Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds 12 kg
maandag, 26 september 2022
Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds 12 kg

Eukanuba Zalm & Rijst All Breeds 12 kg

42,17 - 54,99
Bestel nu direct voor € 42,17

Eukanuba Adult Large Salmon & Barley - Hondenvoer - Zalm 12 kg direct bestellen in onze webshop! Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer is een compleet droogvoer voor grote, volwassen honden. Een hoogwaardige, gezonde voeding met zalm. * Draagt bij aan een gezond en sterk gebit * Bevordert de spieropbouw  * Met zalm en speciaal afgestemd vezelmengsel van prebiotica en bietenpulp (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult All Zalm 12 kgEukanuba’s volwassen recept, rijk aan zalm en rijst, is speciaal samengestelde voeding voor alle hondenrassen.Dit droogvoer voor honden bevat een optimale verhouding van omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121062
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Large Salmon & Barley - Hondenvoer - Zalm 12 kg
€ 42,17
Eukanuba Adult Large Salmon & Barley - Hondenvoer - Zalm 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 12 kg
€ 44,53
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 12 kg
€ 44,53
Eukanuba Dog Adult - Zalm - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer 12 kg
€ 48,75
Eukanuba Adult Large met zalm & gerst hondenvoer 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult All Zalm 12 kg
€ 54,99
Eukanuba Dog Adult All Zalm 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: