Hill's Science Plan Canine Mature Adult Light Mini 2,5 kg

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Light Mini 2,5 kg

18,49 - 20,60
Bestel nu direct voor € 18,95

Hill's Science Plan Mature Adult Light Small & Mini kip hondenvoer is een smakelijk droogvoer voor honden van (zeer) kleine rassen met een leeftijd boven de 7 jaar.  * Voor honden met een verminderde activiteit (door sterilisatie of overgewicht)  * Op kleine honden aangepaste brokgrootte * Draagt bij aan de gewrichtsmobiliteit en hartwerking (Brekz.nl)

Als je kleine hond een beetje dikker wordt, kan het droogvoer Hill's Canine Mature Adult Light Mini helpen, de extra pondjes te reduceren. Met minder calorieën en vet kan het oudere honden vanaf 7 jaar helpen hun gewicht laag te houden. Als compleetvoer biedt het een complete en evenwichtige keuze voedingsstoffen en daarbij een uitstekende smaak. En de waardevolle antioxidanten-formule beschermt tegen gezondheidsrisico's. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Belangrijkste voordelen van Hill's Canine Mature Adult 7+ Light Mini met Kip: Hill's Canine Mature Adult 7+ Light Mini heeft weinig calorieën en het lage vetgehalte kan oudere honden, met de neiging tot overgewicht, helpen hun ideaalgewicht te behouden. De formulering met weinig vet en hoog vezelgehalte kan honden slank houden en kan de hond een voldaan gevoel geven bij een gelijkblijvende hoeveelheid voer. Bevat 46% minder vet en 16% minder calorieën als Science Plan Adult Mini. Hill's Canine Mature Adult 7+ Light Mini droogvoer bevat L-carnitine, dat kan helpen vet in energie om te zetten, terwijl de vetvrije lichaamsmassa behouden blijft. Evenwichtige voeding en grootse smaak voor naar overgewicht neigende honden. Hill's Canine Mature Adult 7+ Light Mini droogvoer bevat een unieke mix van antioxidanten, die het immuunsysteem kan ondersteunen. Kan een gezonde huid en een glanzende vacht bevorderen. Hill's Canine Mature Adult 7+ Light Mini droogvoer is verrijkt met glucosamine en chondroitinesulfaat, en kan zo helpen de gewrichten van oudere honden gezond te houden. De hoogwaardige, licht verteerbare inhoudsstoffen in Hill's hondenvoer hebben als effect, dat een voerbak met Science Plan voor jouw hond een beduidend hogere voedingswaarde bevat als een voerbak normaal voer, zodat de kosten van het voer per dag bij Hill's lager zijn dan je misschien verwacht. Het hondenvoer is bereid zonder kunstmatige conserverings-, smaak- en kleurstoffen. (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Mature/Adult 7+ Light is een volledige voeding voor kleine honden vanaf 7 jaar oud die aanleg hebben voor overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742170008
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Mature Adult Light Small & Mini kip hondenvoer 2,5 kg
€ 21,90
Hill's Mature Adult Light Small & Mini kip hondenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg Mature Adult Light Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 23,48
2,5kg Mature Adult Light Small & Mini met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Light Mini 2.5 kg
€ 24,55
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Light Mini 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: