Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Sensi-Fit Kat 10 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Fokker Sensi-Fit Kat 10 kg

Fokker Sensi-Fit Kat 10 kg

40,99 - 50,00
Bestel nu direct voor € 40,99

Gemaakt met 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, verzorgt Fokker Cat Sensi-Fit een bijzonder smakelijke en gebalanceerde maaltijd voor gevoelige katten. Het droogvoer is specifiek afgestemd op de behoeften van gevoelige katten vanaf 1 jaar. Het voer is vrij van tarwegluten en bevat 14% aromatisch lamsvlees, dat zeer licht te verteren is. Zo voorkomt het voer voedingsgerelateerde huidziektes en problemen met de spijsvertering zoals hematemese of diarree. De eiwitrijke receptuur bevat 14% licht verteerbare rijst en een groot aantal vitaalstoffen, die het welzijn versterken en een optimale conditie ondersteunen.  Onverzadigde omega-vetzuren uit zalmolie bevoordelen de gezondheid van de huid en een glanzend vel. De prebiotica FOS, die zich in inuline bevindt, kan een positief effect hebben op de darmflora van uw dier. Bovendien ondersteunt de gebalanceerde melange van vitaminen, mineralen en spoorelementen het immuunsysteem van uw kat. Daarnaast draagt de receptuur van Fokker Cat Sensi-Fit bij aan een gezond gebit en sterke tanden. Een complete voeding, die uw kat dagelijks met alle essentiele voedingsstoffen en vele heilzame ingrediënten verwent.  Fokker Cat Sensi-Fit in één oogopslag: Gebalanceerde droogvoeding voor gevoelige katten vanaf 1 jaar Speciaal voor gevoelige diertjes met voedingsgerelateerde huid- of verteringsproblemen Zonder tarwegluten: ook bij allergiën of intoleranties te voeren Met 14% lamsvlees: aromatisch en bijzonder goed te verteren, rijk aan dierlijke eiwitten 100% natuurlijk: vrij van kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen zoals GMOs 14% rijst: licht verteerbare bron van koolhydraten Minimaliseert onwenselijke reacties op voer: receptuur kan huidirritaties of problemen met spijsvertering zoals hematemese of diarree sterk verminderen Rijk aan omega-3 & -6: uit zalmolie, voor een zachte huid en een glanzend vel Voor een sterk immuunsysteem: draagt bij aan de natuurlijke resistentie van uw kat, met een gebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en spoorelementen Met FOS uit inuline & lijnzaad: bevat een regulerende werking op de darmflora & bevoordeelt een gezonde spijsvertering Voorkomt infecties in de urinewegen: zorgt voor een pH-waarde van het urine van 6 - 6,5 en ondersteunt daarmee het goed fungeren van de urinewegen Met taurine: een voor katten essentiële voedingsstof, die het hart kan ondersteunen & het gezichtsvermogen kan versterken Makkelijk aanvaardbaar: bijzonder lekker dankzij natuurlijke ingrediënten en een hoge hoeveelheid vlees Kwaliteitsgarantie: een Nederandse fabrikant die garant staat voor het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het hanteren van de nieuwste technieken Praktische sluitzak: hersluitbaar ter behoud van aroma en frisheid (Zooplus.nl)

Fokker Cat Sensi-Fit Lam - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw gevoelige kat Sommige katten hebben meer last van gevoeligheden dan anderen, een voeding met lam en rijst kan je kat hierbij helpen. Sensi-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor volwassen katten met huidaandoeningen of verteringsproblemen. Met de allerbeste ingrediënten Sensi-Fit is speciaal ontwikkeld voor gevoelige katten. Zo helpen de brokken bij huidaandoeningen maar zijn ze ook zeer geschikt voor het voorkomen van verteringsproblemen, zoals braken en diarree. Ook met de urinewegen is rekening gehouden, de voeding houdt de urinewegen op een gezonde zuurtegraad (pH tussen de 6 en 6,5). Door de hoge smakelijkheid zullen ook de kieskeurige eters van deze brok genieten. De basis van deze brok is lam en rijst, het voer is tarwe(gluten)vrij. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Sensi Fit KattenvoerFokker Sensi-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige katten. Fokker Sensi-Fit helpt huidaandoeningen en verteringsproblemen als diarree en braken te voorkomen. Ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen (PH 6– PH 6,5). Fokker Sensi-Fit is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten. * Ondersteunt de urinewegen * Geschikt voor gevoelige katten * Helpt huidaandoeningen en verteringsproblemen voorkomen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447042114
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Cat Sensi-Fit Fokker Kattenvoer
€ 40,99
10kg Cat Sensi-Fit Fokker Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Sensi-Fit Lam - Kattenvoer - 10 kg
€ 49,45
Fokker Cat Sensi-Fit Lam - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg
€ 49,45
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg bestellen
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg
€ 50,00
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg
€ 50,00
Fokker Sensi Fit Kattenvoer 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: