Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten

Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten

17,95 - 30,99
Bestel nu direct voor € 17,95

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. Frontline Combo. Een nieuwe unieke aanpak tegen vlooien. Nieuwe Frontline Combo heeft een unieke 2in1 formule&#32 (Tims.nl)

Frontline Combo Spot-On Hond S is een middel voor de behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden met een lichaamsgewicht van 2 tot 10 kg. * Doodt vlooien binnen 24 uur * Ook geschikt tegen teken en luizen * Werkt tot 8 weken preventief (Brekz.nl)

Frontline Combo Tegen Vlooien En TekenFrontline Combo heeft een 2-in-1 formule die zowel de levende parasieten als de eitjes aanpakt. Frontline Combo S is geschikt voor honden tussen de 2 en 10 kg. Frontline doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. Frontline Combo werkt tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. * Snel en eenvoudig aan te brengen * Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op jouw hond * Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier * Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor uw dier en de omgeving * Biedt met n behandeling meerdere weken bescherming * Veilig te gebruiken bij zogende en drachtige dieren (Plein.nl)

Frontline Combo S werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van 2 tot 10 kg. Verpakking 3 of 6 pipetten. Frontline Combo voor honden is een anti-vlooienmiddel waarbij u gemakkelijk druppels op de huid van de hond aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 2 maanden en tegen teken maximaal 1 maand. Frontline Combo wordt aangeraden wanneer u ziet dat er zich vlooien op uw hond bevinden, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooienprobleem heeft of als uw dier een vlooienallergie heeft. Frontline Combo is een combinatieproduct dat twee verschillende werkzame stoffen bevat, namelijke Fipronil en S-Methopreen. Daarmee doodt Frontline Combo naast volwassen vlooien en teken óók de eieren en larven van vlooien. En voorkomt dus dat de omgeving wordt besmet door onvolwassen vlooien. Verpakking: 3 of 6 pipetten FRONTLINE Combo met tevredenheidsgarantie Frontline Combo wordt verkocht met een tevredenheidsgarantie vanuit de fabrikant. Om van de garantie verzekerd te zijn moet u: een product van Frontline Combo kopen (bij Ontvlooien.nl) de juiste dosering Frontline Combo gebruiken gedurende tenminste 3 opeenvolgende maanden op elke hond of kat in uw huishouden al uw dieren gelijktijdig behandelen Indien u, na tenminste 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met FRONTLINE Combo, dan kunt u bellen met de klantenservice van Frontline. De specialisten Van Frontline zullen u advies geven over het verdere verloop van de behandeling. Indien nodig zullen de Frontline Combo Fleabuster specialisten met een éénmalig huisbezoek (een onderzoek ter plaatse) u verder helpen. Mocht u daarna nog niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over deze unieke garantie en de volledige voorwaarden over de tevredenheidsgarantie zijn te vinden op de site van Frontline Combo. Toediening: Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren! Teken die al op de hond zitten dienen te worden verwijderd. Het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen, zodat de kans op herbesmetting geminimaliseerd wordt. Contra -indicaties: niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen. niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren gebruik dit product alléén bij honden Eigenschappen Frontline Combo Zorgt er gedurende acht weken voor dat de eieren, larven en poppen van vlooien zich niet kunnen ontwikkelen en de omgeving opnieuw besmet kan raken. Kan worden ingezet als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD). Blootstelling aan water verkort gedurende zes weken niet de werkingsduur van Frontline Combo, tenzij dit binnen twee dagen na toediening gebeurd. (Petpost.nl)

Frontline Hond Combo Small is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 2-10 kg. Inhoud verpakking: 3 pipetten. Frontline Combo is een unieke aanval op vlooien. Frontline Combo heeft een unieke 2-in-1 formule die de voordelen van Frontline Spot-On combineert met een nieuw effectief ingrediënt. Bij Frontline Spot-On, worden na toediening van een pipet, alle volwassen vlooien, teken en luizen gedood. Met de vernieuwde formule van Frontline Combo worden ook de vlo-nakomeling aangepakt door de ontwikkeling van de eitjes, larven en poppen te stoppen. Frontline Combo Eigenschappen: - Dood vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. - Doorbreekt de vlo-cyclus: Gaat vlo-nakomelingen tegen (8 weken voor honden en 6 weken voor katten) - Beschermt tegen vlo-plagen: (8 weken voor honden en 4 weken voor katten) - Beschermt tegen nieuwe teken-plagen: (Tot 4 weken voor honden en 2 weken voor katten) - Word op de huid toegepast en werkt direct bij contact en niet via de bloedsomloop. - Kan zowel op honden als katten toegepast worden vanaf 8 weken oud. - Veilig te gebruiken bij zwangerschappen en zoogperioden. - Bij wekelijks wassen met shampoo, elke 6 weken toepassen bij honden. - Minimale herhalingsinterval is 4 weken. Werkzame bestanddelen: Fipronil 100 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] 0,2 mg, butylhydroxytolueen [E321] 0,1 mg Niet te gebruiken bij: - Puppy's jonger dan acht weken oud en/of aan puppy's die minder dan 2 kg wegen. - Bij zieke of herstellende dieren. - Bij andere dieren dan honden. (Discount4pets.nl)

