Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Medium Kip 15 kg
Thursday, 18 April 2024

Eukanuba Adult Medium Kip 15 kg

44,990 - 89,950
Bestel nu direct voor € 44,99

Iedere dag is een nieuw avontuur vol actie, spel en plezier: geen wonder dat je hond daar honger van krijgt. Eukanuba Adult Medium Breed Kip smaakt niet alleen goed, maar levert ook alle belangrijke voedingsstoffen voor een goed begin van de dag. Het droogvoer bevat veel verse kip voor een heerlijke smaak en als bron van hoogwaardige eiwitten. Het voer voorziet je hond van voedzame omega-vetzuren die de huid en vacht kunnen ondersteunen alsmede van antioxidanten die kunnen bijdrage aan een normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast kan een mix van prebiotica en vezels de spijsvertering ondersteunen. Ook aan de tandhygiëne wordt aandacht besteed: Eukanuba Adult Medium Breed Kip bestaat uit speciaal gevormde, zeshoekige brokken die de tandreiniging tijdens het kauwen kunnen bevorderen. Eukanuba Adult Medium Breed Kip in één oogopslag: Premium droogvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen van 1 tot 7 jaar. Evenwichtig samenstelling: volwaardig en aangepast aan de behoeften van honden van middelgrote rassen (10-25kg) Recept met verse kip: zeer smaakvol en rijk aan hoogwaardige, dierlijke eiwit Met bietenpulp en prebiotica: afgestemde vezelmix kan een normale spijsvertering ondersteunen Huid en vacht: met natuurlijke bronnen voor omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren, kan bijdragen aan het behoud van een normale huid en vacht Afweer: bevat antioxidanten (vitamine C + E) die een normale werking van het immuunsysteem kunnen ondersteunen DentaDefense-systeem: speciaal gevormde, zeshoekige brokken kunnen tandreiniging ondersteunen Bron van L-carnitine Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's In hersluitbare zak Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw middelgrote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw middelgrote volwassen hond, dat is Active Adult Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van middelgrote rassen (10 tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 7 jaar oud. Kenmerken van Active Adult Medium Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie, soepele spieren en uitgebalanceerde energieniveaus te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Active Adult Medium Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Yucca om de geur van de ontlasting te verminderen * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E en C als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van volwassen over gaat naar ouder, kan je Eukanuba Thriving Mature gaan voeren. Eukanuba Active Adult Medium Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Adult Medium ChickenEukanuba Dog Adult Medium Chicken biedt een gebalanceerde en complete voeding die perfect is afgestemd op de behoeften van middelgrote honden (10 tot 25 kg) met een normale energiebehoefte. Deze voeding voorziet je trouwe viervoeter van alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een gezond en lang leven. Het hoogwaardige kalkoen- en kippenvlees zorgt voor sterke spieren dankzij de natuurlijke dierlijke eiwitten. De unieke DentaDefense-formule met micro-reinigende kristallen bevordert een schoon gebit en vermindert tandplak en tandsteen. De licht verteerbare proteïnen en gedroogde bietenpulp ondersteunen een gezonde spijsvertering, terwijl de actieve omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Met Eukanuba Dog Adult Medium Chicken versterk je het immuunsysteem van je hond en vertraag je celveroudering. Geef je hond de beste voeding voor een vitaal en gelukkig leven * Ondersteunt het gebit  * Versterkt het immuunsysteem * Bevat alle essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft (Plein.nl)



Eukanuba Adult Medium Breed kip hondenvoer is rijk aan verse kip en perfect voor middelgrote, volwassen honden met een leeftijd van 1 tot 7 jaar. * Speciale brokvorm en DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Prebiotische FOS en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen (Brekz.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120041
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Adult Medium Breed Kip Eukanuba Hondenvoer
€ 44,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Active Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 49,99
Eukanuba Dog Adult Medium Chicken 15 kg
€ 49,99
Eukanuba Adult Medium Breed kip hondenvoer 2 x 15 kg
€ 89,95