Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 12 kg

Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 12 kg

32,95 - 55,10
Bestel nu direct voor € 32,95

Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van grote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 7 tot 10 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba mature mediumbreed is een uitermate geschikte voeding voor uw oudere hond van kleine en middelgrote rassen. omdat de honden al wat ouder zijn, zullen verschillende functies verslechteren. vooral de gewrichten, het gebit en de spijsvertering hebben er soms onder te leiden. eukanuba mature mediumbreed helpt uw hond deze functies langer goed te houden. het voer bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen om dit te realiseren. zo kunt u langer genieten van een levendige gezonde hond. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Dog Mature & Senior Medium Breed geeft de oudere hond langdurige energie. Het hondenvoer is geschikt voor middelgrote honden (10 tot 25 kg) van 7 tot 10 jaar oud. De hondenbrokken dragen bij aan een optimale spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem van jouw hond. Daarnaast biedt deze hondenvoeding ook ondersteuning bij het behoud van sterke tanden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120959; 8710974912514
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 12K 00001
€ 52,49
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 12K 00001 bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kg
€ 52,53
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 12 kg
€ 59,05
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: