Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Puppy - 1 pipet
dinsdag, 06 december 2022
Frontline Puppy - 1 pipet

Frontline Puppy - 1 pipet

9,89 - 14,99
Bestel nu direct voor € 9,95

Frontline Combo Puppypakket Met AdviesDit Frontline pakketje is speciaal gemaakt voor de pup. De verpakking bevat 1 pipet Frontline en beschermt je pup de eerste weken tegen vlooien, teken en luizen. Het Frontline pipet is afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de pup. Het puppypack is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en/of een gewicht vanaf 2 kg. * Bevat 1 pipet Frontline * Afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de pup (Plein.nl)

Frontline Combo Spot On Puppy - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Combo Het hele jaar door kan je hond geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Combo Puppy bied je je dier een zeer complete bescherming. Frontline Combo heeft een dubbele werking. Het bestrijdt volwassen vlooien en teken én is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen nieuwe vlooien zich niet ontwikkelen en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je hond. Frontline Combo Puppy is geschikt voor puppy's ouder dan 8 weken oud en/of zwaarder dan 2 kg. Gebruik Frontline Combo niet bij zieke of herstellende honden. Hoe werkt het? Frontline Combo is een pipet met vloeistof dat je volledig leeg drukt op de huid, tussen de schouderbladen. Daar kan je pup zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid van je dier. Maakt je pup vlovrij Frontline Combo is ideaal in te zetten tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het product voorkomt besmetting van de omgeving van je hond doordat onvolwassen vlooien worden gedood. * Doodt vlooien en beschermt je hond tegen herbesmetting gedurende 2 maanden * Verhindert ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 8 weken, zo wordt een besmetting van de omgeving van de hond in dezelfde periode voorkomen * Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand * Doodt bijtende luizen Frontline Combo kan ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van vlooien veroorzaakte dermatitis (FAD). Het product blijft werkzaam en wordt niet beïnvloed door onderdompeling in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening. Frontline Combo Puppy bevat 1 pipet. . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Combo Puppy is een losse pipet Frontline Combo Hond S (2-10 kg). Deze pipet is geschikt voor pups/kleine honden vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van meer dan 2 kg. De pipet doodt vlooien en teken en werkt preventief tegen vlooien en teken. (Medpets.nl)

Frontline combo hond is een bestrijdingsmiddel tegen vlooien, teken en luizen en is geschikt voor honden ouder dan 8 weken. na de toediening van een pipet zijn na 24 uur de vlooien gedood en na 48 uur de teken en luizen. frontline combo werkt 8 weken tege (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400624; 8713942401478
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline Combo Puppy Vlooienmiddel 1 pipet
€ 13,85
Frontline Combo Puppy Vlooienmiddel 1 pipet bestellen
Frontline combo puppypakket 1 pipet
€ 13,90
Frontline combo puppypakket 1 pipet bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline combo puppypakket 1 pipet
€ 13,90
Frontline combo puppypakket 1 pipet bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On Puppy - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip
€ 14,88
Frontline Combo Spot On Puppy - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip bestellen
Frontline - Puppy pack
€ 14,99
Frontline - Puppy pack bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Puppy - 1 pipet
€ 15,05
Frontline Combo Puppy - 1 pipet bestellen
FRONTLINE COMBO HOND 1 PIP. 00001
€ 16,98
FRONTLINE COMBO HOND 1 PIP. 00001 bestellen
Bekijkt u ook: