Home > Hondenvoer > Hill's > Hills Adult Oral Care 2 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Hills Adult Oral Care 2 kg

Hills Adult Oral Care 2 kg

16,95 - 23,63
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Science Plan Adult Oral Care kip hondenvoer is een voeding die geschikt is voor volwassen honden met een leeftijd boven de 1 jaar oud. * Draagt bij aan het voorkomen van tandplek- en tandsteenvorming * Verfrissende werking * Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Oral Care: klinisch bewezen tandplak en tandsteen te verminderen. Met anti-oxidanten en de geavanceerde 'oral care' technologie. (Medpets.nl)

Hill's Canine Adult Oral Care Medium Kip - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Vermindert tandplak en tandsteen Een goede mondhygiëne is van groot belang voor je hond. Als je niks doet aan de verzorging van het gebit, kan er tandplak en tandsteen vormen wat op den duur pijnlijk en zelfs gevaarlijk kan zijn. Hill's Science Plan Adult Oral Care Medium Kip zijn droge hondenbrokken die een klinisch bewezen technologie bevatten om de opbouw van tandplak en -steen te verminderen. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden vanaf 1 jaar oud om bescherming te bieden tegen de opbouw van tandplak en -steen. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven of honden ouder dan 6 jaar. De brok met kip maakt gebruik van een bewezen technologie die de vorming van tandplak en tandsteen vermindert dankzij een innovatieve textuur die het gebit reinigt en de adem verfrist. Daarnaast zorgen omega 6-vetzuren en vitamine E voor een gezonde en mooie vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Science Plan Adult Oral Care Medium Kip Hill's Science Plan Oral Care Adult met Kip is hondenvoer met klinisch bewezen gebitstechnologie om de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen. * Bewezen technologie vermindert de vorming van tandplak en tandsteen * Innovatieve textuur van de brokken reinigen de tanden om de adem te verfrissen * Omega 6-vetzuren&vitamine E voor een mooie huid en vacht (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742893204; 52742025186
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult Oral Care kip hondenvoer 2 kg
€ 19,90
Hill's Adult Oral Care kip hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Adult - Oral Care - Medium Chicken 2 kg
€ 22,90
Hill's Science Plan - Canine Adult - Oral Care - Medium Chicken 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Oral Care Medium Kip - Hondenvoer - 2 kg
€ 24,88
Hill's Canine Adult Oral Care Medium Kip - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Hill's Science Plan Adult Oral Care Medium Kip 2 kg
€ 27,53
Hill's Science Plan Adult Oral Care Medium Kip 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: