Home > Verzorging > Feliway > Feliway Friends Navulling 48 ml
dinsdag, 20 augustus 2019
Feliway Friends Navulling 48 ml

Feliway Friends Navulling 48 ml

16,95 - 23,95
Bestel nu direct voor € 16,95

Feliway Friends navulling Het feromoon in de Feliway Friends navulling is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen, te verminderen. Werkingsduur Elke flacon van 48 ml is ongeveer 4 weken werkzaam. Daarna moet het  verwisseld worden door een Feliway Friends navulling. De verdamper zelf (het witte of paarse bolletje) dient om de 6 maanden vervangen te worden voor het beste resultaat. Het feromoon in de FELIWAY®FRIENDS Verdamper wordt alleen waargenomen door katten. Feromonen zijn diersoortspecifiek dus mensen en andere huisdieren merken dus hier niets van. (Petpost.nl)

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt direct * Verspreid zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends helpt de frequentie en intensiteit van de conflicten en spanningen tussen katten in huis te verminderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Feliway Friends katten helpt om in harmonie samen te leven in hetzelfde huis. (Dierenwinkelxl.nl)

Feliway Friends NavullingDe Feliway Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. (Plein.nl)

Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml direct bestellen in onze webshop! Katten hebben soms moeite om hun huis met een andere kat te delen. 60% van de katteneigenaren met meerdere katten in huis ziet spanningen tussen zijn/haar katten. Feliway Friends vermindert vijandigheid tussen je katten en zorgt ervoor dat ze gelukkig samen onder één dak kunnen leven. Feliway Friends bevat het Cat Appeasing Feromoon. Feliway Friends is een exacte kopie van dit feromoon. Dit feromoon produceert de moederpoes tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en  haar kittens. Katten herkennen dit feromoon hun hele leven, waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben. Feliway Friends; geschikt voor spanningen en conflicten tussen katten, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen.. Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway Friends is klinisch bewezen om de spanning en de conflicten tussen katten in multi-cat huishoudens te verminderen. Meer weten over Feliway Friends. (petduka.nl)

De feliway friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop hem in een stopcontact daar waar de katten de meeste tijd doorbrengen. laat de verdamper vervolgens continu aan staan om de katten ontspannen te houden. wanneer de katten aparte rustplaatsen/kamers hebben, dien je meerdere verdampers te gebruiken.elke flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een feliway friends navulling. de verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen.de verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70m2.let erop dat de verdamper niet wordt ingeplugd onder planken, achter deuren, gordijnen of meubels.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112251315
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Friends Navulling
€ 16,95
Feliway Friends Navulling bestellen
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat Navulling
€ 17,95
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat Navulling bestellen
Feliway - Friends Navulling
€ 17,99
Feliway - Friends Navulling bestellen
Feliway Friends Navulling 48 ml
€ 18,40
Feliway Friends Navulling 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml
€ 19,99
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - 48 ml
€ 20,25
Feliway Friends Navulling - 48 ml bestellen
Navulling 48 ml
€ 20,65
Navulling 48 ml bestellen
Webshop Keurmerk
Feliway Friends Navulling 48ml
€ 20,90
Feliway Friends Navulling 48ml bestellen
CE FELIWAY FRIENDS NAVULL.48ML 00001
€ 22,95
CE FELIWAY FRIENDS NAVULL.48ML 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Spray Friends navulling
€ 23,95
Feliway Spray Friends navulling bestellen
Bekijkt u ook: