Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Cord M
dinsdag, 24 mei 2022
Flexi New Classic Neon Cord M

Flexi New Classic Neon Cord M

12,25 - 18,50
Bestel nu direct voor € 14,49

Het Flexi New Neon Cord is een hondenlijn die extra zichtbaarheid in het donker bevordert. Verkrijgbaar in verschillende maten en koordlengtes. * Heeft twee reflecterende neongele stickers * Heeft een reflecterend neongeel touw * Gemaakt van sterk kunststof (Brekz.nl)

Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash is een hondenlijn die goed zichtbaar is in het donker. De lijn heeft reflecterende zijkanten en een neon kleurig koord. De riem heeft een comfortabel remsysteem waardoor je je hond goed bij je kunt houden. De lijn is daarnaast uitgerust met een verchroomde haak waar je de halsband aan kunt bevestigen. (Medpets.nl)

Flexi Rollijn CordFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Vrije uitloop maar toch aangelijnd, ideaal voor honden die om medische redenen of jagen niet los kunnen rennen. Ook handig voor het trainen van je hond op afstand, om hem te leren los lopen of bijvoorbeeld te leren apporteren.New Neon zichtbare veiligheid. De New Neon is de flexi die opvalt. Bij zon door het markante design, in de schemering door haar reflector en altijd positief dankzij haar flexi-kwaliteiten. * Rollijn met cord * Lengte: 5 meter * Geschikt voor honden tot 20 kg * Heeft een handig rem- en terughaalsysteem. * Comfortabel om vast te houden. * Lijnen hangen niet doordat zij constant op lichte spanning staan. (Plein.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498025222
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi Neon Reflect 5mtr. M Cord
€ 14,49
Flexi Neon Reflect 5mtr. M Cord bestellen
Flexi New Neon Cord M
€ 15,20
Flexi New Neon Cord M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M
€ 18,15
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M bestellen
Flexi Rollijn Cord Neon Geel 5 mtr tot 20 kg
€ 19,09
Flexi Rollijn Cord Neon Geel 5 mtr tot 20 kg bestellen
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M
€ 19,15
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M
€ 19,15
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M bestellen
FLE N.NEON GEEL LIJN M 5M 00001
€ 22,49
FLE N.NEON GEEL LIJN M 5M 00001 bestellen
Bekijkt u ook: