Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 15 kg

Eukanuba Mature & Senior Medium Breed Kip 15 kg

46,99 - 49,95
Bestel nu direct voor € 46,99

Eukanuba Thriving Mature Medium Breeds is een evenwichtig compleetvoer ontwikkeld voor oude, volgroeide, middelgrote honden (tot 25 kg) met een leeftijd vanaf zeven jaar. De eiwitten, vetten, belangrijke vitaminen en mineralen evenals koolhydraten zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor blijft jouw hond ook op oudere leeftijd nog goed verzorgd. En dat kun je aan hem zien! Eukanuba Thriving Mature biedt uw hond een hoogkwalitatief compleetvoer, dan zijn gezondheid de rest van zijn leven kan ondersteunen. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leven. Dankzij de uitzonderlijke voeding in combinatie met jouw zorg, genieten je hond en jij langer met elkaar. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Eukanuba Thriving Mature Medium Breeds in één oogopslag: Droogvoer voor oudere honden van een middelgroot ras met een leeftijd van tussen de 7 jaar en ouder en een gewicht van tussen de 10 en 25 kg. 100% uitgebalanceerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Langdurige energie-formule: een speciale mix van koolhydraten leverde wetenschappelijk bewijs op dat het je hond energie geeft en fit houdt. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Licht verteerbare eiwitten en bietenvezels bevorderen de opname van voedingsstoffen en zorgen daardoor voor een optimale spijsvertering. DentaDefense: het voer is in samenwerking met tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld. De unieke 3D DentaDefense brokkenn verwijderen de tandplak tijdens het kauwen. Door de in de brokken aanwezige micro-reinigende kristallen kunnen de tandsteenvorming met 80% reduceren. Omega-3- en -6-vetzuren uit visoliën en vitamines evenals mineralen zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Thriving Mature Medium Breed - Hondenvoer - Kip 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van grote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 7 tot 10 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor honden van middelgrote rassen van 7 tot 10 jaar. * Helpt gewrichten en gebit gezond houden * Draagt bij aan een optimaal gezond gewicht * Stimuleert een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120966
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip Hondenvoer - 15 kg
€ 46,99
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed Kip Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed - Hondenvoer - Kip 15 kg
€ 46,99
Eukanuba Thriving Mature Medium Breed - Hondenvoer - Kip 15 kg bestellen
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer 15 kg
€ 49,95
Eukanuba Mature Medium Breed kip hondenvoer 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: