Home > Verzorging > Feliway > Feliway Classic Navulling 48 ml
woensdag, 10 augustus 2022
Feliway Classic Navulling 48 ml

Feliway Classic Navulling 48 ml

19,49 - 23,99
Bestel nu direct voor € 21,00

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. * Vermindert slecht gedrag * Voor een thuisgevoel bij katten * Geurloos en niet waarneembaar (Brekz.nl)

Feliway Classic is een verdamper die een veilige en vertrouwde omgeving creëert voor jouw kat. Door de feromonen kan ongewenst gedrag zoals sproeien of in huis plassen verminderd of voorkomen worden. (Medpets.nl)

Feliway Anti-Stress Navulling Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand direct bestellen in onze webshop! Navulling voor de Feliway Classic Wanneer jouw Feliway Classic na 30 dagen zijn werking verliest, kan je het apparaat bijvullen met de Feliway Classic Navulling. Feliway zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel geeft en dat ondersteuning kan kiezen bij bijvoorbeeld ongewenst gedrag, zoals sproeien, krabben en verstoppen. De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen. Feliway Classic Navulling is verkrijgbaar in een verpakking met 1 flacon of met 3 flacons. Je moet in het bezit zijn van de Feliway Classic verdamper om dit product te kunnen gebruiken . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

uitsluitend voor gebruik met de Feliway Verdamper niet gebruiken bij andere apparaten. (Dierenwinkelxl.nl)

Feliway Classsic Anti-Stress NavullingDe Feliway verdamper verspreidt feromonen waardoor je kat zich op zijn gemak gaat voelen. Hierdoor zal hij minder ongewenst gaan krabben en tot rust komen. De verdamper helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen. * Creert een warme, liefdevolle omgeving voor je kat * Helpt om problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen * Na een verhuizing of verbouwing * Elke 48ml flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden * De verdamper bestrijkt een gebied ban 50 tot 70 m2 * Eenvoudige oplossing die je kat helpt te ontspannen zonder hem te versuffen * Volledig natuurlijk anti-stress middel (Plein.nl)

Deze classic navulling van feliway is geschikt voor de feliway classic verdamper. de feromonen in de vloeistof zijn een exacte kopie van de feromonen die de kat zelf afgeeft bij het met de kop strijken langs objecten. de geurloze feromonen zijn alleen waarneembaar door katten, mensen zullen deze niet opmerken. deze feromonen kunnen hulp bieden bij problemen als krabben, sproeien, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen, verhuizen of een bezoekje aan de dierenarts. het middel geeft een vertrouwd gevoel, waardoor stresssymptomen zullen afnemen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112169634
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Feliway Classic - Navulling Kat - 48 ml
€ 21,00
Feliway Classic - Navulling Kat - 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic - Navulling Kat - 48 ml
€ 21,00
Feliway Classic - Navulling Kat - 48 ml bestellen
Feliway Verdamper voor de kat 1 Navulling
€ 22,44
Feliway Verdamper voor de kat 1 Navulling bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Classic Navulling - 48 ml
€ 23,45
Feliway Classic Navulling - 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Anti-Stress Navulling Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand
€ 23,98
Feliway Anti-Stress Navulling Kat - Anti stressmiddel - 48 ml 1 Maand bestellen
Feliway - Classic Navulling
€ 23,99
Feliway - Classic Navulling bestellen
Feliway Classic Navulling 48 ml
€ 25,40
Feliway Classic Navulling 48 ml bestellen
CE FELIWAY CLASSIC NAVULL.48ML 00001
€ 27,74
CE FELIWAY CLASSIC NAVULL.48ML 00001 bestellen
Bekijkt u ook: