Home > Hondenvoer > Acana > Acana Wild Prairie Hond 2 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Acana Wild Prairie Hond 2 kg

Acana Wild Prairie Hond 2 kg

21,56 - 28,70
Bestel nu direct voor € 24,99

Acana Regionals Wild Prairie Dog Kip&Vis&Ei - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je hond! ACANA Wild prairie zit boordevol vlees van vrije uitloopkip en -kalkoen, hele eieren en in het wild gevangen vis. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada. De voeding is koolhydraatarm en rijk aan hoogwaardige eiwitten, zodat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. * Graanvrije hondenvoeding * 35% ruwe eiwitten * Met zoetwater vis Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Wild prairie bestaat uit 70% dierlijke ingrediënten en 30% plantaardige ingrediënten. Zij maken gebruik van vlees, organen, kraakbeen én botten zodat ze de voedingsstoffen in hun meest natuurlijke en voedende vorm geven. Wild prairie is verkrijgbaar in: 340g, 2kg, 6kg en 11.4kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Acana Regionals Wild Prairie hondenvoer is biologisch geschikt voer voor hondenrassen van alle leeftijden. Het is gevuld met heerlijke eieren, kip en vis.  * Zonder conserveringsmiddelen * Ondersteunt een optimaal gewicht * Vol vitaminen en mineralen (Brekz.nl)

Honden eten van nature veel vlees. Wild Prairie Dog van Acana Regionals speelt hier op in met voeding voor honden met onder andere kippenvlees, peren en pompoen. Het voer is laag in koolhydraten en bevat geen granen, maïs en gluten. (Medpets.nl)

Acana Hondenvoer Highest Protein Wild PrairieAcana Wild Prairie is rijk aan vlees van vrije uitloopkip en -kalkoen, hele eieren en in het wild gevangen vis. Met Acana´s gecertificeerde keuken in Canada zijn alle ingrediënten vers of rauw geleverd uit de regio. Deze hondenvoeding is zoals de natuur het bedoeld heeft, met de beste ingrediënten voor een gevarieerd dieet. Acana Wild Prairie is koolhydraatarm, met een absoluut minimum aan toevoegingsmiddelen en rijk aan hoogwaardige eiwitten uit vlees. Alles voor jouw hond om een topconditie te krijgen en te houden! * Graanvrije hondenvoeding * 35% ruwe eiwitten * Met zoetwater vis (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992540210
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana - Regionals Wild Prairie
€ 24,99
Acana - Regionals Wild Prairie bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Regionals Wild Prairie Dog Kip&Vis&Ei - Hondenvoer - 2 kg
€ 26,55
Acana Regionals Wild Prairie Dog Kip&Vis&Ei - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Acana Regionals Wild Prairie hondenvoer 2 kg
€ 26,90
Acana Regionals Wild Prairie hondenvoer 2 kg bestellen
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg
€ 28,70
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg
€ 28,70
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Wild Prairie Dog Regionals - 2 kg
€ 28,90
Acana Wild Prairie Dog Regionals - 2 kg bestellen
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg
€ 31,61
Acana Hondenvoer Highest Protein Wild Prairie 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: