Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Vleesvoeding Zalm Hond
Thursday, 22 February 2024

Biofood Vleesvoeding Zalm Hond

5,250 - 14,950
Bestel nu direct voor € 5,25

BF Petfood vleesvoeding kip met zalm hondenvoer is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van kip en zalm. Deze voeding is qua samenstelling hetzelfde als de BF Petfood Vleesvoeding worst met kip en zalm. * Aangevuld met rijst, natuurkruiden, vitaminen en mineralen * Geschikt voor iedere hond * Een verpakking bevat 7 porties van 90 gram (Brekz.nl)

BF Petfood Vleesvoeding Hondenvoer Met ZalmNatuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van gezonde vis (zalm), vers vlees (kip en schaap), orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Er is bewust gekozen voor diverse dierlijke eiwitbronnen. De hond heeft gevarieerde voeding en eiwitbronnen nodig, zodat hij niet wend aan 1 eiwitbron en de efficiëntie van de vertering gehandhaafd blijft. Doordat de vleesvoeding houdbaar is is het handig voor onderweg of op vakantie. Ook geschikt als traktatie of voor het geven van medicijnen. BF Petfood vleesvoeding ondersteunt huid, vacht en vertering. * 100% Natuurlijk * Tarwe en glutenvrij * Gestoomd * Houdbaar buiten de koelkast * Vrij van chemische antioxidanten, suiker, zout, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Bf Vleesvoeding Compleet - Hondenvoer - Zalm 7x90 g direct bestellen in onze webshop! Variatie in de keuken Er zijn meerdere manieren om voeding aan je hond aan te bieden. Het aanbieden van een vleesvoeding is een gezonde en goede keus. De Vleesvoeding Zalm van Biofood is een complete maaltijd in een handige en afsluitbare verpakking of in een rol. Deze vleesvoeding kan je dagelijks aanbieden of als variatie in het dagelijkse dieet. Vleesvoeding bied je 's ochtends aan en later op de dag brokken; dit vanwege de verteerbaarheid. Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior! Complete vleesvoeding Deze vleesvoeding van Biofood is natuurlijk, compleet en houdbaar. De voeding is op basis van verse zalm, kip, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. De natuurkruiden bestaan uit natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een vleesvoeding is uitermate geschikt op de vleesdagen, als traktatie, onderweg, als smaakmaker of voor de omschakeling naar een andere voeding. Ook wanneer je hond slechter of moeilijker eet dan normaal kan deze vleesvoeding een oplossing bieden. De vleesvoeding is verpakt in een afsluitbare portieverpakking of in een rol. Een geopende portieverpakking of de rol is 2 tot 3 dagen houdbaar in de koeling. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Vleesvoeding Compleet Zalm is verkrijgbaar in 7x90g of 800g(worst) . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831001748
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Vleesvoeding kip met zalm hondenvoer (portieverpakkingen) 630 g
€ 8,20
BF Petfood Vleesvoeding Zalm - Kip 7 x 90 gr
€ 10,09
Thuiswinkel Waarborg
Bf Vleesvoeding Compleet - Hondenvoer - Zalm 7x90 g
€ 10,25
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding Zalm - 630GR
€ 13,65