Prins ProCare Protection Sterilised 15 kg

77,950 - 77,950
Bestel nu direct voor € 77,95

Prins ProCare Protection Sterilised hondenvoer is speciaal voor honden van middelgrote en grote rassen die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. * Helpt bij het voorkomen van overgewicht * Aangepast energiegehalte * 100% natuurlijk (Brekz.nl)

Prins Procare Protection Sterilised - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor geholpen honden van Prins ProCare Protection Een gecastreerde of gesteriliseerde hond heeft een lagere energiebehoefte dan een intacte hond. Prins ProCare Protection Sterilised is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Kenmerken van Sterilised Deze voeding bevat een verlaagd vetgehalte om jouw geholpen hond op een gezond gewicht te houden. Ook is er L-carnitine toegevoegd voor een optimale vetverbranding. De extra voedingsvezels zullen zorgen voor een verzadigd gevoel. Om de rest van het lichaam ook goed te ondersteunen zijn er ingrediënten zoals zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten toegevoegd. Deze Schüssler celzouten zijn geen echte zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen) die ervoor zorgen dat lichaamscellen van bouwstoffen worden voorzien en goed kunnen functioneren. Sterilised is ook geschikt voor honden met neiging tot voergewicht. Waarom Prins ProCare Protection? * Voor honden van (middel)grote rassen * Unieke ingrediënten zoals pre- en probiotica * De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok met speciale brokvorm, bevordert het kauwen * Hoge verteerbaarheid * Ideaal voor honden die actief zijn in de sport Geperste brok Sterilised is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Protection Sterilised is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Protection Sterilised HondenvoerProCare Protection Sterilised is een geperste voeding voor volwassen gesteriliseerde of gecastreerde honden van middelgrote en grote rassen. De voeding is ook geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte of voor honden met neiging tot overgewicht. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten, draagt bij aan een gezonde hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Een aangepast energiegehalte helpt een gezond gewicht te handhaven.Verrijkt met kruidenextracten en Schüssler celzouten. Honden van (middel)grote rassen kunnen te maken hebben met een zwaardere belasting van hun lichaam, zoals de gewrichten en/of spijsvertering. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten zorgen voor de juiste ondersteuning. * Aangepast energiegehalte. Bevat een verlaagd vetgehalte om de hond op een gezond gewicht te houden. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. * Gezonde hartfunctie. Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. * Verzadiging. Extra voedingsvezels zorgen voor en verzadigd gevoel en helpen een gezond gewicht te handhaven. * Soepele spieren engewrichten. Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van je hond. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595194154
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Protection Sterilised hondenvoer 15 kg
€ 77,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare protection sterilised 15 kg
€ 77,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Protection Sterilised - Hondenvoer - 15 kg
€ 77,95
Prins ProCare Protection Sterilised Hondenvoer 15 kg
€ 77,95