Frontline Combo wordt aangeraden wanneer er vlooien op uw hond zitten, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooienprobleem heeft of als uw dier een vlooienallergie heeft. Frontline Combo is een effectief product ter bestrijding van vlooien en teken. (Medpets.nl)

Preventie en behandeling van vlooien teken en bijtende luizen bij de hond. (petduka.nl)

Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small 3 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Combo biedt een zeer complete bescherming van je dier door de dubbele werking; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je dier. Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je dier. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Elimineert vlooien, teken en bijtende luizen. Voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Doodt vlooien op je hond en beschermt tegen herbesmetting gedurende 2 maanden; Verhindert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 8 weken, en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van de hond gedurende dezelfde periode. Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand. Doodt bijtende luizen. Kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).De duur van bescherming tegen vlooien door FRONTLINE Combo Spot-On wordt niet beïnvloed door onderdompelen in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Frontline Combo Hond 3 pipetten  De nieuwste versie van Frontline doodt niet alleen volwassen teken, vlooien en bijtende luizen, maar ook de eieren en larvan van vlooien. Dit bestrijdingsmiddel werkt tegen vlooien, bijtende luizen en teken bij de hond. De vlooien worden binnen 24 uur gedood, de teken en luizen binnen 48 uur. De eieren en larvan van de vlooien worden gedurende 8 weken gestopt, zodat de omgeving niet opnieuw besmet kan raken. De pipet met de vloeistof brengt u aan tussen de schouderbladen, en drukt de pipet helemaal leeg. Hierna zal de vloeistof zich verspreiden over de houd. Niet inmasseren. Het product werkt tegen vlooien gedurende 8 weken. Het product werkt tegen teken maximaal 4 weken. Werkzaam bestanddeel Fipronil, S-Methopreen Contra-indicaties uitsluitend geschikt voor honden, niet geschikt voor gebruik door katten in verband met mogelijke overdosering, niet geschikt voor gebruik bij konijnen. niet gebruiken bij puppy's jonger dan 8 weken oud en/of minder dan dan 2 kg. wegen. Niet gebruiken bij zieke en/of herstellende honden.   Inhoud S : voor honden 2 - 10 kg, 3 pipetten. M: voor honden 10 - 20 kg, 3 pipetten. L: voor honden 20 - 40 kg, 3 pipetten. XL: voor honden 40 -60 kg, 3 pipetten. (petsonline.nl)

Frontline combo is de nieuwe telg in de frontline familie. het is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actief bestanddeel van de reguliere frontline, ook -methopreen bevat. frontline combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam dankzij de -methopreen tegen de eieren en larven van vlooien. zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je dier. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713942400679
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
FRONTLINE HOND COMBO SPOT ON 3 PACK #95;_SMALL
€ 17,95
FRONTLINE HOND COMBO SPOT ON 3 PACK #95;_SMALL bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo - S: van 2 tot 10 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten
€ 19,95
Frontline Combo - S: van 2 tot 10 kg - Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond - 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Spot-On Hond S 3 pipetten
€ 20,95
Frontline Combo Spot-On Hond S 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Spot On Hond S 3 pipetten
€ 22,09
Frontline Combo Spot On Hond S 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Hond S - 2 tot 10kg - 3 pipetten
€ 22,75
Frontline Combo Hond S - 2 tot 10kg - 3 pipetten bestellen
Webshop Keurmerk
Frontline Hond Combo Small
€ 22,95
Frontline Hond Combo Small bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten
€ 24,50
Frontline Combo Hond S (2-10 kg) - 3 pipetten bestellen
Frontline Combo Hond S 2-10 kg 3 pipetten
€ 24,95
Frontline Combo Hond S 2-10 kg 3 pipetten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small 3 pip
€ 24,99
Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small 3 pip bestellen
Frontline Combo Hond 3 pipetten
€ 30,99
Frontline Combo Hond 3 pipetten bestellen
FRONTLINE COMBO HOND SM. 3PIP 00001
€ 30,99
FRONTLINE COMBO HOND SM. 3PIP 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: