Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet Hond 6 x 300 gram

16,490 - 47,490
Bestel nu direct voor € 17,80

Farm Food Fresh Menu Farm Food Fresh Menu is een natuurlijke, smakelijke en complete maaltijd voor jouw hond. Een pouch bevat zachtgestoomd vers vlees dat geschikt is voor honden van alle rassen en leeftijden. Fresh Menu is vrij van gevogelte en wordt geproduceerd met dierlijke ingrediënten die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Tevens is de voeding een bron van prebiotica. Deze goede bacteriën dragen bij aan een gezonde darmflora. Farm Food Fresh Menu bevat een hoge hoeveelheid aan calorieën en heeft daarnaast een hoge acceptatie. Hierdoor is de voeding zeer geschikt voor moeilijke eters. Farm Food Fresh Menu - Rundvlees Compleet Farm Food Fresh Rundvlees Compleet is een portieverpakking boordevol rundvlees. Het voer wordt aangevuld met bouillon, lever, rijst en oliën. Deze voeding bevat, uitgezonderd hart en pens, geen orgaanvlees. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een complete, natuurlijke en smakelijke maaltijd voor uw hond. Eigenschappen Kan bewaard worden buiten de koelkast Natuurlijk Glutenvrij Vrij van gemalen bot Vrij van gevogelte Door de hoge acceptatie zeer geschikt voor moeilijke eters Bevat een hoge hoeveelheid aan calorieën Bron van prebiotica, ondersteunt de darmflora Te mengen met Farm Food HE Vrij van chemische anti-oxidanten, conserveermiddel, bindmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen Inhoud Verkrijgbaar in diverse maten: 16 x 125 gram 32 x125 gram 6 x 300 gram 12 x 300 gram Samenstelling Runderhart (32%), runderbouillon, runderpens, rundvlees (9%), runderlever, rijst, Schotse zalmolie (0,3%), zonnebloemolie (koudgeperst), mineralen, vitaminen, sporenelementen. Ook verkrijgbaar als Fresh Menu Hart & Pens Compleet. (Medpets.nl)

Farm Food Fresh Menu rundvlees natvoer hond (zakjes 300 gram) is een complete en natuurlijke hondenvoeding. * Houdt darmflora gezond * Is vers gestoomd * Bevat geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Farmfood Fresh Menu Rundvlees CompleetFarmfood Fresh Menu is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor jouw hond. Het is de perfecte voeding welke buiten de koelkast houdbaar is. Een ideaal alternatief voor verse diepvries voeding voor honden. Het Farmfood Fresh Menu is zachtgestoomd vers vlees, geschikt voor alle honden van alle leeftijden. De dierlijke ingrediënten komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De complete voeding bevat geen kip of ander pluimvee, het is glutenvrij en het bevat geen gemalen bot. De voeding heeft hierdoor een gegarandeerd gecontroleerd gehalte aan calcium en fosfor en wordt optimaal opgenomen in de darmen. * Complete voeding houdbaar buiten de koelkast * Alleen pure en natuurlijke ingrediënten * Zonder kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen * Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica vooreen gezonde en stabiele darmflora * Heel smakelijk, ook voor lastige eters en optimaal te verteren * Goed te mengen met Farmfood droogvoer * Ideaal om mee te nemen op vakantie (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8714857401645
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Fresh Menu - Rundvlees Compleet - 6 x 300 g
€ 17,80
Farm Food Fresh Menu rundvlees natvoer hond (zakjes 300 g) 6 x 300 g
€ 19,44
6x Farmfood Fresh Menu Rundvlees 300 gr
€ 22,44