Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 3 kg

Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 3 kg

13,95 - 16,89
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar. * Helpt gewrichten en gebit gezond houden * Draagt bij aan een optimaal gezond gewicht * Stimuleert een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Mature & Senior Medium Breed geeft de oudere hond langdurige energie. Het hondenvoer is geschikt voor middelgrote honden (10 tot 25 kg) van 7 tot 10 jaar oud. De hondenbrokken dragen bij aan een optimale spijsvertering en het natuurlijke afweersysteem van jouw hond. Daarnaast biedt deze hondenvoeding ook ondersteuning bij het behoud van sterke tanden. (Medpets.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding. deze eukanuba voeding is samengesteld om te voorzien in de speciale voedingsbehoeften van deze honden ter ondersteuning van een gezond gebit, gezonde gewrichten, gewichtsregulering en een goede spijsvertering. verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong.ingrediënten: kip, mais, tarwe, pluimvee meel, sorghum, gerst, dierlijk vet, bietenpulp, gedroogde hele eieren, gehydroliseerd kippeneiwit, biergist, kaliumchloride, zout, visolie, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden, lijnzaad, dl-methionine, glucosamine hcl, goudsbloemextract, bernageolie, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 3 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174620054; 8710255120980
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 16,90
Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 3 kg
€ 19,75
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Medium Breed - 3 kg bestellen
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 3KG 00001
€ 19,98
EUK TH.MATURE MEDIUM BREED 3KG 00001 bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 3 kg
€ 21,62
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: