Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Large Breed Kip 15 kg
Thursday, 22 February 2024

Eukanuba Adult Large Breed Kip 15 kg

35,090 - 78,490
Bestel nu direct voor € 35,09

Eukanuba hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voorziet in de specifieke behoeften van honden met een complete productlijn die is afgestemd op hun levensfase, rasgrootte en activiteitenniveau. De speciale DentaDefense 3D brokjes reinigen de tanden op mechanische wijze, en kunnen de vorming van tandsteen tot 80% verminderen! Tijdelijke aanbieding! Profiteer nu van 10% korting op kg Eukanuba Droogvoer met kip! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1473720 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)Eukanuba Dog Adult Large ChickenEukanuba droogvoer bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals verse kip, speciaal ontworpen voor grote volwassen honden van 6 tot 9 jaar oud. Deze voeding is gericht op het bevorderen van een gezonde ouderdom. Het mengsel van vezels, prebiotische FOS en bietenpulp ondersteunt een goede spijsvertering, terwijl de natuurlijke bronnen van omega 6 enomega 3 zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij aan gezonde gewrichten en sterke botten. Het voer bevat ook antioxidanten zoals vitamine E en C om het immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij de unieke vorm van de brokjes en het DentaDefense tandverzorgingssysteem worden de tanden van je hond op lange termijn gezond gehouden. L-carnitine bevordert het behoud van een ideaal gewicht en vermindert de druk op de gewrichten. Deze complete en uitgebalanceerde voeding biedt geavanceerde voeding voor grote volwassen honden, om een optimale lichamelijke conditie en welzijn gedurende hun hele leven te ondersteunen. Het is perfect voor jouw trouwe metgezel. (Plein.nl)

Eukanuba Active Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw grote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote volwassen hond, dat is Active Adult Large Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van grote rassen (25 tot 40 kg lichaamsgewicht) van 18 maanden tot 6 jaar oud óf voor volwassen honden van zeer grote rassen (40+ kg lichaamsgewicht) van 2 tot 5 jaar oud. Kenmerken van Active Adult Large Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Active Adult Large Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van volwassen over gaat naar ouder, kan je Eukanuba Thriving Mature gaan voeren. Eukanuba Active Adult Large Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Adult Large Breed kip is geschikt voor volwassen honden van grote rassen van 18 maanden tot 6 jaar oud en honden van zeer grote rassen van 2 tot 5 jaar oud. * Prebiotische FOS en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Calcium en glucosamine om gezonde botten en gewrichten te ondersteunen (Brekz.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121741; 8718346009152
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10% korting! 15 kg Eukanuba Droogvoer met kip! - Adult Large Breed Kip (15 kg)
€ 35,09
Eukanuba Dog Adult Large Chicken 15 kg
€ 44,95
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Active Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 49,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Large Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 51,45
Eukanuba Adult Large Breed kip hondenvoer 2 x 15 kg
€ 76,95