Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten

Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten

17,95 - 32,99
Bestel nu direct voor € 17,95

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule de de voordelen van de vertouwde Frontline combineert met een nieuw effectief ingredient. Zoals de vertouwde Frontline, wordt het toegepast op uw dier met een pipet behandeling en dood daarmee alle volwassen vlooien, teken en luizen. Maar nu met de, nieuwe Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. Frontline Combo ? Dood: Vlooien binnen 24 uur en Teken en Luizen binnen 48 uur. ? Doorbreekt de vlo-cyclus: Gaat vlo-nakomelingen tegen (8 weken voor honden en 6 weken voor katten) ? Beschermt tegen vlo-plagen: (8 weken voor honden en 4 weken voor katten) ? Beschermt tegen nieuwe teken-plagen: (Tot 4 weken voor honden en 2 weken voor katten) ? Word op de huid toegepast en werkt direct bij contact en niet via de bloedsomloop (Tims.nl)

Frontline Combo Spot-On Hond S is een middel voor de behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden met een lichaamsgewicht van 2 tot 10 kg. THT: November 2019 * Doodt vlooien binnen 24 uur * Ook geschikt tegen teken en luizen * Werkt tot 8 weken preventief (Brekz.nl)

Frontline Combo wordt aangeraden wanneer er vlooien op uw hond zitten, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooienprobleem heeft of als uw dier een vlooienallergie heeft. Frontline Combo is een effectief product ter bestrijding van vlooien en teken. (Medpets.nl)

Frontline Hond Combo Small is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 2-10 kg. Inhoud verpakking: 3 pipetten. Frontline Combo is een unieke aanval op vlooien. Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule die de voordelen van Frontline Spot-On combineert met een nieuw effectief ingrediënt. Bij Frontline Spot-On, worden na toediening van een pipet, alle volwassen vlooien, teken en luizen gedood. Met de vernieuwde formule van Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. Frontline Combo Eigenschappen: - Dood vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. - Doorbreekt de vlo-cyclus: Gaat vlo-nakomelingen tegen (8 weken voor honden en 6 weken voor katten) - Beschermt tegen vlo-plagen: (8 weken voor honden en 4 weken voor katten) - Beschermt tegen nieuwe teken-plagen: (Tot 4 weken voor honden en 2 weken voor katten) - Word op de huid toegepast en werkt direct bij contact en niet via de bloedsomloop. - Kan zowel op honden als katten toegepast worden vanaf 8 weken oud. - Veilig te gebruiken bij zwangerschappen en zoogperioden. - Bij wekelijks wassen met shampoo, elke 6 weken toepassen bij honden. - Minimale herhalingsinterval is 4 weken. Werkzame bestanddelen: Fipronil 100 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] 0,2 mg, butylhydroxytolueen [E321] 0,1 mg Niet te gebruiken bij: - Puppy's jonger dan acht weken oud en/of aan puppy's die minder dan 2 kg wegen. - Bij zieke of herstellende dieren. - Bij andere dieren dan honden. (Discount4pets.nl)

Frontline Combo Tegen Vlooien En TekenFrontline Combo heeft een 2-in-1 formule die zowel de levende parasieten als de eitjes aanpakt. Frontline Combo S is geschikt voor honden tussen de 2 en 10 kg. Frontline doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. Frontline Combo werkt tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. * Snel en eenvoudig aan te brengen * Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op jouw hond * Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier * Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor uw dier en de omgeving * Biedt met n behandeling meerdere weken bescherming * Veilig te gebruiken bij zogende en drachtige dieren (Plein.nl)

Preventie en behandeling van vlooien teken en bijtende luizen bij de hond. (petduka.nl)

Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Combo biedt een zeer complete bescherming van je dier door de dubbele werking; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je dier. Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je dier. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Elimineert vlooien, teken en bijtende luizen. Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Doodt vlooien op je hond en beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden; Verhindert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 8 weken, en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van de hond gedurende dezelfde periode. Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand. Doodt bijtende luizen. Kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).De duur van bescherming tegen vlooien door FRONTLINE Combo Spot-On wordt niet beïnvloed door onderdompelen in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline combo is de nieuwe telg in de frontline familie. het is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actief bestanddeel van de reguliere frontline, ook -methopreen bevat. frontline combo biedt daarom een zeer complete bescherming van uw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam dankzij de -methopreen tegen de eieren en larven van vlooien. zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van uw dier.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400679
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline hond combo spot on 3 pack Small
€ 17,95
Frontline hond combo spot on 3 pack Small bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo - S: van 2 tot 10 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten
€ 20,44
Frontline Combo - S: van 2 tot 10 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Spot-On Hond S 3 pipetten
€ 21,75
Frontline Combo Spot-On Hond S 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten
€ 22,50
Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Combo Small
€ 22,95
Frontline Hond Combo Small bestellen
Frontline Combo Spot On Hond S 3 pipetten
€ 23,60
Frontline Combo Spot On Hond S 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Hond S 2-10 kg 3 pipetten
€ 26,20
Frontline Combo Hond S 2-10 kg 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip
€ 26,29
Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small - Anti vlooien en tekenmiddel - 3 pip bestellen
FRONTLINE COMBO HOND SM. 3PIP 00001
€ 32,99
FRONTLINE COMBO HOND SM. 3PIP 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: