Eukanuba Adult Medium Kip 12 kg

Eukanuba Adult Medium Kip 12 kg

37,50 - 46,99
Bestel nu direct voor € 32,00

Eukanuba droogvoer brokjes zijn rijk aan verse kip en perfect voor middelgrote, volwassen honden met een leeftijd van 1 tot 7 jaar. De L-carnitine in Eukanuba droogvoer ondersteunt een vermindering van lichaamsvet en zorgt ervoor dat... (Dierenwinkelxl.nl)

Eukanuba Dog Active Adult Medium 12 kgHet unieke"Active Adult"recept is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Geschikt voor honden van middelgrote rassen tussen 1 en 7 jaar oud.Deze smakelijke brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van middelgrote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Yucca om de geur van de ontlasting te helpen verminderen * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Aanbevolen voor volwassen honden van middelgrote rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. productinformatie 100% complete en uitgebalanceerde voeding.eukanuba verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed is hondenvoer voor middelgrote honden (10 - 25 kg) tussen de 1 en 7 jaar oud. Deze hondenvoeding stimuleert een sterk en natuurlijk afweersysteem. Daarnaast dragen de hondenbrokken bij aan soepele spieren en een gezonde huid en vacht van jouw hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255119793; 8710974911814
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,00
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,00
Eukanuba Dog Adult - Medium Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba - Adult Medium
€ 44,49
Eukanuba - Adult Medium bestellen
Eukanuba Dog Active Adult Medium 12 kg
€ 44,50
Eukanuba Dog Active Adult Medium 12 kg bestellen
EUK A.ADULT MEDIUM BREED 12KG 00001
€ 50,98
EUK A.ADULT MEDIUM BREED 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed - 12 kg
€ 51,20
Eukanuba Dog - Active Adult - Medium Breed - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: