Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Spray 100 ml
donderdag, 18 juli 2019
Frontline Spray 100 ml

Frontline Spray 100 ml

16,63 - 23,49
Bestel nu direct voor € 16,63

Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml direct bestellen in onze webshop! Frontline spray is een middel ter bestrijding van vlooien en teken bij honden en katten. De spray kan vrij gebruikt worden omdat overdosering bijna niet mogelijk is. De spray mag gebruikt worden bij zogende of zwangere dieren en zelfs bij pups en kittens kan het zonder gevaar gebruikt worden. Frontline spray beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Het dood de vlooien en teken binnen 24 tot 48 uur. De effectiviteit van Frontline Spray wordt niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of wassen.. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat is een handige spray voor het effectief doden van vlooien, teken en luizen op zowel honden als katten. * Doodt vlooien en teken effectief * Werkt tot 3 maanden preventief * Ook tegen bijtende luizen (Brekz.nl)

Frontline Spray Tegen Vlooien En TekenFrontline is voor honden en katten het meest aanbevolen bestrijdingsmiddel tegen vlooien. Frontline beschermt je hond of kat voor minimaal een maand tegen alle vlooien, teken en bijtende luizen. De omgeving van het behandelde dier zal ook niet meer besmet worden na de behandeling. Eigenschappen Frontline Spray: * Te gebruiken voor lokale toepassing op jouw huisdier * Doodt alle vlooien binnen 24 uur en beschermt 4 tot 12 weken * Doodt alle teken binnen 48 uur en beschermt tot ca. 4 weken * Doodt alle bijtende luizen * Voorkomt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen * Voorkomt besmetting van de omgeving van jouw huisdier * Makkelijk te doseren middels de Spray Fles * Verkrijgbaar in 100 ml (tot 15 kg lichaamsgewicht) en 250 ml verpakkingen (vanaf 15 kg) (Plein.nl)

Frontline Spray - 100 ml Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij hond en kat. De sproeiflacon met vlooienspray doodt vrijwel alle vlooien op het huisdier binnen 24 uur. Doordat het op de huid blijft en niet via het bloed verspreid word werkt het al tegen vlooien zonder dat ze eerst bijten. De werking tegen teken is iets langzamer maar zullen nagenoeg allemaal binnen 48 uur gedood worden. Hierdoor is de kans op de overdracht van eventuele ziekten uiterst beperkt. Frontline Spray werkt tot maximaal drie maanden tegen vlooien en beschermt tot één maand tegen teken. Ook geschikt voor kittens en puppies vanaf 2 dagen oud. Verpakking Flacon 100 ml Werkzame stof Fipronil 2,5 mg Het toedienen van Frontline Spray is eenvoudig maar dient met handschoenen gedaan te worden om irritatie van de huid te voorkomen. Onderstaande video (engels) laat zien hoe je dit doet. De hoeveelheid die je moet toedienen kan je hier berekenen: (Petpost.nl)

Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij hond en kat. De spray doodt vrijwel alle vlooien op de hond of kat binnen 24 uur. (Medpets.nl)

De Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij de hond en kat. Door de handige spuitfles kunt u makkelijk doseren en aanbrengen op de vacht van uw huisdier. Een groot verschil tussen de Frontline Spray en pipetten is dat de spray bij puppies en kittens al te gebruiken is vanaf de levensduur van 2 dagen. Daarnaast is de Frontline Spray zeer geschikt voor drachtige en zogende poezen en teven. De Frontline Spray werkt net als bij de pipetten van Frontline binnen 24 uur. Aangehechte teken worden allemaal binnen 48 uur gedood, hierdoor wordt de kans op het overbrengen van ziektes beperkt. Na de toediening is uw hond of kat beschermt voor 1 tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en voor cs. 1 maand tegen teken. De werkingsduur is mede afhankelijk van de infectiedruk bij uw hond of kat. (Dierenwinkelxl.nl)

De frontline spray kan al gebruikt worden tegen vlooien en teken bij puppy's vanaf de tweede levensdag! de spot on is bruikbaar vanaf 8 weken. door de ophoping in de talgklieren en de lage wateroplosbaarheid van frontline wordt de effectiviteit niet of nauwelijks beinvloed door natregenen, zwemmen of baden, zelfs met een shampoo gebruikt een keer per week.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942328201, 8713942402093
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml
€ 16,63
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml bestellen
Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat 100 ml
€ 16,69
Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat 100 ml bestellen
Frontline Vlooien En Teken Spray 100 ml
€ 16,84
Frontline Vlooien En Teken Spray 100 ml bestellen
Frontline Spray - flacon 100 ml
€ 16,95
Frontline Spray - flacon 100 ml bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Spray 100ml
€ 16,95
Frontline Spray 100ml bestellen
Frontline Spray 100 ml
€ 18,85
Frontline Spray 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray - 100 ml
€ 19,50
Frontline Spray - 100 ml bestellen
Frontline - Spray
€ 19,99
Frontline - Spray bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml
€ 20,59
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml bestellen
FRONTLINE SPRAY 100ML 00001
€ 23,49
FRONTLINE SPRAY 100ML 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: