Eukanuba Adult Weight Control Medium Breed Kip 12 kg

Eukanuba Adult Weight Control Medium Breed Kip 12 kg

46,13 - 54,49
Bestel nu direct voor € 46,13

Eukanuba Daily Care Small/Medium Weight Control Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba adult medium breed kip is een volwaardig, uitgebalanceerd voer voor volwassen honden met een normaal energie-niveau. de speciaal op elkaar afgestemde verhouding van proteïnen, vet en koolhydraten zorgt ervoor, dat uw hond optimaal met alle voedingsstoffen verzorgd wordt. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Daily Care Weight Control MediumEukanuba Daily Care Weight Control voor kleine&middelgrote honden bevat meer dan 30% minder vet (in vergelijking met Eukanuba Adult Medium Breed) om je hond te helpen een gezond gewicht te behouden. De aanvullende, inbegrepen L-carnitine ondersteunt verder een gezonde gewichtsbeheersing. Calcium en glucosamine ondersteunen gezonde botten en gewrichten voor een betere mobiliteit van de gewrichten van je hond.Dit droogvoer bevat natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 ter bevordering van een gezonde huid en vacht. De speciale, zeshoekige vorm van de brokjes komt overeen met de unieke DentaDefense voor gezonde, schone tanden. Eukanuba Daily Care droogvoer voor honden met overgewicht en gesteriliseerde honden bevat verse kip ter ondersteuning van vetvrij spierweefsel. Het op maat gemaakte mengsel van prebiotica en bietenpulp bevordert een gezonde spijsvertering. Het voer is 100% compleet en uitgebalanceerd en is ideaal voor volwassen honden van kleine en middelgrote hondenrassen. * Met L-carnitine om een gezond gewicht te behouden * Calcium&glucosamine om gezonde botten&gewrichten te ondersteunen * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid&vacht * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Met verse kip om soepele spieren te helpen ondersteunen * Prebiotische FOS en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710974954453; 8710255121901
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Daily Care Small/Medium Weight Control Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,13
Eukanuba Daily Care Small/Medium Weight Control Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,99
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,99
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
EUK DOG MED WEIGHT CONTR. 12KG 00001
€ 51,48
EUK DOG MED WEIGHT CONTR. 12KG 00001 bestellen
Eukanuba Daily Care Weight Control Medium 12 kg
€ 54,49
Eukanuba Daily Care Weight Control Medium 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: