Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 3 kg

13,950 - 40,250
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar. * Helpt gewrichten en gebit gezond houden * Draagt bij aan een optimaal gezond gewicht * Stimuleert een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 3 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van grote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 7 tot 10 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
5000174620054; 8710255120980
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 16,90
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,89
Eukanuba Dog Thriving Mature Medium 3 kg
€ 21,70
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,68