Flexi New Comfort S Tape 5 meter Grijs

Flexi New Comfort S Tape 5 meter Grijs

13,25 - 19,99
Bestel nu direct voor € 15,99

De Flexi New Comfort S Tape is een sterke Flexi voor kleine tot middelgrote honden. * Platte lijn van 5 meter * Geschikt voor honden tot 15 kg * Uit te breiden met LED Light System en Multibox Wegens aanpassing van de fabrikant kan de kleur van de band op de foto afwijken. (Brekz.nl)

Flexi Rollijn New Comfort Tape S 5 m - Hondenriem - Grijs Tot15kg direct bestellen in onze webshop! Met de Comfort rollijnen van Flexi kan je eenvoudig genieten van een lange wandeling met je hond.  De zachte ergonomische grip en de mogelijkheid om deze aan te passen aan iedere grootte zorgt ervoor dat de riem comfortabel in de hand ligt. Bij gevaarlijke situaties kan je direct ingrijpen door de stevige rem in te drukken. De riem bevat reflecterende elementen zodat je ook in het donker beter zichtbaar bent.  De rollijnen zijn in verschillende lengtes (3, 5 of 8 meter) en verschillende kleuren verkrijgbaar. De apart verkrijgbare accessoires zoals de Multi Box (snackbox en poepzakhouder) en de led lamp passen op alle Flexi lijnen vanaf maat S. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De New Comfort Rollijn van Flexi is een 3, 5 of 8 meter lange oprolbare lijn met aan het uiteinde een verchroomde haak. De rollijn bevat een comfortabel remsysteem en ligt gemakkelijk in de hand. De hondenriem is verkrijgbaar in 4 maten en 5 verschillende kleuren. (Medpets.nl)

Deze new comfort lijn van flexi is prachtig vormgegeven met een grijs omhulsel en is geschikt voor honden tot 15 kg. deze riem is maat s en heeft een 5 meter lange band met verchroomde haak. met het comfortabele remsysteem kan de band met een druk op de knop vastgezet of teruggehaald worden en door het gebruikte materiaal ligt de lijn erg comfortabel in de hand. met het wieltje aan de binnenkant van het handvat kan het handvat naar de eigen grootte van de hand aangepast worden.er zijn vele accessoires van flexi beschikbaar voor deze riem, zoals de multi box en het led lighting system.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498028131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi - New Comfort Tape - Grijs
€ 15,99
Flexi - New Comfort Tape - Grijs bestellen
Flexi New Comfort S Tape 5 meter Grijs
€ 16,20
Flexi New Comfort S Tape 5 meter Grijs bestellen
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - Grijs - S - 5 m - (<15 kg)
€ 18,95
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - Grijs - S - 5 m - (<15 kg) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - Grijs - S - 5 m - (<15 kg)
€ 18,95
Flexi New Comfort Tape - Hondenriem - Grijs - S - 5 m - (<15 kg) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort Tape S 5 m - Hondenriem - Grijs Tot15kg
€ 18,98
Flexi Rollijn New Comfort Tape S 5 m - Hondenriem - Grijs Tot15kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - S (5 m) - Grijs
€ 21,45
Flexi Rollijn New Comfort - Tape Leash - S (5 m) - Grijs bestellen
FLE N.COMFORT S GRIJS TAPE 5M 00001
€ 23,98
FLE N.COMFORT S GRIJS TAPE 5M 00001 bestellen
Bekijkt u ook: