Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Medium Kip 3 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Eukanuba Adult Medium Kip 3 kg

Eukanuba Adult Medium Kip 3 kg

9,99 - 22,00
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote volwassen hond, dat is Active Adult Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van middelgrote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 7 jaar oud. Kenmerken van Active Adult Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Active Adult Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Yucca om de geur van de ontlasting te verminderen * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E en C als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van volwassen over gaat naar ouder, kan je Eukanuba Thriving Mature gaan voeren. Eukanuba Active Adult Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Aanbevolen voor volwassen honden van middelgrote rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. productinformatie 100% complete en uitgebalanceerde voeding.eukanuba verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Active Adult Medium 3 kgHet unieke"Active Adult"recept is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen tussen 1 en 7 jaar oud.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Yucca om de geur van de ontlasting te helpen verminderen * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed is hondenvoer voor middelgrote honden (10 - 25 kg) tussen de 1 en 7 jaar oud. Deze hondenvoeding stimuleert een sterk en natuurlijk afweersysteem. Daarnaast dragen de hondenbrokken bij aan soepele spieren en een gezonde huid en vacht van jouw hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255119786; 19014145379
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 13,95
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 13,95
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 13,98
Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
EUK A.ADULT MEDIUM BREED 3KG N 00001
€ 20,48
EUK A.ADULT MEDIUM BREED 3KG N 00001 bestellen
Eukanuba Dog Active Adult Medium 3 kg
€ 21,56
Eukanuba Dog Active Adult Medium 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed - 3 kg
€ 21,90
Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: