Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten
zaterdag, 24 februari 2018
Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten

Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten

20,25 - 26,95
Bestel nu direct voor € 20,25

Mansonil Hond All Worm Tabletten is een grondworm- en lintworm middel voor honden. Geschikt voor honden vanaf 2,5 kg. Inhoud: 6 tabletten. Voor de behandeling van menginfestaties van rondwormen en lintwormen veroorzaakt door Spoelwormen, Lintwormen, Haakwormen of zweepwormen Toediening: Eenmalige, orale toediening. De tabletten kunnen direct aan de honden worden toegediend of vermengd in voeder. Dieetmaatregelen zijn niet nodig. Werkzame bestanddelen: 15 mg febantel, 14,4 mg pyrantel embonaat en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. Waarschuwing: Niet toedienen aan honden lichter dan 2,5 kg. In afwachting van verdere proeven tijdens de vroege drachtperiode, is het aangeraden Mansonil All Worm Large Dog niet te gebruiken tijdens de eerste helft van de dracht. Niet gelijktijdig toedienen met een ander wormmiddel dat als werkzame stof piperazine bevat. Dosering: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. Voorzorgsmaatregelen: Niet bewaren boven de 25°C. Niet in de koelkast bewaren of invriezen. (Discount4pets.nl)

Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil All Worm Tasty is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen die bij de hond voorkomen na een eenmalige behandeling. All Worm Tasty tabletten zijn smakelijk zodat je hond ze zonder problemen zal innemen! De tabletten hebben een brede werking, hebben geen bijwerkingen en zijn smakelijk. Ontworm je huisdier minimaal 4 keer per jaar. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Mansonil all worm is een anti-wormmiddel voor de hond dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. mansonil all worm doodt rondwormen en lintwormen. dit is van belang, omdat wij moeilijk kunnen bepalen met welke worm het huisdier nu eigenlijk besmet is. er zijn namelijk veel verschillende wormen. de behandelingen met mansonil all worm bestaat uit een eenmalige toediening van een tablet die een lekkere beefsmaak heeft. het is aan te raden om de hond ten minste iedere 3 maanden te ontwormen omdat een wormbesmetting gemakkelijk opgelopen kan worden. dosering: eenmalige toediening van 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. hoeveelheid werkende stoffen per tablet: 5 mg praziquantel, 14,4 mg pyrantelembonaat, 15 mg febantel, maïszetmeel, lactose (Dobey.nl)

All Worm Dog is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten met febantel, pyrantelembonaat en praziquantel voor honden. De tabletten bestrijden zweep-, rond-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote honden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221042150
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Hond All Worm Tabletten - 6 ST
€ 20,25
Mansonil Hond All Worm Tabletten - 6 ST bestellen
Webshop Keurmerk
Mansonil Hond All Worm Tabletten
€ 20,90
Mansonil Hond All Worm Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg
€ 21,19
Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil - all worm flavour hond 6 tabl
€ 24,60
Mansonil - all worm flavour hond 6 tabl bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tasty - 6 tabletten
€ 26,95
Mansonil All Worm Tasty - 6 tabletten bestellen
Bekijkt u ook: