Hill's Science Plan Canine Mature Adult Light 2,5  kg

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Light 2,5 kg

17,49 - 20,75
Bestel nu direct voor € 17,50

Hill's Science Plan - Mature/Adult Light - Medium is een volledige voeding voor gemiddelde grote honden vanaf 7 jaar oud die aanleg hebben om te zwaar te worden. (Medpets.nl)

Hill’s Canine Mature Adult Senior Light compleetvoer voor honden is het ideale voer, wanneer je hond een neiging tot overgewicht heeft. Doordat het voer een verlaagd gehalte aan calorieën bevat evenals een laag aandeel aan vetten, wordt het behoud van het ideale gewicht ondersteund. Bovendien bevat het compleetvoer niet alleen een gebalanceerde verhouding van voedingsstoffen om de gezondheid van jouw hond te bevorderen, het smaakt ook nog eens erg lekker. Door een speciaal antioxidantencomplex blijft de algemene gezondheid van je hond behouden zodat hij een lang en gezond hondenleven kan leiden. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Hill's Canine Mature Adult 7+ Light met kip in één oogopslag: Hill's Canine Mature Adult Senior Light compleetvoer bevat een laag aandeel aan calorieën en vetten, ter ondersteuning van oudere honden met overgewicht of de neiging ertoe Het recept heeft een laag vetgehalte en veel vezels, waardoor uw hond slank worden gehouden en hem verzadigt. Dit alles, zonder minder voer aan te hoeven bieden Vergeleken met Science Plan Mature Adult Senior zit er in dit voer 48% minder vetten en 16% minder calorieën In Hill's Canine Mature Adult Senior Light compleetvoer zit L-carnitine. Deze stof bevordert de verbranding van lichaamseigen vetten, en zet dit om in energie. Tegelijkertijd blijft de vetvrije lichaamsmassa constant Een gebalanceerd voer met een heerlijke smaak voor oudere honden met de neiging tot overgewicht Hill's Canine Mature Adult Senior Light droogvoer bestaat uit een speciale antioxidantencombinatie, die de afweer versterkt Ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht Hill's Canine Mature Adult Senior Light droogvoer is verrijkt met glucosamine en chondroïtinesulfaat om de gewrichten van oudere honden gezond te houden De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s voer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft jouw hond er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom misschien wel lager uit dan je denkt. Brokken: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Light Medium kip hondenvoer is een smakelijk droogvoer voor honden van middelgrote rassen en een leeftijd boven de 7 jaar.  * Voor honden met een verminderde activiteit (door sterilisatie of overgewicht) * Caloriearm * Ondersteunt gewichtsbehoud (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742017211
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Light 2,5 kg
€ 21,45
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Light 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg Mature Adult Light Medium met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 22,48
2,5kg Mature Adult Light Medium met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Hill's Mature Adult 7+ Light Medium kip hondenvoer 2,5 kg
€ 23,70
Hill's Mature Adult 7+ Light Medium kip hondenvoer 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: