Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 12 kg

Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 12 kg

39,99 - 55,10
Bestel nu direct voor € 39,99

Eukanuba mature mediumbreed is een uitermate geschikte voeding voor uw oudere hond van kleine en middelgrote rassen. omdat de honden al wat ouder zijn, zullen verschillende functies verslechteren. vooral de gewrichten, het gebit en de spijsvertering hebben er soms onder te leiden. eukanuba mature mediumbreed helpt uw hond deze functies langer goed te houden. het voer bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen om dit te realiseren. zo kunt u langer genieten van een levendige gezonde hond. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Dog Mature & Senior Medium Breed geeft de oudere hond langdurige energie. Het hondenvoer is geschikt voor middelgrote honden (10 tot 25 kg) van 7 tot 10 jaar oud. De hondenbrokken dragen bij aan een optimale spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem van jouw hond. Daarnaast biedt deze hondenvoeding ook ondersteuning bij het behoud van sterke tanden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120959; 8710974912514
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 12K 00001
€ 52,49
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 12K 00001 bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kg
€ 52,53
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 12 kg
€ 55,10
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: