Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Spray 100 ml
vrijdag, 20 mei 2022
Frontline Spray 100 ml

Frontline Spray 100 ml

14,75 - 21,81
Bestel nu direct voor € 14,75

Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij hond en kat. De spray doodt vrijwel alle vlooien op de hond of kat binnen 24 uur. (Medpets.nl)

De Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij de hond en kat. Door de handige spuitfles kunt u makkelijk doseren en aanbrengen op de vacht van uw huisdier. Een groot verschil tussen de Frontline Spray en pipetten is dat de spray bij puppies en kittens al te gebruiken is vanaf de levensduur van 2 dagen. Daarnaast is de Frontline Spray zeer geschikt voor drachtige en zogende poezen en teven. De Frontline Spray werkt net als bij de pipetten van Frontline binnen 24 uur. Aangehechte teken worden allemaal binnen 48 uur gedood, hierdoor wordt de kans op het overbrengen van ziektes beperkt. Na de toediening is uw hond of kat beschermt voor 1 tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en voor cs. 1 maand tegen teken. De werkingsduur is mede afhankelijk van de infectiedruk bij uw hond of kat. (Dierenwinkelxl.nl)

Frontline Spray Tegen Vlooien En TekenFrontline Spray bestrijdt vlooien en teken en spuit je direct op je hond of kat. De spray kun je eenvoudig aanbrengen met de spuitflacon. * Makkelijk te doseren dankzij de sprayfles * Doodt vlooien binnen 24 uur en teken binnen 48 uur * Ook geschikt voor pups, kittens, drachtige en zogende poezen en teven * Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 ml en 250 ml (Plein.nl)

Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Spray Het hele jaar door kan je hond of kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Spray bied je je dier bescherming tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Je spuit het product direct op je hond en/of kat. Doseer het middel op basis van de instructies in de bijsluiten, waar je ook enkele praktische tips vindt. Frontline Spray is geschikt voor volwassen honden en katten, maar ook voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud, drachtige en zogende poezen en teven. Raadpleeg voor het gebruik bij puppy's en kittens een dierenarts! Gebruik de spray niet bij konijnen en ook niet bij zieke of herstellende dieren. De spray beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Vlooien en teken worden gedood binnen 24 tot 48 uur. De werking wordt niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of wassen. Hoe gebruik je het? Was je huisdier 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling niet, anders heb je de kans dat je de vetlaag op de huid weg wast. Draag handschoenen en spuit vervolgens met een afstand van 10 tot 20 cm de vacht tegen de haargroeirichting in. Maak de hele vacht nat. Bij hele jong een oude dieren kan je ook wat vloeistof op een katoenen doek sprayen en daar de huid mee inwrijven. Masseer de spray daarna goed in, vooral bij langharige dieren, zodat het product goed doordringt tot op de huid. Laat het product opdrogen in de lucht. Frontline Spray is verkrijgbaar in 100 ml of 250 ml. . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dit is een farmaceutisch product. Pomp-spray met werkzame oplossing Fipronil voor uitwendig gebruik op de huid voor honden en katten. Voor behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen. Beschermt binnen 24 tegen vlooien en binnen 48 uur tegen en teken en luizen na gebruik van het product. Belangrijke informatie over de verzending van dit product: Het product is uitsluitend leverbaar in Nederland Het product kan in bepaalde gevallen rechtstreeks vanuit onze apotheek ('apotheek zooplus AG') worden verzonden De levertijd bedraagt 1-4 werkdagen vanaf de verzenddatum Het pakket kan door PostNL, DHL of GLS worden bezorgd. Meer informatie hierover vind je in jouw verzendbevestiging en in 'Mijn zooplus' Contra-indicaties Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen. Bijwerkingen (frequentie en ernst) Indien het diergeneesmiddel opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatige speekselvorming worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel. Onder de uitzonderlijk zeldzame vermoedelijke bijwerkingen werden voorbijgaande huidreacties, lokaal haarverlies, jeuk of roodheid gemeld na gebruik. Uitzonderlijk werden overmatige speekselvorming, omkeerbare neurologische symptomen (overgevoeligheid, depressie, nerveuze symptomen), braken of ademhalingssymptomen opgemerkt na gebruik. Voor risico's en bijwerkingen lees de bijsluiter en raadpleeg jouw dierenarts of apotheker. Houder van de vergunning voor het in de handel brengen: : Merial BV, Kleermakerstraat 10, 1991 JL Velserbroek (Nederland). Fabrikant verantwoordelijk voor vrijgifte: MERIAL, 4 chemin du Calquet, 31000 Toulouse (Frankrijk) Informatievoorzieningen gerelateerd aan farmaceutische producten die verkocht worden via onze apotheek worden uitgevoerd door e-pharmacy@zooplus.com door Dhr. Ji?í Tejnecký, een Tsjechische apotheker. (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942328201; 8713942402093; 3661103007050
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray - 100 ml
€ 18,70
Frontline Spray - 100 ml bestellen
Frontline - Spray
€ 19,99
Frontline - Spray bestellen
Frontline Anti Vlooien En Teken Spray 100 ml
€ 20,85
Frontline Anti Vlooien En Teken Spray 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml
€ 21,88
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray 2,5 mg/ml Oplossing voor ongedierte Hond en Kat 100ml
€ 22,18
Frontline Spray 2,5 mg/ml Oplossing voor ongedierte Hond en Kat 100ml bestellen
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml
€ 22,19
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml
€ 22,19
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: