Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Cord M
dinsdag, 31 januari 2023
Flexi New Classic Neon Cord M

Flexi New Classic Neon Cord M

12,25 - 21,50
Bestel nu direct voor € 12,25

Het Flexi New Neon Cord is een hondenlijn die extra zichtbaarheid in het donker bevordert. Verkrijgbaar in verschillende maten en koordlengtes. * Heeft twee reflecterende neongele stickers * Heeft een reflecterend neongeel touw * Gemaakt van sterk kunststof (Brekz.nl)

Flexi Rollijn CordFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. Vrije uitloop maar toch aangelijnd, ideaal voor honden die om medische redenen of jagen niet los kunnen rennen. Ook handig voor het trainen van je hond op afstand, om hem te leren los lopen of bijvoorbeeld te leren apporteren.New Neon zichtbare veiligheid. De New Neon is de flexi die opvalt. Bij zon door het markante design, in de schemering door haar reflector en altijd positief dankzij haar flexi-kwaliteiten. * Rollijn met cord * Lengte: 5 meter * Geschikt voor honden tot 20 kg * Heeft een handig rem- en terughaalsysteem. * Comfortabel om vast te houden. * Lijnen hangen niet doordat zij constant op lichte spanning staan. (Plein.nl)

Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash is een hondenlijn die goed zichtbaar is in het donker. De lijn heeft reflecterende zijkanten en een neon kleurig koord. De riem heeft een comfortabel remsysteem waardoor je je hond goed bij je kunt houden. De lijn is daarnaast uitgerust met een verchroomde haak waar je de halsband aan kunt bevestigen. (Medpets.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)

Flexi Rollijn New Classic Neon M Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel M direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Neon Cord M. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. In tegenstelling tot de New Classic, valt de New Neon extra goed op in het donker. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Neon Cord M uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder). De Flexi New Neon is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Neon in een notendop: * Neon gekleurd, sterk koord * Sterk reflecterende zijkanten en lijn * 5 (230 g, voor honden van maximaal 20 kg) meter koord * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Geproduceerd in Duitsland Cord of tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Neon Cord bevat een koord. De New Neon Cord M is 5 meter lang en is neongeel van kleur. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498025222
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi New Neon Cord M
€ 15,20
Flexi New Neon Cord M bestellen
Flexi Neon Reflect 5mtr. M Cord
€ 15,49
Flexi Neon Reflect 5mtr. M Cord bestellen
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Geel/Zwart - M - 5 m - (<20 kg)
€ 21,50
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Geel/Zwart - M - 5 m - (<20 kg) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Geel/Zwart - M - 5 m - (<20 kg)
€ 21,50
Flexi New Neon Koord - Hondenriem - Geel/Zwart - M - 5 m - (<20 kg) bestellen
Flexi Rollijn Cord Neon Geel 5 mtr tot 20 kg
€ 21,85
Flexi Rollijn Cord Neon Geel 5 mtr tot 20 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M
€ 21,90
Flexi Rollijn New Neon - Cord Leash - M bestellen
FLE N.NEON GEEL LIJN M 5M 00001
€ 22,49
FLE N.NEON GEEL LIJN M 5M 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Neon M Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel M
€ 24,28
Flexi Rollijn New Classic Neon M Koord - Hondenriem - 5 m Zwart Geel M bestellen
Bekijkt u ook: