Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Medium Kip 3 kg
Friday, 22 September 2023

Eukanuba Adult Medium Kip 3 kg

15,250 - 41,750
Bestel nu direct voor € 15,25

Eukanuba Adult Medium Breed Kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor volwassen honden van middelgrote rassen (10 tot 25 kg) van 1 tot 7 jaar oud. * Verzorgt het gebit * Draagt bij aan een optimaal lichaamsgewicht * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote volwassen hond, dat is Active Adult Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van middelgrote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 7 jaar oud. Kenmerken van Active Adult Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Active Adult Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Yucca om de geur van de ontlasting te verminderen * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E en C als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van volwassen over gaat naar ouder, kan je Eukanuba Thriving Mature gaan voeren. Eukanuba Active Adult Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Active Adult Medium 3 kgHet unieke"Active Adult"recept is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen tussen 1 en 7 jaar oud.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Yucca om de geur van de ontlasting te helpen verminderen * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8710255119786; 19014145379
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult Medium Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 18,20
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,59
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,68
Eukanuba Dog Active Adult Medium 3 kg
€ 25,78