Frontline Spot On Hond M - 4 pipetten

Frontline Spot On Hond M - 4 pipetten

21,55 - 32,99
Bestel nu direct voor € 21,55

Frontline Spot on Hond M is een spot-on middel ter bestrijding en preventie van vlooien, teken en bijtende luizen en is geschikt voor honden met een gewicht van 10 tot 20 kg. * Doodt vlooien binnen 24 uur * Ook geschikt tegen teken en luizen * Werkt preventief tot wel 8 weken (Brekz.nl)

Frontline Spot On M(edium) werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van 10 tot 20 kg. Verpakking 4 of 6 pipetten. Frontline Spot On voor honden is een anti-vlooienmiddel waarbij u gemakkelijk druppels op de huid van de hond aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 5 weken. En tegen teken is de werkingsduur maximaal 4 weken. Frontline Spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Verpakking: 4 of 6 pipetten Toediening: Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren! Contra -indicaties: niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen. niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren gebruik dit product alleen bij honden en niet bij katten ivm overdosering niet gebruiken bij konijnen Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen. Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen (Petpost.nl)

FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ?spot-on? vloeistof die jouw hond uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ?spot-on? pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN! Te gebruiken bij: ? Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.). ? Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis). ? Bestrijding van teken (Ixodes spp.). Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Gebruiksaanwijzing: Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op (Tims.nl)

Frontline Spot On M Anti-Vlo En Teek Frontline beschermt tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden van 10 tot 20 kg, vanaf dat ze 10 weken oud zijn. * Frontline bevat het actieve component Fipronil * De werkingsduur bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden * De werkingsduur bedraagt tegen teken maximaal 4 weken * Nieuwe parasieten die op de hond komen worden wanneer zij bijten binnen 24 uur gedood (Plein.nl)

Frontline Spot On Hond is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die zowel uitstekende bescherming biedt tegen vlooien en teken bij uw hond als tegen luizen. (Medpets.nl)

Frontline Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 4 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Frontline Spot On is een gemakkelijk aan te brengen 'spot-on' vloeistof die je huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt.De 'spot-on' pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Niet inmasseren! De spot on is bruikbaar vanaf 8 weken. Kies de juiste verpakking op gewichtsklasse.Small:          (S)  van   2 tot 10 kiloMedium:      (M)  van 10 tot 20 kiloLarge:         (L)   van 20 tot 40 kiloExtra large (XL)  van 40 tot 60 kilo   . Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De spot on medium van frontline is geschikt voor de hond. dit middel bevat fipronil en is werkzaam tegen vlooien, teken en luizen. frontline beschermt de hond ongeveer 5 weken tegen vlooien en 4 weken tegen teken. het wordt aangeraden om de hond iedere maand te behandelen.deze variant is geschikt voor honden van 10 tot 20 kg. niet gebruiken bij honden van minder dan 2 kg of jonger dan 8 weken.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942401652
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Spot-On Medium 4 pip (10-20kg)
€ 21,55
Frontline Hond Spot-On Medium 4 pip (10-20kg) bestellen
Frontline Spot on Hond M 4 pipetten
€ 22,49
Frontline Spot on Hond M 4 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot-On M Anti vlooienmiddel - Hond - 4 pipetten
€ 22,50
Frontline Spot-On M Anti vlooienmiddel - Hond - 4 pipetten bestellen
Frontline Spot On Hond M - 10 tot 20kg - 4 pipetten
€ 22,50
Frontline Spot On Hond M - 10 tot 20kg - 4 pipetten bestellen
Frontline hond spot on medium 4 pipet
€ 23,60
Frontline hond spot on medium 4 pipet bestellen
Frontline Spot On Hond M 4 pipetten
€ 23,60
Frontline Spot On Hond M 4 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On hond M (10-20 kg) - 3 pip. plus 1 gratis
€ 25,25
Frontline Spot On hond M (10-20 kg) - 3 pip. plus 1 gratis bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 4 pip
€ 26,19
Frontline Spot On 2 Medium Hond Medium - Anti vlooien en tekenmiddel - 4 pip bestellen
FRONTLINE HOND-M 4 PIPETTEN 00001
€ 32,99
FRONTLINE HOND-M 4 PIPETTEN 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: