Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Vleesvoeding Zalm Hond
woensdag, 08 december 2021
Biofood Vleesvoeding Zalm Hond

Biofood Vleesvoeding Zalm Hond

4,49 - 4,99
Bestel nu direct voor € 4,49

Biofood vleesvoeding kip met zalm natvoer hond is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van zalm, vlees (kip en schaap) en orgaanvlees. * Aangevuld met rijst, natuurkruiden, vitaminen en mineralen * Geschikt voor iedere hond * Een verpakking bevat 7 worstjes van 90 gram (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met ZalmNatuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van gezonde vis (zalm), vers vlees (kip en schaap), orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Er is bewust gekozen voor diverse dierlijke eiwitbronnen. De hond heeft gevarieerde voeding en eiwitbronnen nodig, zodat hij niet wend aan 1 eiwitbron en de efficintie van de vertering gehandhaafd blijft. Doordat de vleesvoeding houdbaar is is het handig voor onderweg of op vakantie. Ook geschikt als traktatie of voor het geven van medicijnen. Biofood vleesvoeding ondersteunt huid, vacht en vertering. * 100% Natuurlijk * Tarwe en glutenvrij * Gestoomd * Houdbaar buiten de koelkast * Vrij van chemische antioxidanten, suiker, zout, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Biofood Vleesvoeding is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Biofood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)

Biofood Vleesvoeding Compleet Zalm - Hondenvoer - 7x90 g direct bestellen in onze webshop! Vleesvoeding van Biofood is een handige en gezonde voeding op basis van vlees. Je hond krijgt met deze vleesvoeding alles binnen wat hij nodig heeft en dit product is dan ook goed te gebruiken als compleetvoer. Je hond zal dit vlees zeker lekker vinden, ook als snack of afwisseling op zijn brokken. Deze vleesvoeding is buiten de koelkast te bewaren en is daardoor ook makkelijk voor onderweg of op vakantie. Biofood vleesvoeding is glutenvrij en bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. De voeding is verdeeld in handige, apart verpakte porties. Een geopende portieverpakking is in de koeling 2 a 3 dagen houdbaar.. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001748
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Vleesvoeding kip met zalm natvoer hond 630 gr
€ 7,44
Biofood Vleesvoeding kip met zalm natvoer hond 630 gr bestellen
Biofood Vleesvoeding Zalm - Kip 7 x 90 gr
€ 8,60
Biofood Vleesvoeding Zalm - Kip 7 x 90 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Kip & Zalm
€ 8,65
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Kip & Zalm bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding Compleet Zalm - Hondenvoer - 7x90 g
€ 8,98
Biofood Vleesvoeding Compleet Zalm - Hondenvoer - 7x90 g bestellen
Bekijkt u ook: