 25,95
Seresto Halsband voor de kat Per stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm
€ 25,99
Seresto Teken- En Vlooienband Kat - Anti tekenmiddel - 38 cm bestellen
Seresto Kat - Teken- en vlooienband
€ 26,95
Seresto Kat - Teken- en vlooienband bestellen
Webshop Keurmerk
Seresto Teken- En Vlooienband Kat 38cm
€ 29,99
Seresto Teken- En Vlooienband Kat 38cm bestellen
Seresto Teken en Vlooien Halsband Kat tot 8 kg 38 cm
€ 30,55
Seresto Teken en Vlooien Halsband Kat tot 8 kg 38 cm bestellen
BA SERESTO VOOR KATTEN 00001
€ 34,00
BA SERESTO VOOR KATTEN 00001 bestellen
Seresto Vlooien- en Tekenband voor katten
€ 44,00
Seresto Vlooien- en Tekenband voor katten bestellen
Bekijkt u ook: