Eukanuba Adult Large Breed Kip 15 kg

41,990 - 89,950
Bestel nu direct voor € 41,99

Grote volwassen honden hebben vaak niet alleen veel honger, maar ook hoge eisen wat betreft voeding. Eukanuba Adult Large Breed Kip is ideaal als compleetvoer voor volwassen honden van grote en zeer grote rassen, want het is qua samenstelling op hun behoeften aangepast. Het droogvoer doelt specifiek op de ondersteuning van het bewegingsapparaat, dat bij grote honden bijzonder zwaar belast wordt. Het bevat verse kip als hoogwaardige eiwitbron, dat belangrijk is voor het behoud van slanke spieren, evenals calcium voor de ondersteuning van botten en gewrichten. Eukanuba Adult Large Breed Kip bestaat daarnaast uit speciaal gevormde brokken, die de tandreiniging kunnen bevorderen. Eukanuba Adult Large Breed Kip in één oogopslag: Evenwichtig droogvoer voor volwassen honden van grote rassen (18 maanden tot 6 jaar) en zeer grote rassen (2 tot 5 jaar) 100% evenwichtig en compleet: volwaardige samenstelling, afgestemd op de behoeften van grote honden (25-40 kg) en zeer grote honden ( 40 kg) Met verse kip: hoogwaardige bron van eiwitten, belangrijk voor het behoud van de spiermassa Ondersteuning van de natuurlijke spijsvertering: bevat prebiotica (FOS) en bietenpulp Waardevolle vetzuren: natuurlijke bronnen van omega 3- en 6-vetzuren, die de gezondheid van huid en vacht kunnen ondersteunen Bevat calcium: nodig voor het behoud van normale botten en gewrichten Met vitamine C + E: antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem Speciaal DentaDefense-tandverzorgingssysteem: brokken met bijzondere, zeshoekige vorm kunnen de tandreiniging bevorderen Bron voor L-carnitine en glucosamine Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma‘s In hersluitbare zakjes Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Adult Large ChickenEukanuba droogvoer bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals verse kip, speciaal ontworpen voor grote volwassen honden van 6 tot 9 jaar oud. Deze voeding is gericht op het bevorderen van een gezonde ouderdom. Het mengsel van vezels, prebiotische FOS en bietenpulp ondersteunt een goede spijsvertering, terwijl de natuurlijke bronnen van omega 6 enomega 3 zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij aan gezonde gewrichten en sterke botten. Het voer bevat ook antioxidanten zoals vitamine E en C om het immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij de unieke vorm van de brokjes en het DentaDefense tandverzorgingssysteem worden de tanden van je hond op lange termijn gezond gehouden. L-carnitine bevordert het behoud van een ideaal gewicht en vermindert de druk op de gewrichten. Deze complete en uitgebalanceerde voeding biedt geavanceerde voeding voor grote volwassen honden, om een optimale lichamelijke conditie en welzijn gedurende hun hele leven te ondersteunen. Het is perfect voor jouw trouwe metgezel. (Plein.nl)

Eukanuba Active Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw grote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote volwassen hond, dat is Active Adult Large Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van grote rassen (25 tot 40 kg lichaamsgewicht) van 18 maanden tot 6 jaar oud óf voor volwassen honden van zeer grote rassen (40+ kg lichaamsgewicht) van 2 tot 5 jaar oud. Kenmerken van Active Adult Large Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Active Adult Large Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van volwassen over gaat naar ouder, kan je Eukanuba Thriving Mature gaan voeren. Eukanuba Active Adult Large Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Eukanuba Adult Large Breed kip is geschikt voor volwassen honden van grote rassen van 18 maanden tot 6 jaar oud en honden van zeer grote rassen van 2 tot 5 jaar oud. * Prebiotische FOS en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Calcium en glucosamine om gezonde botten en gewrichten te ondersteunen (Brekz.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121741; 8718346009152
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Adult Large Breed Kip Eukanuba Hondenvoer
€ 41,99
Eukanuba Dog Adult Large Chicken 15 kg
€ 44,95
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Active Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 49,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Large Breed - Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 51,45
Eukanuba Adult Large Breed kip hondenvoer 2 x 15 kg
€ 89,95