Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet Hond 6 x 300 gram

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet Hond 6 x 300 gram

15,95 - 17,70
Bestel nu direct voor € 15,95

Farm Food Fresh Menu rundvlees natvoer hond (zakjes 300 gram) is een complete en natuurlijke hondenvoeding. * Houdt darmflora gezond * Is vers gestoomd * Bevat geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Fresh Menu van Farm Food is een glutenvrij en zachtgestoomd vers vlees menu voor honden. Het voer is hoog in calorieën en heeft over het algemeen een hoge acceptatie. (Medpets.nl)

Farmfood Fresh Menu Rundvlees CompleetFarmfood Fresh Menu is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor jouw hond. Het is de perfecte voeding welke buiten de koelkast houdbaar is. Een ideaal alternatief voor verse diepvries voeding voor honden. Het Farmfood Fresh Menu is zachtgestoomd vers vlees, geschikt voor alle honden van alle leeftijden. De dierlijke ingrediënten komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De complete voeding bevat geen kip of ander pluimvee, het is glutenvrij en het bevat geen gemalen bot. De voeding heeft hierdoor een gegarandeerd gecontroleerd gehalte aan calcium en fosfor en wordt optimaal opgenomen in de darmen. * Complete voeding houdbaar buiten de koelkast * Alleen pure en natuurlijke ingrediënten * Zonder kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen * Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica vooreen gezonde en stabiele darmflora * Heel smakelijk, ook voor lastige eters en optimaal te verteren * Goed te mengen met Farmfood droogvoer * Ideaal om mee te nemen op vakantie (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857401645
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food Fresh Menu rundvlees natvoer hond (zakjes 300 g) 6 x 300 gram
€ 18,90
Farm Food Fresh Menu rundvlees natvoer hond (zakjes 300 g) 6 x 300 gram bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Fresh Menu - Rundvlees Compleet - 6 x 300 g
€ 21,25
Farm Food Fresh Menu - Rundvlees Compleet - 6 x 300 g bestellen
6x Farmfood Fresh Menu Rundvlees 300 gr
€ 21,60
6x Farmfood Fresh Menu Rundvlees 300 gr bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: