Feliway Friends Verdamper + Vulling 48 ml

Feliway Friends Verdamper + Vulling 48 ml

19,49 - 25,95
Bestel nu direct voor € 19,49

Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk direct bestellen in onze webshop! Katten hebben soms moeite om hun huis met een andere kat te delen. 60% van de katteneigenaren met meerdere katten in huis ziet spanningen tussen zijn/haar katten. Feliway Friends vermindert vijandigheid tussen je katten en zorgt ervoor dat ze gelukkig samen onder één dak kunnen leven. Feliway Friends bevat het Cat Appeasing Feromoon. Feliway Friends is een exacte kopie van dit feromoon. Dit feromoon produceert de moederpoes tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en  haar kittens. Katten herkennen dit feromoon hun hele leven. waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben. Feliway Friends; geschikt voor spanningen en conflicten tussen katten. zoals vechten. staren. blokkeren. agressie en najagen. . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Feliway Friends Startset Het feromoon in de Feliway Friends Verdamper is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen, te verminderen. Hoe gebruik ik de Feliway Friends Verdamper? Draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop deze rechtop in een stopcontact daar waar de katten het meest verblijven of waar de meeste conflicten voorkomen. Laat de verdamper vervolgens continu aan staan. De verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70m2. Indien de ruimte waar de katten de meeste tijd doorbrengen groter is, wordt een extra verdamper aangeraden. Ook wanneer de katten aparte rustplaatsen/kamers hebben, dien je meerdere verdampers te gebruiken. Let erop dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden. De verdamper heeft warme oppervlaktes om de vloeistof te doen verdamper. Wanneer de verdamper warm wordt, is dat een teken dat hij werkt. Elke flacon van 48 ml is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een Feliway Friends navulling. De verdamper zelf (het witte of paarse bolletje) dient om de 6 maanden vervangen te worden voor het beste resultaat. Feromonen zijn diersoortspecifiek. Het feromoon in de FELIWAY®FRIENDS Verdamper wordt alleen waargenomen door katten. Mensen en andere huisdieren merken hier niets van. (Petpost.nl)

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt direct * Verspreid zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway helpt ongewenst kattengedrag voorkomen, de Feliway Friends helpt spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen. Moederpoezen verspreiden een speciaal geruststellend feromoon om hun kittens een veilig gevoel te... (Dierenwinkelxl.nl)

Feliways Friends Verdamper En NavullingDe Feliways Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. (Plein.nl)

Feliway Friends is klinisch bewezen om de spanning en de conflicten tussen katten in multi-cat huishoudens te verminderen. Meer weten over Feliway Friends. (petduka.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112251483
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk
€ 19,49
Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk bestellen
Feliway Friends
€ 20,75
Feliway Friends bestellen
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml
€ 21,95
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml bestellen
Webshop Keurmerk
Feliway Friends Startset Verdamper + Vulling
€ 23,99
Feliway Friends Startset Verdamper + Vulling bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml
€ 24,25
Feliway Friends Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends - Startset Verdamper met Vulling - 48 ml
€ 24,49
Feliway Friends - Startset Verdamper met Vulling - 48 ml bestellen
Feliway - Friends Startset
€ 24,95
Feliway - Friends Startset bestellen
Feliway Friends Verdamper + Navulling 48 ml
€ 25,52
Feliway Friends Verdamper + Navulling 48 ml bestellen
Startset 48 ml
€ 25,95
Startset 48 ml bestellen
Bekijkt u ook: