Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds 2,5 kg

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds 2,5 kg

9,99 - 17,66
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Adult All Breed - Hondenvoer - Zalm 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding met zalm en rijst Een 100% gebalanceerd recept met vis voor jouw volwassen hond, dat is Zalm Rijst All Breeds van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van alle rassen vanaf 1 jaar oud. Kenmerken van Zalm Rijst All Breeds Deze krokante brokvoeding is rijk aan zalm en rijst. Dit droogvoer zal zorgen voor een gezonde huid en vacht en draagt dankzij de dierlijke eiwitten bij aan de opbouw van sterke en soepele spieren. De belangrijkste voordelen van Zalm Rijst All Breeds op een rijtje: * Bevordert de sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant * Dierlijke eiwitten die soepele spieren ondersteunen (klinisch bewezen) * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Zalm Rijst All Breeds bevat 2,5 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer is een compleet droogvoer voor grote, volwassen honden. Een hoogwaardige, gezonde voeding met zalm. * Draagt bij aan een gezond en sterk gebit * Bevordert de spieropbouw  * Met zalm en speciaal afgestemd vezelmengsel van prebiotica en bietenpulp (Brekz.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Adult All Zalm 2,5 kgEukanuba’s volwassen recept, rijk aan zalm en rijst, is speciaal samengestelde voeding voor alle hondenrassen.Dit droogvoer voor honden bevat een optimale verhouding van omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121093
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 13,95
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 13,95
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult All Breed - Hondenvoer - Zalm 2.5 kg
€ 13,98
Eukanuba Adult All Breed - Hondenvoer - Zalm 2.5 kg bestellen
Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer 2,5 kg
€ 17,90
Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Geen titel
€ 18,98
Geen titel bestellen
Eukanuba Dog Adult All Zalm 2,5 kg
€ 21,56
Eukanuba Dog Adult All Zalm 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: