Home > Verzorging > Feliway > Feliway Friends Navulling 48 ml
vrijdag, 03 februari 2023
Feliway Friends Navulling 48 ml

Feliway Friends Navulling 48 ml

20,95 - 25,99
Bestel nu direct voor € 23,00

Feliway Friends Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt snel en effectief * Verspreidt zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends NavullingDe Feliway Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. (Plein.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway Friends helpt de frequentie en intensiteit van de conflicten en spanningen tussen katten in huis te verminderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Feliway Friends katten helpt om in harmonie samen te leven in hetzelfde huis. (Dierenwinkelxl.nl)

De feliway friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop hem in een stopcontact daar waar de katten de meeste tijd doorbrengen. laat de verdamper vervolgens continu aan staan om de katten ontspannen te houden. wanneer de katten aparte rustplaatsen/kamers hebben, dien je meerdere verdampers te gebruiken.elke flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een feliway friends navulling. de verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen.de verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70m2.let erop dat de verdamper niet wordt ingeplugd onder planken, achter deuren, gordijnen of meubels.; (Dierspecialist.nl)

Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml direct bestellen in onze webshop! Navulling voor de Feliway Friends Wanneer jouw Feliway Friends na 30 dagen zijn werking verliest, kan je het apparaat bijvullen met de Feliway Friends Navulling. Feliway Friends is een verdamper die spanningen en conflicten tussen katten in 1 huishouden - zoals vechten, najagen, blokkeren en staren - vermindert. De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen. Feliway Friends Navulling is verkrijgbaar in een verpakking met 1 flacon of met 3 flacons. Je moet in het bezit zijn van de Feliway Friends verdamper om dit product te kunnen gebruiken . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112251315
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Friends - Navulling - 1 x 48 ml - Anti-conflict voor Katten
€ 23,00
Feliway Friends - Navulling - 1 x 48 ml - Anti-conflict voor Katten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends - Navulling - 1 x 48 ml - Anti-conflict voor Katten
€ 23,00
Feliway Friends - Navulling - 1 x 48 ml - Anti-conflict voor Katten bestellen
Feliway Friends Verdamper voor de kat 1 Navulling
€ 24,70
Feliway Friends Verdamper voor de kat 1 Navulling bestellen
Feliway Friends Navulling 48 ml
€ 24,85
Feliway Friends Navulling 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - 48 ml
€ 25,75
Feliway Friends Navulling - 48 ml bestellen
Feliway - Friends Navulling
€ 25,99
Feliway - Friends Navulling bestellen
CE FELIWAY FRIENDS NAVULL.48ML 00001
€ 27,74
CE FELIWAY FRIENDS NAVULL.48ML 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml
€ 28,38
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 48 ml bestellen
Bekijkt u ook: