Feliway Friends Verdamper + Vulling 48 ml

Feliway Friends Verdamper + Vulling 48 ml

25,95 - 34,45
Bestel nu direct voor € 28,00

Feliway Friends Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt snel en effectief * Verspreidt zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliways Friends Verdamper En NavullingDe Feliways Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. (Plein.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway helpt ongewenst kattengedrag voorkomen, de Feliway Friends helpt spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen. Moederpoezen verspreiden een speciaal geruststellend feromoon om hun kittens een veilig gevoel te... (Dierenwinkelxl.nl)

De feliway friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop hem in een stopcontact daar waar de katten de meeste tijd doorbrengen. laat de verdamper vervolgens continu aan staan om de katten ontspannen te houden. wanneer de katten aparte rustplaatsen/kamers hebben, dien je meerdere verdampers te gebruiken.elke flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een feliway friends navulling. de verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen.de verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70m2.let erop dat de verdamper niet wordt ingeplugd onder planken, achter deuren, gordijnen of meubels.; (Dierspecialist.nl)

Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk direct bestellen in onze webshop! Geen stress meer met Feliway Niet alle katten kunnen samen door 1 deur, soms hebben ze wat hulp nodig om beter met elkaar om te gaan. Feliway Friends is een verdamper die spanningen en conflicten tussen katten in 1 huishouden - zoals vechten, najagen, blokkeren en staren - vermindert. De verdamper werkt 30 dagen lang. Feliway Friends vermindert de vijandigheid tussen je katten. Een doorlopend effect zorgt voor constante harmonie in huis. Feliway is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen. Het geheime ingrediënt van Feliway Classic zijn de feromonen (analoog van het kattenontspanningsferomoon (C.A.P. (cat appeasing pheromone)) die zorgen voor harmonie tussen jouw katten. Makkelijk in gebruik De Feliway-verdamper is zo geïnstalleerd, schroef de flacon op de verdamper en stop deze in het stopcontact: inpluggen en klaar. Zolang de verdamper in het stopcontact zit, is deze continu ingeschakeld. De verdamper bestrijkt een gebied tot wel 70 m2. Het is wel belangrijk dat de verdamper op een plek hangt waar aan alle kanten genoeg ruimte is op te verdamper. Plug de verdamper dan ook niet achter planken, deuren, meubels of een gordijn. Het is aan te raden om minimaal 1,20 meter vrij te laten boven de verdamper voor het beste effect. De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper bijvullen met de Feliway Friends Navulling (los verkrijgbaar). Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen. Feliway Friends bevat 1 verdamper en 1 flacon (voor 30 dagen). . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112251483
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Friends - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-conflict voor Katten
€ 28,00
Feliway Friends - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-conflict voor Katten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-conflict voor Katten
€ 28,00
Feliway Friends - Startset - 1 Verdamper met 1 Vulling - 48 ml - Anti-conflict voor Katten bestellen
Feliway Friends Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml
€ 28,90
Feliway Friends Verdamper voor de kat Verdamper + Vulling 48 ml bestellen
Feliway Friends Verdamper + Navulling 48 ml
€ 30,70
Feliway Friends Verdamper + Navulling 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml
€ 30,75
Feliway Friends Startset - Verdamper en Flacon - 48 ml bestellen
Feliway - Friends Startset
€ 31,99
Feliway - Friends Startset bestellen
CE FELIWAY FRIENDS STARTSET 00001
€ 33,74
CE FELIWAY FRIENDS STARTSET 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk
€ 34,45
Feliway Friends Startset - Anti stressmiddel - per stuk bestellen
Bekijkt u ook: